خبر یزد

آخرين مطالب

تاکید سرهنگی بر مسائل معیشتی، فرهنگی و سرمایه گذاری در کیش منطقه آزاد کیش

تاکید سرهنگی بر مسائل معیشتی، فرهنگی  و سرمایه گذاری در کیش
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش "حفاظت از سرمایه های فعالان اقتصادی، مسائل فرهنگی و معیشتی مردم و کارکنان مجموعه سازمان و همچنین آسیب های اجتماعی را از عناوین اصلی برنامه های خود برشمرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در آیین تکریم سرپرست سازمان و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش که شامگاه چهارشنبه دهم خرداد در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ گفت: "کیش برای همه" یعنی همه مردم جزیره در تصمیم گیری و موفقیت این منطقه باید سهیم و صاحب نظر باشند.
سرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر حکمرانی مناطق آزاد در دنیا و تفاوت میان مدیریت در یک سازمان یا شرکت دولتی و حکمرانی در یک منطقه اشاره داشت و افزود: تمام ذینفعان سازمانی در راستای اهداف تعیین شده در سازمان و برای ارتقاء سطح جزیره کیش تلاش می کنند.
وی، "مشارکت عمومی و اعتماد اجتماعی" را دو اصل مهم در حکمرانی منطقه آزاد عنوان کرد و اظهار داشت: مشارکت عمومی یعنی کسانی که در پیشرفت و آبادانی این منطقه تاثیر گذار هستند و در تصمیم گیری های جزیره باید صاحب رای و نظر باشند.
به گفته سرهنگی هدف مشترک یعنی بهتر اداره شدن جزیره کیش؛ این هدف مشترک فارغ از خیلی علایق و سلایق که ممکن هست در تضاد با این هدف باشد با تعامل و تبادل اطلاعات می توانیم گام های موثری در این زمینه برداریم.
مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر لزوم اهمیت اعتماد اجتماعی، اظهار داشت: اعتماد اجتماعی پاسخگویی به موقع مسوولان به سرمایه گذاران، کار آفرینان و کیشوندان است و این امر مهم یکی از وظایفشان محسوب می شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش دومین عنصر و بسیار مهم را بحث شفافیت و حاکمیت قانون عنوان کرد و گفت: وقتی قانون چگونگی اداره مناطق آزاد و چارچوب فعالیت ها را مشخص کرده نمی توانیم پا را فراتر از قانون بگذاریم.
رحیم سرهنگی در تکمیل سخنان خود خاطر نشان کرد: هر چه شفایت بیشتر، فساد کمتر و هر چه فساد کمتر سبب افرایش ادبیات مذهبی و در نهایت ادبیات اقتصادی سرمایه ای است که از فساد و عدم شفافیت در تضاد است.
سرهنگی تاکید کرد: باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم و جزیره زیبای کیش را به جزیره ای مبدل کنیم که هر کسی در سطح دنیا برای دیدن رویدادهای این منطقه علاقمند و انگیزه سفر به این منطقه را داشته باشد.
وی تحقق این امر مهم را مستلزم طبقه خلاق در کیش عنوان کرد و گفت: با بهره گیری از ظرفیت های موجود در جزیره کیش از ظرفیت خلاقانی که در سرزمین اصلی و در سطح کشور هستند استفاد ه کنیم تا این مهم تحقق یابد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/604117/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

تمرین اختصاصی مدافع پرسپولیس در کمپ تیم ملی

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

شورای بسیج ورزشکاران استان همدان تشکیل شد

آیین تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر برگزار شد

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

نقی‌زاده: همدل شدیم تا جشن بگیریم

تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان به پویایی ورزش زنجان کمک می کند

دخالت عوامل غیر ورزشی در امر ورزش مورد قبول نیست

طالبان این ورزش را ممنوع و حرام اعلام کرد | واکنش فدراسیون جهانی

مصلحت تهوع‌آور تیم فوتسال زنان | افرا ورزش

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند/ سرنوشت نایب قهرمانی دست سپاهان است

طالبان شطرنج را ممنوع کرد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

این بازیکن ایرانی تمام نمی‌شود!

بارسلونا 9 گل زد و قهرمان لالیگا شد

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

تساوی مصلحتی | روح فوتسال فدا شد | افرا ورزش

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

چالش بزرگ؛ شزنی همین را کم داشت!