خبر یزد

آخرين مطالب

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس:

مسئولان به اشتباه خود در استقرار صنایع آلاینده اشکذر اقرار کنند سیاسی

مسئولان به اشتباه خود در استقرار صنایع آلاینده اشکذر اقرار کنند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: آلایندگی های شهرستانی همچون اشکذر را ما ایجاد کرده ایم و باید به اشتباه خود اقرار و اعتراف کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدصالح جوکار صبح شنبه در نشست هم‌اندیشی با موضوع توسعه و چشم‌انداز شهرستان اشکذر اظهار داشت: اگر بنیاد یا موسسه‌ای در شهرستان اشکذر تشکیل می‌شود باید کارهای ارزشمندی برای توسعه و پیشرفت این شهرستان انجام دهد.
وی عنوان کرد: یک کار انقلابی اساسی برای توسعه و پیشرفت باید انجام شود؛ همچنین بجای تصدی‌گری، مدیریت شهری باید به خود مردم واگذار شود.
جوکار ادامه داد: راه درست یا اشتباه باید مشخص شود؛ همچنین بررسی شود که سود و ضرر مهاجرپذیری برای شهرستان اشکذر چقدر بوده است؛ همچنین آیا به همین روش باید ادامه داد یا بهتر است اصلاح شود که نیاز به راهبرد و طراحی صحیح مسیر دارد.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس همچنین با اشاره به کارخانه‌های آلاینده در شهرستان اشکذر و ضرورت حفظ سلامت مردم ادامه داد: این آلایندگی را ما مسئولان ایجاد کردیم و باید به اشتباه خودمان اقرار کنیم و راه آینده اصلاح شود و شعار و عمل باید منطبق باشد.
جوکار با تاکید بر ضرورت طراحی برنامه توسعه برای شهرستان اشکذر بیان کرد: پرسش‌نامه‌هایی باید برای اهالی علم، فرهنگ و هنر که اهل عمل هستند تنظیم شود همچنین همه زمینه‌ها در نظر گرفته شود و سند بر اساس آن تنظیم شود که سند توسعه خوبی برای شهرستان تدوین شود.
لزوم همدلی و همفکری مسئولان در حوزه‌های صنعتی، گردشگری و کشاورزی
فرماندار اشکذر نیز در این نشست اظهار داشت: با همدلی و همفکری همه مسئولان در حوزه‌های صنعتی، گردشگری، کشاورزی و پیوست های فرهنگی اجتماعی که شعار اول این دولت است، پیشرفت‌های چشمگیری اتفاق می‌افتد و سندی همچون یزدنوین تدوین و مصوب می‌شود.
روح الله ردائی عنوان کرد: نظرات تاثیرگذاری فارغ از دیدگاه و رویکرد جناحی و سیاسی در این جلسه توسط مسئولان و فرهیختگان بیان شد که امیدواریم این راهکارها برای توسعه و پیشرفت در شهرستان اشکذر مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: نشست‌های دیگری نیز با حضور دیگر فرهیختگان شهرستان برای استخراج و جمع آوری نظرات و تجربیات آنها برای توسعه و پیشرفت برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ بر اساس این گزارش در این نشست که هر یک از فرهیختگان به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه توسعه شهرستان پرداختند؛ ملاک حرکت قرار دادن سند یزد نوین و بومی‌سازی موضوعات آن، توجه با آموزش و پرورش در تراز انقلاب اسلامی و ایجاد یک موسسه یا انجمن تشکیلاتی توسعه‌ای شهرستان، از مهمترین محورهای مشترک سخنان حاضران در این نشست بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/348176/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال نابودی زمین در نتیجه تصمیم ترامپ برای کاهش بودجه ناسا!

یک ایرانی، شانس فتح لیگ قهرمانان والیبال اروپا

احتمال غیبت تیم ملی تیراندازی در جام جهانی آلمان

گزارشی از بازگشت تیم ملی وزنه‌برداری از مسابقات قهرمانی آسیا

سفر تیم ملی والیبال به مشهد

سهمیه جهانی فولاد از دست رفت

اردوی تیم ملی تکواندوی بانوان برای یونیورسیاد آلمان

سبقت فدراسیون اتومبیلرانی برای فرار از مسئولیت

حکمرانی واحد شهری از هدر رفت بودجه جلوگیری می‌کند

کشف ماینر از یک خانه در میبد

کوهپایه‌زاده: تلاش می‌کنیم استعدادیابی را با کمک هوش مصنوعی انجام دهیم

تاج و هیئت رئیسه فدراسیون به مجلس می‌روند

عکس پدر و دختری بهنوش طباطبایی وایرال شد

اسبقیان: قصور در حادثه پیست آزادی قابل اغماض نیست

نبود استانداردهای جهانی درجاتی را قربانی کرد

واکنش سرپرست فدراسیون اتومبیلرانی به حادثه مرگبار پیست آزادی

کوهپایه زاده: بار مالی ورزش توان یابان را از دوش دولت کم می کنیم

کوهپایه‌زاده: جوانمردی می‌تواند به تیم ملی پاراتیروکمان بازگردد/بودجه‌مان دو برابر شده است

دنیامالی: مربی خارجی برجسته زن جذب کنیم تا مدال آوری بانوان را تضمین کنیم/ بهروز آذر: در ورزش قهرمانی دختران نگرانی نداریم

پیام تبریک معاون توسعه ورزش بانوان به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

دیدار وزیر ورزش و جوانان با معاون رییس جمهور

از زنان تاج تا استقلال؛ یادآوری دیدار تاریخی با تیم ملی ایتالیا در 1350 / عکس

کوهپایه زاده: بودجه فدراسیون دو برابر شده است

دنیامالی: المپیاد ورزشی ویژه دختران را برگزار می کنیم

چرا پسر رسول خادم به جای کشتی سراغ هنر رفت؟

کوهپایه زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان:  در سه جلسه با وزارت ورزش و جوانان نگاه مثبت و خوبی را دیدیم

کوهپایه‌زاده: بودجه فدراسیون جانبازان دو برابر شده است

تمجید ناظر IPC از سطح پارادوومیدانی ایران – خبرگزاری ورزش ایران

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

افزایش بیش از 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران: پارسال در گندم خودکفا شده بودیم، امسال خودکفایی از بین رفت

واردات کدام نوع برنج ممنوع شد؟

جزئیات فروش خردادماه 4 محصول سایپا

مدیرعامل تامین اجتماعی: 400 همت کسری داریم

دانش جعفری: رشد اقتصادی سال 1404 حتما کمتر از دو سال گذشته خواهد بود

در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد و رییس درمانگاه فرهنگیان یزد برگزار شد، مسائل و موضوعات مختلفی پیرامون بهبود خدمات درمانی به فرهنگیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

168 پیش‌قرارداد نهایی در فلوشیپ نشر

خداحافظی با تزریق چشمی؛ نانوداروی جدید امید بیماران شبکیه‌

اقدام عجیب لالیگا در تغییر روز و زمان بازی رئال

صحبت‌های سرپرست فدراسیون اتوموبیلرانی درباره حادثه درگذشت حمیدرضا درجاتی

عبادی‌پور و موسوی در بین مهمترین غایبان لیگ‌ ملت‌ها

کوهپایه‌زاده: بار مالی ورزش توان‌یابان را از دوش دولت کم می‌کنیم

حراج طلای المپیک برای کمک مالی به خانواده

مخفیگاه سارق در یزد لو رفت

نفرات برتر انتخابی اسکیت سرعت معرفی شدند | افرا ورزش

تاج و هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به مجلس می روند

این عادت مغز را پیر می‌کند

هم وام و هم تماشا / خرید قسطی اشتراک فیلیمو از بلو

بازار ارز اشخاص، مسافرتی، خدماتی و آتی راه‌اندازی می‌شود

نشست خبری مدیر کل بنیاد سمنان به مناسبت بزرگداشت شهدای خدمت