خبر یزد

آخرين مطالب

کارکنان مترو باید در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند شهرداری تهران

کارکنان مترو باید در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: در شرایط فعلی مهم ترین دغدغه‌های ما در خصوص وضعیت سلامت کارکنان متروی تهران در اولویت قرار گرفتن واکسیناسیون پرسنل است.

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، علی عبداله پور با اشاره به اینکه متروی تهران به عنوان بزرگترین سامانه حمل و نقل ریلی و با توجه به حجم مسافرانی که روزانه از آن استفاده می کنند،از همان ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا با نقدهای زیای در خصوص گسترش زنجیر انتقال روبرو است افزود: علیرغم تمامی مشکلات، متروی تهران همچون گذشته و با تدابیر اتخاذ شده بدون حتی لحظه ای تعطیلی همچنان خدمات رسانی به شهروندان و مسافران را ادامه می دهد، اما در اولویت واکسیناسیون قرار نگرفت.
او تصریح کرد: به دلیل ابتلا به کرونا متأسفانه تعدادی از پرسنل خود را از دست داده و تعداد بسیاری نیز درگیر این بیماری شدند که حال برخی از آنها نیز وخیم است همین کاهش نیروها نیز باعث شد که سایر همکاران با تلاش بیشتری مشغول خدمت رسانی شوند؛ امیدواریم هرچه زودتر برای در اولویت قرار دادن واکسیناسیون افراد شاغل در ایستگاه ها و راهبران تصمیمی گرفته شود.
عبداله پور افزود: به طور متوسط بین ده تا بیست هزار مسافر در هر ایستگاه مترو تردد دارند، همین ارتباط گسترده همکاران شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با مسافران و احتمال بالای مبتلا شدن این افراد عاملی است تا
در لیست به ویژه در کلان شهرهای کشور، جابجایی و سفرهای درون شهری شهروندان به عنوان یک دغدغه برای مدیران سیستم حمل و نقل شهری مطرح بوده است. در این بین این نگرانی را در خصوص گسترش زنجیره بیماری کرونا داشته است.
او با اشاره به درخواست کمیته ملی مبارزه با کرونا مبنی بر مشارکت حداکثری ارگان‌ها و نهادهای کشور در طرح سراسری واکسیناسیون کرونا گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه آمادگی دارد تا با در اختیار قرار دادن فضای ایستگاه ها طرح واکسیناسیون را سرعت بخشد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: کارکنان متروی تهران در این شرایط سخت، کاری جهادی را انجام می‌دهند. به همین منظور از متولیان طرح سراسری واکسیناسیون کرونا درخواست دارم تا افراد شاغل در شرکت بهره‌برداری متروی تهران به خصوص همکارانم در ایستگاه‌ها و راهبران قطارها را در اولویت واکسیناسیون قرار دهند
عبدالله‌پور درادامه در خصوص اقدامات شرکت بهره‌برداری متروی تهران در زمینه مقابله با بیماری کرونا افزود: شرکت بهره‌برداری متروی تهران از زمان شیوع این بیماری برنامه‌های مختلفی از جمله ضدعفونی ایستگاه ها، پایانه‌ها و تمامی قطارها در چند نوبت، علامت‌گذاری صندلی‌های مترو به منظور رعایت فاصله اجتماعی، برپایی غرفه‌های فروش ماسک با قیمت ارزان در ایستگاه‌های خطوط مترو، اجرای طرح سراسری تست سریع و رایگان کرونا در ایستگاه‌های منتخب، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در قالب کتیبه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های عکس و پوستر، تهیه و پخش کلیپ‌های مربوط با راه‌های مقابله با بیماری کرونا از طریق نمایشگرهای قطارها و ایستگاه های مترو و تهیه و پخش پادکست رادیویی و برنامه‌هایی را به منظور کاهش زنجیره کرونا انجام داده است.
او خاطرنشان کرد: شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه همچون گذشته و با تدابیر اتخاذ شده به ارائه خدمات به شهروندان و مسافران ادامه می‌دهد و با اینکه به عنوان بخشی از نیروهای خدمات شهری که با شهروندان و مسافران ارتباط مستقیم دارند در این اولویت بندی واکسیناسیون قرار نگرفته‌اند اما آمادگی خود را برای در اختیار قراردادن ظرفیت های موجود ایستگاه‌های مترو جهت اجرای طرح سراسری واکسیناسیون کرونا اعلام می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/193130/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان

اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیرماه 1404 به افق یزد