خبر یزد

آخرين مطالب

تحقق 130 درصدی سهم اشتغال فارس در سال 1401 وزارت رفاه

تحقق 130 درصدی سهم اشتغال فارس در سال 1401
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس با بیان اینکه سهم اشتغالزایی فارس در سال گذشته حدود 59 هزار نفر اشتغال تعیین شده بود، گفت: سهم اشتغال این استان تا پایان سال گذشته مجموعا 130 درصد محقق و فارس رتبه نخست کشور را در بین استان های با بیش از 50 هزار تعهد در این بخش کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس، وحید خداپرست در دیدار فرمانده سپاه فجر این استان با نمایندگان تشکلات عالی کارگری و کارفرمایی فارس به مناسبت هفته کارگر ضمن تبریک این ایام از حضور سردار بوعلی در این نشست قدردانی کرد و افزود: تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال موجب نتیجه دادن اهداف متعالی اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
وحید خداپرست هم افزایی جامعه کار و تلاش این استان برای رونق فضای کار و تولید را مناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: همکاری خوبی طی سال گذشته بین ارکان مختلف بسیج و سپاه این استان با جامعه کارگری،کارفرمایی و تعاونگران فارس خصوصا در جهت حل مشکلات جامعه کار و تولید شاهد بودیم که باید تداوم یابد و قطعا این رویه به تحقق اهداف عالیه نظام منجر خواهد شد.
وی عنوان کرد: حوزه روابط کار استان فارس در سال گذشته برای اولین بار موفق به کسب رتبه نخست کشور شد که دستاورد بی نظیری بود.
خداپرست اظهار داشت: طی سال گذشته حوادث ناشی از کار در این استان با برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه کارگران خصوصا کارگرهای ساختمانی کاهش چشمگیری داشت که همچنین بازرسی کار،استان فارس موفق به کسب رتبه اول کشور شد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی فارس خواستار تجمیع اقدامات مجموعه بسیج و سپاه با دستگاه های اجرایی در سال جاری برای عملکرد بخش اشتغال این استان شد و گفت: تعامل در این حوزه منجر به کسب افتخارات بیشتر در زمینه اشتغالزایی در سطح استان فارس خواهد شد.
وی از تحقق 130 درصدی سهم اشتغالزایی فارس در سال 1401 خبر داد و افزود: این استان با همکاری تمام ارگان ها، موفق به کسب مقام نخست اشتغالزایی در سطح کشور در بین استان های با 50 هزار تعهد و بالاتر طی سال گذشته شد که امیدواریم طی سال جاری نیز تداوم یابد.
خداپرست اعلام کرد: سهم استغالزایی فارس در سال 1401 حدود 59 هزار نفر اشتغال تعیین شده بود که در ابتدای دی ماه سال گذشته این هدف به طور کامل محقق و تا پایان سال گذشته مجموعا به تحقق بیش از 130 درصدی و ایجاد بیش از 77 هزار شغل منجر شد.
وی بر ایجاد انگیزه بین کارگران برای افزایش بهره وری تاکید کرد و گفت: زمینه تحقق "مهار تورم و رشد تولید" که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شعار سال 1402 نیز تعیین شده باید فراهم شود که این مهم مستلزم توجه عملی به بخش تولید و جامعه کار و تلاش است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس عنوان کرد: در سال گذشته تفاهم نامه ای به مبلغ 2 هزار میلیارد تومان برای توسعه بخش تعاون در کشور منعقد شد که فارس با جذب حدود 9 درصد منابع حاصل از آن به مبلغ قریب به 170 میلیارد تومان مقام نخست را در سطح کشور به دست آورد.
وی تصریح کرد: طی سال گذشته برای اولین بار منابع مالی از محل تسهیلات تبصره 16 برای بخش تعاون این استان اختصاص یافت که این اقدام متمایز برای سال جاری نیز باید از این محل و همچنین تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه برای بخش تعاون فارس تکرار شود.
خداپرست در پایان از فرمانده سپاه فجر استان فارس برای اختصاص و توزیع چندین هزار بسته معیشتی بین کارگران این استان در ماه مبارک رمضان امسال و عید نوروز نیز قدردانی کرد.
نمایندگان تشکلات عالی کارگری،کارفرمایی و تعاونگران فارس در این نشست درخواست ها و مطالبات جامعه کار،تلاش و تولید این استان را با فرمانده سپاه فجر و مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی فارس در میان گذاشتند.
12 اردیبهشت 1402 14:18
روابط عمومی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس |
کد خبر : 307,488
کلیدواژه ها: تحقق,130,درصدی,سهم,اشتغال,فارس,در,سال,1401
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/598748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اسبقیان: دبیر فدراسیون از مجمع رای نمی‌گیرد و این از اختیارات سرپرست است

هنگ کنگ حریف دختران فوتسال ایران نشد | افرا ورزش

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

قلعه تاریخی عزآباد اشکذر در مسیر احیاء و بازسازی

معاون استاندار یزد از پایگاه امداد و نجات فیض‌آباد بازدید کرد

جاذبه‌های متقابل گردشگری؛ زمینه‌ساز همکاری استان یزد و کشور مجارستان

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

صعود دختران ایران قطعی شد!

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امام جمعه بخش مرکزی یزد: خلیج همیشه فارس حقیقتی ریشه‌دار در تاریخ است

دنیامالی: فوتبال ساحلی باافتخار حذف شد!

حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی کارگری

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: منتظر افتخارآفرینی کارگران در یونان هستیم

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

غزل زیبای سعدی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

سخنان دلنشین دکتر کاکایی