خبر یزد

آخرين مطالب

مقبره پدر ادبیات کودکان ایرانی در یزد سامان می‌گیرد مقالات

مقبره پدر ادبیات کودکان ایرانی در یزد سامان می‌گیرد
  بزرگنمايي:

خبریزد- «مهدی آذر یزدی» نویسنده کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» یکی از مفاخر ایران اسلامی است که در سال 1388 جان به جان آفرین تسلیم کرد و در مزار محله خرمشاد شهر یزد واقع در بلوار باهنر حد فاصل میدان باهنر و امام حسین آرام گرفت.

 پس از دفن وی در این مکان، صحبت‌ها در ارتباط با ساخت مقبره  شروع و در طول سال‌های گذشته با وجود درخواست‌های بسیار زیاد مردم، جامعه فرهنگ و هنر استان و مطالباتی که رسانه ها از مسئولان داشتند، متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفت و تنها در سال 96 شهرداری یزد اقدام به انجام فعالیت‌هایی محدود در ساماندهی این مکان کرد که آن هم به نتیجه چندان خاصی نرسید و بلاتکلیف رها شد.

قول‌های مسئولان از یک سو و پیگیری‌ها و درخواست‌های مردمی از سوی دیگر در طول 14 سال گذشته همچنان ادامه داشت تا اینکه چهار ماه قبل بخشی از دیوار این مجموعه توسط ماموران شهرداری یزد تخریب شد و با پیگیری‌های صورت گرفته، مشخص شد که عملیات عمرانی بازپیرایی این مجموعه و ساخت مقبره استاد مهدی آذر یزدی شروع شده است.

با وجودی که عملیات عمرانی این طرح از سوی شهرداری آغاز شده بود، اما باز هم این نگرانی  وجود داشت که طرح همانند گذشته به صورت نیمه کاره رها شده و تکمیل نشود.

اما « ابواقاسم محی الدینی» شهردار یزد روز گذشته چهارشنبه هفتم دی ماه با اشاره به اینکه ساماندهی مقبره استاد مهدی آذر یزدی پدر ادبیات کودک و نوجوان یزد یکی از مهمترین خواسته‌های مردم یزد در طول‌ سال‌های گذشته بود، گفت: متاسفانه مزار استاد آذریزدی به هیچ عنوان وضعیت خوبی در طول سال‌های گذشته نداشت.

بر اساس خبر منتشر شده در سایت روابط عمومی شهرداری یزد وی با اشاره به اینکه برای ساماندهی مزار این استاد ادبیات کودک و نوجوان ایران در سال 96 از سوی شهرداری یزد اقداماتی صورت گرفت، اما به دلیل وجود اختلافاتی متوقف شد، گفت: با پیگیری‌های شهرداری و وساطت استاندار و برخی از مدیران مربوطه، اختلافات برطرف شد و شهرداری یزد از 4 ماه گذشته عملیات بهسازی کامل این مجموعه و ساخت مقبره استاد مهدی آذریزدی را آغاز کرد.

محی الدینی با اشاره به اینکه برای ساماندهی این مجموعه و ساخت مقبره بالغ بر 8 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است گفت: در حال حاضر این مجموعه با پیشرفت بالغ بر 90 درصدی همراه است و در ماه‌های آینده از آن بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مقبره استاد مهدی آذر یزدی در مساحت حدود 80 متر مربع و ارتفاع 6 متر و 110 متر دیوار چینی توسط شهرداری منطقه چهار یزد در حال احداث است گفت:آذر یزدی یکی بزرگترین مفاخر استان یزد و ایران به شمار می‌روند و آثار ایشان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان با عنوان قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب، چندین دهه است که به عنوان بهترین مجموعه داستانی در اختیار جامعه قرار دارد.

شهردار یزد به سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به دارالعباده یزد و دیدار با جمعی از نخبگان اشاره کرد و گفت: در این دیدار که استاد مهدی آذریزدی هم حضور داشتند، مقام معظم رهبری ضمن تقدیر از آثار این استاد ارزشمند، چنین فرمودند که «من خودم را از جهت رسیدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد و کتاب این مرد(آذریزدی) می‌دانم.

 استاد مهدی آذر یزدی، این نویسنده توانا و ارزشمند استان یزد که سال‌ها عمر خود را صرف تألیف داستان‌هایی برای تربیت فرزندان اسلامی کرده بود، در تاریخ 18 تیرماه سال 1388 و در سن 87 سالگی دیده از جهان فروبست.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/240938/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

تمرین اختصاصی مدافع پرسپولیس در کمپ تیم ملی

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

شورای بسیج ورزشکاران استان همدان تشکیل شد

آیین تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر برگزار شد

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

نقی‌زاده: همدل شدیم تا جشن بگیریم

تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان به پویایی ورزش زنجان کمک می کند

دخالت عوامل غیر ورزشی در امر ورزش مورد قبول نیست

طالبان این ورزش را ممنوع و حرام اعلام کرد | واکنش فدراسیون جهانی

مصلحت تهوع‌آور تیم فوتسال زنان | افرا ورزش

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند/ سرنوشت نایب قهرمانی دست سپاهان است

طالبان شطرنج را ممنوع کرد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

این بازیکن ایرانی تمام نمی‌شود!

بارسلونا 9 گل زد و قهرمان لالیگا شد

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

تساوی مصلحتی | روح فوتسال فدا شد | افرا ورزش

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

چالش بزرگ؛ شزنی همین را کم داشت!