خبر یزد

آخرين مطالب

رئیس بسیج علمی استان یزد: جهاد علم و فناوری تعطیلی ندارد اجتماعي

رئیس بسیج علمی استان یزد: جهاد علم و فناوری تعطیلی ندارد
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

خبر یزد


گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان یزد گفت: جهاد علم و فناوری تعطیلی ندارد و ما همچنان در هسته‌های علمی به دنبال جریان‌سازی، گفتمان‌سازی، مطالبه‌گری و حل مسائل هستیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، اختتامیه ششمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان یزد با حضور رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور، فرماندهی سپاه الغدیر استان یزد برگزار شد و با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.
عباس علوی‌راد، دبیر کارگروه اقتصاد مقاومتی خانه بسیج نخبگان در اختتامیه ششمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان یزد اظهار داشت: کارگروه‌ها اقتصادی مقاومتی خانه نخبگان بسیج ذیل پژوهشگاه راهبردی شهید الله دادی یزد به دنبال تحقق و پیاده‌سازی سیاست‌های 24 گانه اقتصاد مقاومتی با تاکید بر شرایط و مسائل ما در استان است.
وی گفت: هسته اصلی این کارگروه از 10 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان هستند و جلسات مستمر و ماهیانه برگزار می‌کنیم و همه رویدادهای ویژه اقتصادی جلسات فوق‌العاده‌ای برگزار می‌کنیم.
علوی‌راد عنوان کرد: جلسات و دغدغه‌های ما در خصوص بند یک سیاست‌های کلی برای مردمی کردن اقتصاد است، معتقد هستیم که اگر این اصل اول محقق شود بسیاری از مشکلات اقتصادی قابل حل خواهد بود.
وی ادامه داد: استان یزد در این موضوع طبق شاخص‌ها وضعیت خوبی ندارد، ایجاد حلقه‌های علمی و ارتباط‌گیری با تصمیم‌سازان استان را دنبال می‌کنیم تا به شرایط مناسب دست یابیم.
دبیر کارگروه اقتصاد مقاومتی خانه بسیج نخبگان با بیان اینکه معنا ندارد در استان یزد 55 درصد غیرفعال باشند یا بالاترین فاصله طبقاتی در یزد تجربه شود.
علوی‌راد تصریح کرد: زیرساخت موضوعات مختلف در سطح بالادستی آماده شده است و ما باید در زیر مجموعه‌های استانی به دنبال عملیاتی کردن طرح‌ها به صورت بسیجی‌وار باشیم‌
سید محمد میرقانعی، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان یزد با اشاره به فعالیت‌های مجموعه جهادگران علم و فناوری استان یزد اظهار داشت: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که داریم را قدر بدانیم و برای مردمی کردن علم و فناوری تلاش وافر داشته باشیم.
وی گفت: بالغ بر 100 واحد آموزشی، حوزوی و تحقیقاتی داریم و 50 هزار دانشجو در حال گذراندن تحصیلات تکمیلی و پژوهش و تحقیق هستند، شهرک‌های صنعتی ما علیرغم بسیار از مشکلات موجود در استان جایگاه‌های ارزنده‌ای دارند و در علوم پزشکی و درمانی خوب عمل کرده و اکنون مهاجرپذیر در بحث درمان هستیم.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان یزد تصریح کرد: قرارگاه‌ها و شوراهای علم و فناوری در استان مستقر هستند و 24 پایگاه تخصصی علمی در محلات برای پرداختن به مسائل وجود دارد، تاکنون دو مرکز رشد راه‌اندازی شده و 750 هسته علمی را ساماندهی و ثبت کرده‌ایم و در پایگاه‌های علم و فناوری فعالیت‌های علمی، فناورانه، توانمندساز و گفتمان‌ساز علمی دنبال می‌شود.
وی افزود: کلاس‌های تقویتی، جبرانی، مشاوره تحصیلی برای بالغ بر 3800 نفر در راستای تقویت بنیه علمی و مهارتی جوانان بنابر شرایط کرونا که نیاز به حمایت بیشتر داشتند توسط مجموعه خدمت‌رسان بسیج انجام شد.
میرقانعی با بیان اینکه جهاد علم و فناوری تعطیلی ندارد عنوان کرد: جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان یزد با هدف جریان‌سازی، گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری برگزار شد و با فراخوان آن از ابتدای سال 230 اثر دریافت شد.
فرمانده سپاه الغدیر: بسیج؛ گفتمان علم و فناوری را جاری و ساری کند پیاده سازی زیست بوم علمی با تشکیل بسیج علمی انجام می‌شود فرمانده سپاه الغدیر: بسیج؛ گفتمان علم و فناوری را جاری و ساری کند وی خاطرنشان کرد: 6 نشست تخصصی پیرامون مسائل اساسی استان در حاشیه جشنواره در موضوعات آب، کشاورزی، کتاب، بانوان، آب، صیانت از منابع و اقتصاد برگزار شد که خروجی‌های خوبی داشت.
اختتامیه جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان یزد برگزار شد و برترین‌های این جشنواره علمی و فناوری معرفی شده و لوح تقدیر و تندیس جشنواره را دریافت کردند.
انتهای پیام/781 /س

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/217693/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

آلکاراس در جمع بزرگان ویمبلدون

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

یادواره شهدای رسانه در یزد

پیامدهای قطع همکاری کارگر قبل از پایان قرارداد کاری

کاهش قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازار

نهضت توسعه عدالت آموزشی در صدر پیگیری‌های استاندار

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

فروشگاه پکیج و رادیاتور در شیراز، گرمایش مدرن در خانه

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

پیشنهاد یوونتوس به ولاهوویچ برای فسخ قرارداد

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

پذیرایی از 60 هزار نفر با کالجوش در شب سیزدهم محرم

ساعت تسویه پایا تغییر کرد

یحیی - صادقی؛ چهارمین همکاری در گرمای اهواز

امیرحسین زارع: حسرت اشتباه در فینال المپیک را می‌خورم

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

2 اثر تاریخی شهرستان تفت ثبت ملی شد

ثبت حشره خوار کوتوله در شهرستان بافق

آب دریای عمان به اصفهان رسید

تامین 25 درصد گوشت مورد نیاز توسط عشایر

سوییچ ژنتیک برای باز تولید عضو بدن

ابوالقاسم‌پور: انتخاب سرمربی ایرانی بهترین گزینه برای پرسپولیس بود

برگزاری اجتماع عظیم «زینبیون تمدن ساز» در یزد

دلار جهانی روی خوش ندید

بررسی رقبای تیم ملی فوتبال بانوان ایران

ذوالفقارنسب: ساپینتو برای اتمام کار نیمه‌ تمامش به ایران آمده است

واکنش ساپینتو به حضور در استقلال

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

اوقات شرعی چهار شنبه 18 تیرماه 1404 به افق یزد

داوری طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد ملی سپاس آب

خواب زمستانی خودرو در بهار؛ تولید 13.7 درصد کاهش یافت

پیشگیری از عفونت پا در تابستان با جوراب‌های ضدبو نانویی

کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

چالش خطرناک پیش روی تیم ملی والیبال

لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی

خطر در کمین یک میلیون شغل مرتبط با خودرو

اتصال تمامی استان‌های کشور به شبکه ریلی تا سال 1405

صعود دو مدعی دیگر یورو 2025 به یک‌چهارم نهایی

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!‏

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!

اولین تمرین گل‌گهر بدون چند ستاره اصلی