خبر یزد

آخرين مطالب

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد اقتصادي

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - باشگاه خبرنگاران / رئیس بنیاد مسکن گفت: هزینه هر متر مربع ساخت مسکن روستایی بین 10 تا 12 میلیون تومان است که تسهیلات 400 میلیون تومانی 50 درصد از هزینه‌های ساخت مسکن را در بر می‌گیرد.
غلامرضا صالحی مدیرعامل بنیاد مسکن در جمغ خبرنگاران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص اینکه تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی چه میزان از هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را در برمی گیرد گفت: تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی 50 درصد از هزینه‌های ساخت یک واحد 60 متری یک طبقه را تامین می‌کند چراکه در حال حاضر هزینه ساخت یک واحد یک طبقه 60 متری حدود متری 10 تا 12 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: همچنین تفاهم تامه‌های را با نهاد‌های حمایتی برای افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند منعقد کردیم که از محل کمک‌های بلاعوض که بین 150 تا 200 میلیون تومان است بتوانیم هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را برای این افراد تامین کنیم.
او با بیان اینکه در تمامی بانک‌ها پرونده برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی داریم که منتظر عقد قرارداد هستیم گفت: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته در حال حاضر بیشترین عقد قرارداد پرداخت تسهیلات توسط بانک مسکن انجام می‌شود که این قرارداد‌ها روان‌تر بوده است.
صالحی تصریح کرد: در سطح کشور حدود 7 هزار واحد مسکن شهری را آغاز کرده‌ایم که برای اجرای آنها از هیچ محلی منابع تزریق نشده و عمده منابع آنها از محل منابع دالخی بنیاد بوده است.
رئیس بنیاد مسکن اظهار کرد: در حال برنامه ریزی هستیم که تا پایان شهریور ماه تعداد واحد‌های مسکن شهری را به 50 هزار واحد برسانیم که تمامی آنها از محل منابع داخلی بوده که یک بودجه قابل توجهی است.
صالحی بیان کرد: موجودی حساب 100 امام از محل اعتبارات دولتی بود ه که در سال گذشته 320 میلیارد تومان پرداخت شده که به محض انکه اعتبار دریافت کردیم برنامه ریزی در جهت اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است بخشی از منابع حساب 100 امام از محل سود شرکت‌های زیر مجموعه وبخشی هم از محل کمک‌های است که به حساب 100 امام واریز شده و بخش دیگر از محل نیم درصد سود بانک‌ها است.
او در خصوص آخرین وضعیت 10 هزار پروژه‌ای که در قالب قرارداد با شهرداری تهران در محلات بافت فرسوده منعقد شده بود هم گفت: تمامی پروژه‌ها در مرحله اجرایی است به طوری که پروژه‌های محله باغ آذری در مرحله سفت کاری قرار دارد و پروژه افق اکباتان در مرحله نهایی است و پروژه‌ها با سرعت خوبی در مراحل مختلف پیشرفت کاری قرار دارد.
رئیس بنیاد مسکن بیان کرد: بنیاد مسکن در نهضت ملی مسکن کارگزار بوده و هرجا که زمین تحویل دهند عملیات اجرایی را شروع خواهیم کرد و در جایی که زمین نباشد کار نمی‌کنیم در حال حاضر در شهر همدان 11 هزار واحد به بنیاد مسکن واگذار شده و در سایر شهر‌ها هم هرجا که زمین تحویل داده باشند اقدام به ساخت خواهیم کرد.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیویی شگفت انگیز از مقایسه ی زمین، خورشید و چند سیاهچاله ی کلان‌جرمِ شناخته شده!

ماه و مشتری بر فراز یکی از قدیمی‌ترین دریاچه‌های اروپا

فعالیت آتشفشانی شدید روی قمر مشتری

یزدی‌ها نگران تشعشعات دکل‌های تلفن همراه نباشند

آیین تجلیل از متولیان ورزش زورخانه ای و پهلوانی در تهران برگزار شد

شمشیربازی بازی ایران جزو برترین های جهان است

نباید در حوزه ورزش کارگری تنها به حمایت های دولتی تکیه کرد

رد آتش از بندر شهید رجایی پاک شد

بیشترین مقاصد صادرات ایران چه کشورهایی هستند؟

تخلیه و بارگیری بیش از 3300 کامیون از گمرک رجایی طی 2 روز

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

چت بات های هوش مصنوعی مزاحم کاربران می شوند!

سرماخوردگی جانشین حسن یزدانی را از جام تختی حذف می‌کند؟

با انجام قرعه‌کشی تورجهانی تنیس رقابت مدعیان در تهران آغاز شد

سرمربی رده‌های پایه کاراته پسران مشخص شد

انتصاب رئیس کمیته پارابدمینتون

تجلیل رئیس پلیس راهور استان یزد از معلمان

برگزاری نشست مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون‌های بسکتبال و دوومیدانی

نشست تخصصی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با 2 فدراسیون

زیرساخت‌های ورزشی عامل جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی می شود

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون‌های بسکتبال و دوومیدانی

رئیس فدراسیون: ورزش کارگری گسترش می‌یابد

جلسه 3 فدراسیون با کمیته المپیک و وزارت ورزش

بلیت پرواز تهران - مشهد در آستانه ولادت امام رضا(ع)

مشکل توقف عرضه آرد مرتفع شد

تأمین حداکثری زیرساخت‌ها اولویت مخابرات است

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

دیدار معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با جمعی از اقشار مردم

اولین ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در کشور در یزد تشکیل شد

رگولاتور سلامت روده کشف شد

حمله به کاپیتان آرسنال: هیچ ارزشی در زمین نداری!

سوپرگل قیچی برگردان مهدی طارمی به چلسی

قیمت میلیونی بلیت مسابقات جهانی کشتی

گاف عجیب دونده‌ای که خط پایان را اشتباه گرفت

ملاک استان یزد در بحث نرخ گذاری میوه و تره بار «نقد فروشی» است

قشم، البرز، ارومیه، یزد: سلام من به تو لیگ قدیمی!

شیوه‌های دریافت ارز حج تمتع برای زائران یزدی

تفاهم‌نامه وزرای ورزش و علوم/ دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جز برترین‌های دنیا شویم

لزوم استفاده از ظرفیت چهارمحال و بختیاری در راستای توسعه ورزش قهرمانی

افتتاح سومین خانه جوان چهارمحال و بختیاری در سورشجان