کوهپایهزاده: تلاش میکنیم استعدادیابی را با کمک هوش مصنوعی انجام دهیم
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش ایرنا، نشست خبری رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و توانیابان در محل این فدراسیون برگزار و جلیل کوهپایهزاده در آن توضیحاتی در خصوص برنامههای این فدراسیون ارائه کرد. همچنین کوهپایه زاده پاسخگو سوالات خبرنگاران در خصوص مسائل و مشکلات ورزشکاران این رشته بود.
جلیل کوهپایه زاده در خصوص اهمیت رسانه در ورزش و نقش آن در تبیین موفقیتهای ورزشی اظهار کرد: رسانه بازوی توانمند ورزش است که موجب می شود تا بسیاری از اتفاقات ورزش قهرمانی در سطح ملی و جهانی دیده شود.
رئیس فدراسیون ادامه داد: فرهنگ سازی ورزش معلولین اولویت است اما تمام تمرکز بر روی مدال آوری نیست بلکه خارج کردن قشر توانیاب از کم تحرکی است و بخشی از این فرهنگ سازی رسالت رسانه هم است. همچنین نهادهای زیادی متولی این امر هستند که باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهند که در نهایت به فرهنگسازی ورزش در جامعه کمک می کند. مناسب سازی فضاهای ورزشی و پارکها برای ورزش معلولین می تواند راهکارها مناسبی برای توسعه ورزش همگانی در کشور باشد. همچنین باید خیرین اجتماعی را در ورزش معلولین درگیر کنیم امری که در ورزش ایران یک کاستی دارد و باید با همدلی انجام شود.
کوهپایهزاده با اشاره به اقدامات این فدراسیون گفت: با وزارت ورزش و جوانان جلساتی داشتیم و نگاه وزیر ورزش و جوانان به توانیابان بسیار مثبتی به این رشتهها دارد. ما در سراسر کشور در حال فعالیت هستیم. رسانه نیز در بازتاب این اخبار میتواند پیشرو عمل کند و ما باید یک انجمن رسانه داشته باشیم.
کوهپایه زاده افزود: ما باید نگاه آیندهنگرانه داشته باشیم و با یک رویکرد بلند مدت گام بر داریم. کشور ما برنامههای بلندمدت داشته باشیم. دنیای امروز مبتنی بر هوش مصنوعی است و ما باید نگاه آیندهنگری هم داشته باشیم. اکنون وزارت ورزش و معاونت علمی ریاست جمهوری به دنبال توسعه هوش مصنوعی در جامعه هستند. با استفاده از هوش مصنوعی میتوانیم برنامه استعدادیابی را پیش ببریم در حالی که چند سال پیش اصلا از این روش خبری نبود.
وی عنوان کرد: زیرساختهای عمومی در اختیار شهرداریها است. طرح ملی ورزش و مردم از سوی وزارت ورزش در سال 1402 در شورای عالی ورزش مطرح شده است و ما به دنبال سهم خود هستیم و قرار است یک پیوست برای توانیابان به آن اضافه شود. این یک طرح بسیار جامع است که خیلی از نهادها را به خود درگیر کرده است. این طرح پاسخی به کم تحرکی جامعه است و باید نهادهای مختلف آن را پیگیری کنند. برای رسیدن کار به سرانجام نیاز به وفاق ملی داریم. در کشور یک فدراسیون مسوول وظیفه توسعه ورزش همگانی نیست بلکه فدراسیون ها 2 رسالت قهرمانی و همگانی را دارند.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان گفت: 9 رشته پارالمپیکی در فدراسیون است و چندین رشته غیر پارالمپیکی داریم. 24 تیم ملی در 2 بخش زنان و مردان در رشتههای مختلف داریم و با کم توانان ذهنی به 28 تیم میرسد. در اردیبهشت ما برای بیش از 2 هزار ورزشکار اردو داشتیم و چندین اعزام برون مرزی داشتیم که تیمها در بخش جوانان مدال و نتایج خوبی کسب کردند. مسابقات کشوری تحت نظر IPCC برگزار میکنیم تا ورزشکاران در نهایت آمادگی قرار بگیرند. اعزام به مسابقات المپیاد دانش آموزی داشتیم که 12 نفر ورزشکار پارادوومیدانی بودند که 14 مدال کسب کردند. در خرداد و تیر پنج اعزام داریم و برای هر اعزام اردو لازم است.
وی گفت: تلاش داریم با توسعه دیپلماسی ورزشی 6 تیم برتر جهان را به ایران دعوت کنیم و مسابقات چند جانبه را در مشهد برگزار کنیم که بسیار حائز اهمیت است.
رئیس فدراسیون در خصوص دانش افزایی مربیان گفت: آموزش آنگونه که باید در ورزش توانیابان مورد توجه قرار نگرفته اما در دوره مدیریت من این به یک اصل مهم تبدیل شده و برنامه بلند مدت برای رشتههای مختلف داریم. ما ظرفیت زیادی در ورزش توانیابان داریم اما باید مربی قوی در کنار استعداد داشته باشیم. ورزش باید علمی باشد الان هم ورزش علمی داریم ما ظرفیت علمی زیادی در ورزش داریم اما از این ظرفیتها به درستی استفاده نکردیم. پایه ورزش در دانش فنی است زیرا تکنولوژی و هوش مصنوعی دنیا را دگرگون کرده است و ما باید همراه با این تکنولوژیها حرکت کنیم.
کوهپایهزاده ادامه داد: ما دنبال توسعه پایگاه های اردویی در استانهای مختلف هستیم تا نهایت استفاده را از ظرفیتهای مختلف کشور داشته باشیم. این رویه آغاز شده و اکنون در چند استان در حال انجام است. با این کار حتی استانها به دنبال بالا بردن استانداردهای خود خواهند رفت و استعدادهای بومی آنان نیز دیده میشود.
رئیس فدراسیون ورزش توانیابان در خصوص عدالت ورزشی در زیرساخت های کشور گفت: 10 درصد جامعه ما معلولیت دارند و وزیر ورزش و جوانان نیز دنبا این کار هستند. توانیابان نیازهای زیادی دارند. باید عدالت ورزشی را اجرایی کنیم و جایگاه توانیابان در آن مشخص شود. ما نیاز به تغییر نگرش داریم و این کار باید حتما انجام شود ما نیاز به فرهنگسازی داریم و نهادها باید پای کار بیایند. ما باید مطالبه گری داشته باشیم. مناسب سازی ورزشگاه هزینه زیادی ندارد. اگر این کار نکنیم مجبوریم ورزشگاه بسازیم که هزینه چند برابر دارد.
وی در خصوص بودجه سال جاری عنوان کرد: عدد روشن است اما ممکن است تغییراتی داشته باشد. بودجه نسبت به سال گذشته بیش از 2 برابر افزایش داده است. وزارت، بودجه ما را صددرصد افزایش داده و این جای تقدیر دارد. البته چند رشته به ما اضافه شده و ما بازی های پاراآسیایی را در پیش داریم و سه تیم به بازی های همبستگی کشورهای اسلامی اضافه می شود. مسابقات کسب سهمیه از امسال شروع می شود. در سال جاری توقع داریم حمایت کمیته ملی پارالمپیک بیش از گذشته باشد.
-
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲:۰۴
-
۲ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723525/