خبر یزد

آخرين مطالب

جنوب کرمان در حوزه ورزش‌های ساحلی پایلوت می‌شود ورزشی

جنوب کرمان در حوزه ورزش‌های ساحلی پایلوت می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ـ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه سفر به شهرستان‌های جنوبی استان کرمان ضمن تسلیت حادثه غمناکی که در بندر شهید رجاییِ استان هرمزگان به وقوع پیوست، به بازدید خود از پروژه‌های ورزشی شهرستان‌های جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: در جنوب کرمان و در حوزه اماکن ورزشی این مناطق، چیزی که دنبالش هستیم این است، سرانه ورزشی را به بالای یک متر برسانیم که البته اکنون با توجه به شهرستان‌های مختلفی که داریم، متفاوت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: به واسطه وسعت خیلی زیادی که ما در جنوب کرمان داریم، طبیعتاً اماکن ورزشی پراکنده هستند و امکان دسترسی برای مردم کمتر است؛ لذا کار سه جانبه‌ای از محل اعتبارات ملی، اعتبارات استانی و منابعی که در اختیار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی است، انجام می‌شود و برای این کار، یک سری برنامه‌هایی داریم که امیدواریم بتوانیم سرانه ورزشی را در شش شهرستان جنوبی ارتقا دهیم.
دنیامالی تصریح کرد: ما یک سری منابع برای سال 1403 اختصاص دادیم، شاید به جرات می‌توان گفت، برای شش تا استان، منابعی که ما اختصاص دادیم با بعضی از کل استان‌ها بیشتر هست؛ بنابراین ما دقیقا دنبال این قضیه هستیم و در منابع سال جاریمان هم حتما یک سری منابع پیش بینی خواهیم کرد.
وی بیان داشت: اینجا ظرفیت‌های ورزشیش خیلی زیاد است، بچه‌های تیم ملی داریم، خصوصا در رشته‌های رزمی مثل کاراته و ... که ما می‌خواهیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: با دوستانمان در مجموعه استان هم یک سری هماهنگی‌ها انجام دادیم، با توجه به اینکه بعضی از رشته‌ها کارکردِ این مناطق را دارد، به عنوان مثال رشته‌های ساحلی ، لذا باید امکانات اولیه برای این رشته‌های ساحلی ایجاد شود، مانند انتقال ماسه که هم می‌توان فوتبال ساحلی راه انداخت، هم والیبال، هندبال، کشتی ساحلی و حتی تنیس داریم.
دنیامالی افزود: رویکرد دنیا دارد به سمت توسعه ورزش با روش‌های ارزان‌تر و سالم‌تر می‌رود و همانطور که می‌دانید، ماسه هم انرژی زمین را دارد و مهم‌تر از همه اینکه آسیب دیدگی برای ورزشکاران نوجوان مان به حداقل می‌رسد؛ بنابراین یک طرح کلی داریم و قرار شد شکراللهی نماینده این شش شهرستان جنوبی کمک کنند و ما در حوزه ساحلی اینجا را پایلوت قرار دهیم.
وی تصریح کرد: فضا‌های خیلی خوبی را می‌توانیم در بحث توسعه ورزش ساحلی داشته باشیم؛ چرا که اکنون خیلی از شهرستان‌ها هستند که ساحل ندارند ولی با انتقال ماسه توانسته‌اند با حداقل‌ها فضا را آماده کنند.
دنیامالی بیان داشت: اعتقاد داریم اگر توسعه ورزش همگانی را داشته باشیم، در حوزه ورزش قهرمانی هم موفق خواهیم بود.
وزیر ورزش و جوانان به اجرای طرح آمایش اشاره کرد و گفت: در بحث آمایش سرزمینی دنبال توازن هستیم، از آنجایی که قطب جمعیتی در کل کشور دارد در مناطق شمال مرکزی فشرده می‌شود (شمال که عرض می‌کنم نه فقط صرفاً استان‌های شمالی، بلکه تهران و قزوین هم جزو شمال می‌دانیم) به هر حال باید یک توازنی در بحث فضا‌های ورزشی داشته باشد و در آینده که تخصیص اعتبارات بودجه رو می‌خواهیم داشته باشیم بایستی با رویکرد مناطق غیر برخوردار و مناطق روستایی باشد.
دنیامالی افزود: به هرحال جمعیت روستایی مان جمعیت مولد است؛ لذا هر چقدر تلاش کنیم در حوزه روستا‌ها باز هم کم است.
وی تصریح کرد: اکنون حوزه‌ای که آقای شکراللهی مسئولیتش را دارد بالای هزار یا هزار و 100 تا روستا است و ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بتوانیم در حوزه روستایی هم کار‌هایی را انجام دهیم که ضریب ماندگاری جوان‌های ما، مردم ما و آن شرایطی که برای حوزه سلامت و ورزش همگانی لازم است، مناسب‌تر شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلایل استعفا جلالی از فدراسیون فوتبال

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 -3 بارسلونا

ورود خاطره‌انگیز احمدرضا عابدزاده به بازی برای ضربات پنالتی در دیدار مقابل عربستان سعودی

گل سوم بارسلونا به اتلتیک بیلبائو توسط اولمو

جلالی: نظام مهندسی فدراسیون تغییر پذیر نیست

صحبت‌های میلاد زکی‌پور بعد از تمدید قرارداد با سپاهان

تشویق تیم تراکتور توسط جناب‌خان و مهمانان جنوبی برنامه، بابت قهرمانی در لیگ برتر

خلاصه بازی فولام 0 - 2 منچسترسیتی

خلاصه بازی لیورپول 1 - 1 کریستال پالاس

خلاصه بازی منچستر یونایتد 2- 0 استون ویلا

خلاصه بازی ساوتهمپتون 1 - 2 آرسنال

علی قلی‌زاده روی دوش دروازه‌بان لخ‌پوزنان در جشن قهرمانی در لیگ لهستان

خلاصه بازی تاتنهام 1 - 4 برایتون

گل سوم یوونتوس به ونتزیا

سوپرسیو استثنایی از دی گورگریو مقابل ونتزیا

گل دوم رم مقابل تورینو توسط سلماکرز

گل دوم ونتزیا توسط هاپس در دقیقه 55

قهرمانی در آسیا و ستاره اول استقلال با واکنش‌های فوق استثنایی زنده یاد حجازی

اولین فهرست امارات با سرمربی جدید مشخص شد

سیو تماشایی دی‌گرگوریو مانع از گل سوم ونتزیا شد

سردار آزمون: رونالدو بهترین بازیکن تاریخ است و طرفدار رئال هستم

تیم‌های لیگ نخبگان آسیا معرفی شدند !

شگفتانه‌ی توافق در اقتصاد چه خواهد بود؟

اظهارنظر دبیر کانون صرافان ارز درباره قیمت دلار

70 درصد پیش بینی می‌شود تا 5 میلیارد سال دیگر خورشید زمین را می‌بلعد

کارتون حمید سحری؛ درخشش امباپه، تنها نکته مثبتِ فصل کابوس بار رئال مادرید.

گل اول رم توسط لئاندرو پاردس از روی نقطه پنالتی در دقیقه 18

استان یزد فردا تعطیل شد

تکذیب توقف واگذاری سهام خودروسازان

پیش بینی قیمت دلار 5 خرداد 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 5 خرداد 1404

هر آن‌چه باید از طرح آزمایشی جایگزینی کارت‌های سوخت بدانیم

فناوری هسته‌ای به کمک پسته آمد

سرنوشت مرحله جدید پرداخت کالابرگ چه می‌شود؟

رئیس بنیاد می گندم‌کاران: از زمانی که قطعی‌های برق شروع شده، پمپ آب کشاورزان مدام می‌سوزد

بررسی عملکرد دولت چهاردهم در حوزه مسکن

ترامپ از گران شدن قیمت نفت می‌ترسد، ما باید مدام او را با افزایش قیمت نفت تهدید کنیم

نشست مدیرکل بنیاد مازندران با جمعی از جانبازان نخاعی

شهدا به الگویی جاودان برای نسل‌های آینده تبدیل شدند

نویسنده‌ای که غیرقانونی مهاجرت کرد

تاتنهام 1-4 برایتون؛ پایان فصل جهنمی قهرمان لیگ اروپا

گل سوم برایتون به تاتنهام در دقیقه 88

گل چهارم برایتون به تاتنهام توسط دیگو گومز در دقیقه 3+90

پاسخ خرید پرسپولیس به شایعات؛ آمده‌ام بمانم!

اردیبهشت ماه تمام شد، هواپیمای «زنجانی» نیامد

چرا خودروسازان با کاهش تعرفه واردات مخالفند؟

سوخت‌گیری با کارت بانکی با فشار نمایندگان

اطلاعیه دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص واگذاری دو خودروساز

تکلیف دستگاه‌های اجرایی در ارائه خدمات رفاهی به بازنشستگان هم‌سطح با شاغلان

توقف انتشار قیمت مسکن 9 ماهه شد