خبر یزد

آخرين مطالب

8 مدال ملی‌پوشان تکواندو در روز اول جام ریاست فدراسیون جهانی ورزشی

8 مدال ملی‌پوشان تکواندو در روز اول جام ریاست فدراسیون جهانی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم / به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، هفتمین دوره رقابت‌های تکواندو جام ریاست فدراسیون جهانی، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور 491 تکواندوکار به میزبانی شهر «تای ان» کشور چین آغاز شد و در نهایت تیم اعزامی کشورمان در اوزان مختلف موفق به کسب هشت مدال طلا، نقره و برنز شد.
برای تیم کشورمان مبینا نعمت‌زاده، محمد حسین یزدانی، سعید نصیری و امیرسینا بختیاری چهار مدال طلا، امیررضا صادقیان یک مدال نقره و همچنین مهلا مومن‌زاده، علی احمدی و سعید فتحی سه مدال برنز کسب کردند.
بر همین اساس و در وزن 46- کیلوگرم تیم کشورمان دو نماینده داشت. سعید نصیری در دور نخست کومارتیزووا از قزاقستان را 2 بر یک شکست داد و سپس با برتری 2 بر صفر مقابل اوکاموتو از ژاپن و 2 بر یک در پیکار با ژیائو تینگ از چین راهی مرحله نیمه نهایی شد. نصیری در ادامه مبارزات خود بعد از آنکه راند نخست را به پولاکارو از تایلند واگذار کرد، در دو راند متوالی به برتری دست یافت و به دیدار پایانی راه یافت. نصیری در دیدار پایانی موفق به شکست لی از کره جنوبی شد و به مدال طلا دست یافت. سوگند شیری دیگر نماینده ایران در این وزن بعد از برتری 2 بر صفر مقابل پارک از کره جنوبی، در پیکار با لی یا مین دیگر کره‌ای این وزن بازنده شد و از دور مسابقات کنار رفت.
در وزن 49- کیلوگرم نیز تیم کشورمان دو نماینده داشت. پرنیان نوری در دور نخست نماینده ویتنام را شکست داد و سپس به مهلا مؤمن‌زاده باخت و حذف شد. مؤمن‌زاده بعد از یک دور استراحت و برتری مقابل نوری، در پیکار با فو از چین صاحب برتری شد و به نیمه نهایی صعود کرد. وی در این مرحله نتیجه را در دو راند به جینگ یو از چین واگذار کرد و به مدال برنز دست یافت. 
ناهید کیانی در وزن 53- کیلوگرم در اولین مبارزه خود 2 بر صفر کیم سو وون از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و در ادامه 2 بر صفر از سد دنیا ابوطالب از عربستان گذشت. در قسمت پایین این جدول مبینا نعمت‌زاده بعد از یک دور استراحت، زین الدینووا از ازبکستان را شکست داد و در دور سوم با ناهید کیانی روبه‌رو شد و 2 بر صفر این دیدار را به سود خود به پایان رساند.
مبینا نعمت‌زاده پس از برتری برابر کیانی، مقابل عزیزا کارا جانوا از قزاقستان به میدان رفت و با برتری در این مسابقه فینالیست شد. وی در فینال برابر سئو یئوون از کره جنوبی پیکار کرد و نهایتاً با مصدومیت حریف در لحظات پایانی 2 بر صفر پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. کوثر اساسه تنها نماینده تیم کشورمان در وزن 57- کیلوگرم بعد از برتری 2 بر یک مقابل یانگ از چین، 2 بر صفر به حریفی از کره باخت و حذف شد.
در وزن 74- کیلوگرم، امیررضا صادقیان کار خود را با برتری 2 بر صفر برابر یلنور از قزاقستان آغاز کرد و سپس جک وودی از تایلند را با همین نتیجه از پیش رو برداشت و سپس با پیروزی 2 بر صفر در پیکار با تاکاتو از ژاپن به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. او در این مرحله برابر سئو کانگ از کره جنوبی پیروز و راهی فینال شد تا دیدار نهایی تمام ایرانی باشد.
امیرسینا بختیاری در آن سوی جدول در اولین مبارزه کیم از کره جنوبی را در دو راند شکست داد و علی خوش‌روش در پیکار با کیلین لیو از فرانسه با همین نتیجه صاحب برتری شد. دو تکواندوکار کشورمان دور دوم به مصاف رفتند و در پایان یک مبارزه جذاب و دیدنی این بختیاری بود که 2 بر صفر مبارزه را به سود خود خاتمه داد. بختیاری در مرحله یک چهارم نهایی یوسانگ از چین تایپه را شکست داد و به نیمه نهایی رسید. وی در این مرحله ژیانگ از چین را 2 بر یک شکست داد و راهی مبارزه پایانی شد. بختیاری در فینال 2 بر صفر صادقیان هموطن خود را شکست داد و به طلا رسید و صادقیان نیز به مدال نقره دست یافت.
امیرحسین بیضایی در این وزن در اولین مبارزه برابر کانگ از کره جنوبی نتیجه را واگذار کرد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
میرهاشم حسینی در وزن 80- کیلوگرم ابتدا وانگ از چین را شکست داد و در ادامه کیم یونگ از کره جنوبی را 2 بر صفر از پیش رو برداشت. وی در دور سوم برابر کانگ هیون دیگر نماینده کره جنوبی 2 بر صفر باخت و از جدول مسابقات خارج شد. در این وزن محمدحسین زاهدی در مبارزه نخست 2 بر یک نتیجه را به حریف کره‌ای خود واگذار کرد و حذف شد.
مهران برخورداری در وزن 87- کیلوگرم در اولین مبارزه نتیجه را 2 بر صفر به میرزابایف واگذار کرد و حذف شد. در همین وزن محمد حسین یزدانی در دو مبارزه متوالی نورکا و میرزابایف از قزاقستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله ژارابوف از ازبکستان را در دو راند متوالی شکست داد و به دیدار نهایی صعود کرد. وی در فینال برابر شوخرات سالائف از ازبکستان 2 بر صفر پیروز و موفق به کسب یک مدال طلای دیگر شد.
علی احمدی در همین وزن کار خود را برتری 2 بر صفر مقابل جی هوون از کره جنوبی آغاز کرد و سپس اسماعیل بوزیاد از فرانسه را شکست داد. وی در نیمه نهایی 2 بر صفر نتیجه را به سالائف تکواندوکار عنوان‌دار ازبکستان واگذار کرد و به مدال برنز رسید. 
در وزن 87+ کیلوگرم تیم کشورمان دو نماینده داشت. امیرمحمد رحمانی‌راد دور نخست لیو از چین را شکست داد و در ادامه به وانگ دیگر چینی حاضر در این وزن باخت و حذف شد. در همین وزن سعید فتحی ابتدا ژائو از چین را از پیش رو برداشت و سپس با پیروزی برابر استیلی از استرالیا به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. وی در این مرحله برابر تانگ هو از چین باخت و به مدال برنز رسید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/715944/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواهرزاده رئیس فدراسیون تیراندازی به سفر مجارستان و آلمان می‌رود؟

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

70 ورزشکار را به مسابقات آسیایی اعزام می‌کنیم/ مربی خارجی برای اسکیت برد می‌آوریم

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش های کارگری

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

قهرمانی ایران در کشتی آزاد جام تختی در پایان عصر آنچلوتی

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی (عکس)

پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت صعود تیم ملی چوگان به جام جهانی

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

ماجرای فیلم جنجالی از درگیری بافق در لیگ جوانان؛ از پنالتی تا ورود تبر به زمین!

فاجعه در فوتبال پایه؛ حمله با تبر به بازیکنان جوان در یزد!

کمیته استیناف رای نهایی علی پاکدامن و محمد رهبری را صادر کرد

درخشش تیم ورزش رزمی ترکیبی استان بوشهر در مسابقات انتخابی تیم ملی

تیم سابق ملی‌پوش ایرانی در حسرت جام ماند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری