خبر یزد

آخرين مطالب

دیدگاه برخی شخصیت‌های علمی، اجتماعی و هنرمندان یزد درباره واکسیناسیون:

واکسن کرونا مانند واکسن سایر بیماری‌ها اثربخش است مقالات

واکسن کرونا مانند واکسن سایر بیماری‌ها اثربخش است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- حکایت مقاومت برخی شهروندان در مقابل تزریق واکسن کرونا یادآور مخالفت‌هایی است که در طول تاریخ با واکسن دیگر بیماری‌ها مانند فلج اطفال اتفاق افتاد، اما در نهایت مخالفان واکسیناسیون، پس از دیدن نتایج آن، به دستاوردهای علمی در این زمینه اعتماد کردند.

این روزها که ویروس کرونا در سراسر جهان مشغول کشتار انسان هاست، کسانی هستند که با استناد به مسائلی مانند اینکه بعضی افراد با وجود تزریق 2 دز واکسن باز هم به ویروس کرونا مبتلا شده‌ یا حتی فوت کرده‌اند، در مقابل واکسیناسیون مقاومت می کنند اما تجربیات کشورهای موفق در کنترل کرونا نشان داده است که پایان پاندمی ویروس کرونا، تابعی از میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون است.
با وجود جهش‌های مکرر ویروس کرونا، شیوه جلوگیری از ابتلا به این ویروس مشابه قبل است بنابراین با انجام واکسیناسیون همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و صورت و رعایت فاصله 2 متری، می‌توان خطر انتقال ویروس کرونا را در حد بسیار چشمگیری کاهش داد.
شماری از مسوولان، هنرمندان و فعالان اجتماعی استان یزد در گفت گو با ایرنا ضمن تبیین اهمیت واکسیناسیون در پیشگیری از ابتلاء به بیماری کووید و یا کاهش عوارض ناشی از آن در صورت ابتلاء، بر همکاری شهروندان در تزریق واکسن کرونا به منظور حفظ سلامتی خود و اطرافیانشان تاکید کردند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد در این خصوص گفت: تامین سلامتی، لازمه و مقدمه همه فعالیت های فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی برای تمام انسانها است و راه خلاصی از کرونا هم واکسن زدن و رعایت پروتکل های بهداشتی است.
فخرالسادات خامسی افزود: تامین واکسن یکی از دغدغه های عمومی شهروندان در ابتدای شیوع کرونا بود که خوشبختانه با برنامه ریزی انجام شده، واکسن در اختیار همه افراد قرار گرفته است و لازم است همه شهروندان با واکسن زدن، خود را در مقابل بیماری کرونا محفوظ نگه دارند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد و عضو شورای فرهنگی عمومی استان یزد نیز اظهار داشـت: اسلام دین سلامتی است و برای سالم بودن افراد و جامعه برنامه دارد، اسلام دین تخصص و علم است و دینی است که با علم و دانش همراه است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد کاظم مدرسی با بیان اینکه قطع ویروس زنجیره کرونا مهم است و باید پروتکل های بهداشتی را با دقت رعایت کنیم، ادامه داد: نکته مهم دیگر تزریق واکسن است؛ اگر از واکسن استفاده نکنیم و خدای ناکرده بیمار شویم ممکن است علاوه بر جان خودمان، سلامت اطرافیان را نیز با خطر مواجه کنیم از همین رو مراجع تقلید ضمن تزریق واکسن ، مردم را نیز به استفاده از آن توصیه می کنند.
یک متخصص قلب و عروق استان یزد نیز گفت: در مدت زمانی که کرونا در تمام دنیا همه گیر شد، صدها میلیون نفر به این ویروس مبتلا شدند که چند میلیون از آنان جان خود را از دست دادند.
دکتر سیدمحمود صدر بافقی تاکید کرد: در دوسال اخیر فعالیت های پزشکی ، جمع آوری اطلاعات ، راه‌های درمانی و مسیرهای پیشگیری در مقابل ویروس کرونا مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و همچنان در دست بررسی است اما نمی توان به طور قطعی گفت به همه سوالات در مورد بیماری کووید 19 پاسخ داده شده و یا اینکه درمان صد درصد موفقی برای کرونا وجود دارد.
وی پیشگیری را مهمترین اقدام در برابر ویروس کرونا دانست و اضافه کرد: رعایت موازین پیشگیرانه، مهمترین معیار در مقابله با این ویروس است و مطالعات نشان می دهد در مکان‌هایی که اکثر افراد واکسن زده اند، موارد ابتلای جدید اندک است و شیوع ویروس عمدتا مربوط به کسانی است که واکسن نزده اند.
یک متخصص بیماریهای عفونی استان یزد هم اظهار داشـت: 19 ماه از ورود ویروس کرونا گذشته و پنج پیک اوج بیماری کووید 19 را پشت سر گذاشته ایم و احتمالا در آستانه ورود به موج ششم قرار داریم؛ جدا از رعایت شیوه نامه بهداشتی که سرآمد آن ماسک است، واکسن هم موثرترین راهکاری است که می توان میزان ابتلا را با آن کاهش داد و مرگ و میر را کم کرد.
دکتر محمد شریف یزدی افزود: برخی افراد مشتاقانه به دنبال واکسن هستند که از انها قدردانی می شود زیرا که این افراد به سلامتی خود و داشتن جامعه سالم کمک می کنند ولی برخی افراد تحت تاثیر خوانده ها و شنیده های فضای مجازی قرار می گیرند و در برابر واکسیناسیون موضع به شدت مخالف می گیرند در حالی که عوارض واکسن بسیار کم و قابل پذیرش است .
وی با بیان اینکه تلفات در میان افراد واکسن زده بسیار کاهش پیدا کرده است، ادامه داد: مطالب غیرعلمی و غیرمستند در خصوص واکسن کرونا در فضای مجازی به شکل فراوانی منتشر شده است، شهروندان با رجوع به افراد مختصص در این زمینه و اخبار موثق می توانند به اطلاعات صحیح در این زمینه دست یابند تا نگرانی های آنان برطرف شود.
یک فوق تخصص زنان و نازائی استان یزد هم گفت: شدت ابتلاء به کرونا در زنان باردار شدیدتر از گروه های دیگر است و در استان شاهد مواردی از مرگ زنان بادار بوده ایم بنابر این علاوه بر واکسیناسیون رعایت پروتکل های بهداشتی برای برخی از گروه ها مانند زنان باردار ضروری تر از سایر گروه هاست.
پروفسور عباس افلاطونیان با توصیه به مردم برای دوری از اجتماعات گفت: موضوع دوم بعد از رعایت پروتکل ها، واکسن است؛ زنان باردار لازم است که واکسن بزنند در این زمینه ضروری است حتی قبل از حاملگی واکسیناسیون را انجام دهند.
وی افزود: زنان باردار بعد از هفته دوازدهم حتما واکسن بزنند و حتی زنان نازایی که در حال درمان هستند، نیز می توانند واکسن بزنند و توصیه مهم برای همه گروه ها این است که به واکسن زدن بها دهند تا مرگ و میر ناشی از کرونا کاهش یابد.
یک بازیگر تئاتر یزد هم ضمن توصیه به مردم برای زدن واکسن گفت: در استان روند واکسیناسیون در حال پیشرفت است، اما هنوز هم افرادی هستند که برای زدن واکسن دو تردید دارند و شاید هم عده ای فرصت زدن واکسن را نداشتند.
سیدهادی آقا بزرگی یادآور شد: باید همه گروه های تاثیرگذار برای اینکه همه واکسن بزنند، مشارکت کنند و در این مسیر با آگاهی رسانی به جامعه تاثیر خبرها و شایعات زرد را بر مردم کم کنیم .
یک بازیگر هنر نمایش استان یزد نیز گفت: برای بسیاری از بیماری ها واکسن راهکار بسیاری عالی است و لازم است مردم در ارتباط با ویروس کرونا نیز از این ابزار اثرگذار بهره ببرند، بعنوان یک بازیگر در انتظار اجرای نمایش به صورت عمومی هستم که لازمه آن تزریق واکسن و مصون شدن جامعه است تا زندگی به روال طبیعی خود بازگردد و تماشاخانه ها برای حضور مردم بازگشایی شود.
علی اصغر باروت کوب زاده افزود: اگر مایل هستیم سالن های ورزشی ، استخرها و همه اماکن فرهنگی و هنری بازگشایی شوند و زندگی به روال عادی خود بازگردد، نیاز است با احساس مسوولیت در زدن واکسن در این اقدام مهم مشارکت کنیم.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون بیش از دو هزار شهروند یزدی جان خود را از دست داده اند و هم اکنون حدود 400 بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که نزدیک به یکصد نفر آنان در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شوند.
تعداد بیماران کرونایی بستری و ترخیصی روزانه در آبان ماه در استان یزد بین 80 تا 100 نفر در نوسان است و از جمعیت مشمول دریافت واکسن در استان یزد 16 درصد هنوز دُز اول واکسن کرونا را نزده اند و میزان تزریق واکسن دز دوم هم 64 درصد است.
استان یزد حدود یک میلیون و دویست هزار نفر جمعیت دارد.
برچسب‌ها
یزد واکسن کرونا بهداشت و سلامت
پروندهٔ خبری
واکسن کرونا، از نظریه تا عمل کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/217068/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل ‌ها و پاس‌گل های واتکینز در استون ویلا 2024/25

اولین مدعی به یک‌‌چهارم نهایی یورو 2025‏ رسید

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

احتمال لغو تمرین استقلال بخاطر آلودگی هوا

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

تماس پاریس با رئال؛ مهاجم برزیلی‌تان را می‌خواهیم!‏

مرادمند و تلاش ویژه برای رسیدن به کربلا

اثر جدید حمید سحری؛ رئال مادرید- پی اس جی در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها!

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

شمع به شمع، غم به غم؛ قصه شام غریبان در یزد

فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده

افسانه اقتصاد نفتی امریکا، رویارویی که به واقعیت نپیوست!

بمب بزرگ سپاهان؛ همکاری با محبی!

در انتظار الهلال: تئو قید میلان را زد

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

عزاداری باشکوه هیئت‌های یزد در روز عاشورا، با اجتماع در مسجد روضه محمدیه

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند

سود رئال از جام جهانی سر به فلک کشید

برگزاری آیین سنتی نخل‌برداری عاشورا در استان یزد

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

جملات پرشور ستاره استقلال در نبرد تاریخ‌ساز

رضا علیپور در جام‌جهانی سنگنوردی پنجم شد

حضور دو شطرنجباز ایران در جام جهانی زنان

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: مسافران مراقب بلیت هواپیمای فیک باشند

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

آفساید گیری بی نظیر پاریسی ها که باعث مردود شدن گل اول بایرن مونیخ شد

پاس گل زیبای آرنولد از زاویه پشت دروازه در بازی با یوونتوس

پاس گل زیبای‌ مارکو رویس در بازی بامداد امروز که با پیروزی 3-0 لس‌آنجلس گلکسی همراه شد

به بهانه تولد 50 سالگی؛ وقتی هرنان کرسپو در عرض 2 دقیقه 2 گل با ضربه سر برای اینتر به ثمر رساند

پوریای ایران؛ متخصص سرویس!

بیانیه رسمی بایرن درباره مصدومیت موسیالا

بیفوما: به ایران برمی‌گردم اما زمانش را نمی‌دانم

فواید و مضرات استفاده از جوش شیرین برای فرش (5 مزیت و 3ضرر)

چراغ سبز به واردات چهار قلم کالای اساسی غذایی از فردا

نحوه از بین بردن بوی دود فرش پس از آتش سوزی

بازی کردن با ربات‌ها باعث می‌شود بیشتر شبیه به انسان باشند

کنترل بازار برنج با شروع برداشت و ثبت سفارش‌های واردات

مجازات کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار گیرند

اوج ارادت یزدی‌ها به سید و سالار شهیدان در آیین نخل‌برداری

نذر عاشورایی خیر یزدی، آزادی یک زندانی سید به نیت سلامتی والدین

پیشنهاد کشورهای بریکس برای اصلاحات صندوق بین‌المللی پول

جنجال تمام‌عیار در جام جهانی باشگاه‌ها