خبر یزد

آخرين مطالب

کشور با هر روز تعطیلی، 2400 میلیارد تومان متضرر می‌شود اجتماعي

  بزرگنمايي:

خبر یزد - میثم لطیفی روز سه شنبه در حاشیه آغاز بکار همایش ملی بهره وری در یزد در گفت و گو با ایرنا افزود: 40 درصد نیروهای دولتی در وزارت آموزش و پرورش مشغول به فعالیت هستند که هر روز تعطیلی در این بخش قریب به یکهزار میلیارد تومان برای دولت هزینه دارد.
وی خاطر نشان کرد: بدین ترتیب برای تصمیماتمان باید بهره وری را مد نظر قرار دهیم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
لطیفی در ادامه، گفت:سند بررسی بهره وری تصمیمات گذشته هم باید تدوین شود و در همایش ملی بهره‌وری هم باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد و فعالیت های که قبلا تصمیم گرفته اند بررسی شود زیرا برخی از صنایع و واحدهای پر آبخواه در مناطق خشک ایجاد شده است .
وی با طرح این سوال که چرا بسیاری از شهرک های صنعتی در شهرهایی است که مسیر باد به سمت شهر است و آلودگی را از بیرون به داخل شهر منتقل می کند، پرسید: چرا به مکان یابی توجه نشده است؟
معاون رییس جمهور ادامه داد: نباید تجربه های تلخ گذشته را فراموش کنیم و باید با سند بهره وری از تکرار این اشتباهات در آینده نیز جلوگیری شود؛ این مطالبه مقام معظم رهبری و رییس جمهور است.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: باید از تکرار خطا و اصرار بر خطا در راستای افزایش بهره وری جلوگیری کرد.
دوازدهمین همایش ملی بهره‌وری با شعار "بهره‌وری و تصمیمات سرنوشت‌ساز" روز سه‌شنبه با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
پشتیبانی از اهداف و برنامه‌های ملی در حوزه بهره ‎وری، تبیین و ترویج موضوع بهره‌وری و گفتمان‌سازی آن به عنوان یکی از اولویت‌های جدی توسعه کشور، واگذاری نقش و کمک به نقش‌آفرینی بیشتر استان‌ها در موضوعات ملی و برندسازی ملی برای استان یزد در حوزه بهره‌وری از اهداف برگزاری همایش یاد شده است.
بهره‌وری و سیاستگذاری اقتصادی( با تکیه بر قیمت‌گذاری)، بهره‌وری و قوانین و مقررات و بهره‌وری و کیفیت منابع انسانی از محورهای این همایش 2 روزه اعلام شد.
در این همایش، کارگاههای تخصصی با محوریت بهره وری سیاست گذاری اقتصادی ، تدوین شاخص های اختصاصی بهره وری مبتنی بر مدل سازمان بهره وری آسیایی، بهره وری و قوانین مقررارت ، گرفتن نبض فرایندهای کاری ، بهره وری و کیفیت منابع انسانی ، مدل ایرانی ارزیابی بلوغ نظام مدیریت بهره وری ، نگاه منطقه ای به توسعه بهره وری در کشور نیز برپا می شود.
در همایش مورد اشاره اعضای کارگروه ارتقاء بهره وری استانها، مدیران دستگاههای اجرایی ، روسای سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها ، اعضای نظام مهندسی و دانشجویان و اساتید رشته مرتبط با بهره وری حضور دارند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/244575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرینات رئال مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سنگ‌تمام یزدی‌ها؛ کمک یک میلیارد تومانی در گلریزان حسینی

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

برگزاری سوگواره «شب غریبانه» در بافق

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

حضور پر شور مردم استان یزد در آیین‌های عزاداری، جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی آن‌ها با فرهنگ عاشورا است

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

تب دما در یزد پایین آمد

اجتماع باشکوه بانوان زینبی در بیت‌الحسین مهریز

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

تراکتور وضعیت بهتری نسبت به مدعیان دارد

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

شور و شعور حسینی بافقی ها در دهه اول محرم

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

ثبت ملی مدرسه مریم یزد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

روانخواه هافبک سپاهان را به تیم امید فراخواند

رقابت یک باشگاه ایرانی برای جذب مدافع پاختاکور

اینتر برای فروش طارمی 10 میلیون یورو می‌خواهد

ماجرای تفاوت تعداد مدال و رتبه ایران در بازی‌های جهانی ورزش کارگران

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 17 تیرماه

امام سجاد (ع) حامل علم الهی و پاسدار مکتب حسینی

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

اعطای 652 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی به کسب و کار‌های حوزه فاوا استان یزد

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند