خبر یزد

آخرين مطالب

شهردار منطقه 22:

ارتقاء فرصت‌های اکوتوریسم در سایه بسترسازی و سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود شهرداری تهران

ارتقاء فرصت‌های اکوتوریسم در سایه بسترسازی و سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - حاجوی اظهار کرد: منطقه 22 به دلیل قرار گرفتن در ابتدای کریدور غربی شهر تهران و به عنوان دروازه تهران جدید و به دلیل دارا بودن شرایط ویژه آن، یکی از بهترین مناطق شهر تهران به لحاظ فضای گردشگری، رفاهی و خدماتی است و به دلیل رویکرد فرامنطقه ای که دارد، دارای پتانسیل های بسیار مناسبی است و قطب اصلی در جذب توریسم نام گرفته و دارای قابلیتهای طبیعت گردی بالا و برخوردار از جاذبه های غنی در زمینه گردشگری است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 22، حاجوی شهردار منطقه در سخنانی در این خصوص خاطرنشان کرد: به دلیل وجود جاذبه های متعدد طبیعی و مصنوعی در پهنه شمال غربی شهر تهران، برخورداری از فضاهای بکر طبیعت گردی و دسترسی آسان به چند بزرگراه اصلی شهر تهران و موقعیت جغرافیایی، از این منطقه می توان به عنوان یکی از مراکز مهم گردشگری تهران نام برد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای منطقه در ایجاد زیرساختهای فرهنگی و بسترسازی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، شناسایی، معرفی و اطلاع رسانی نقاط مستعد منطقه به فعالان اقتصادی و جذب سرمایه بخش خصوصی در جهت ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در نقاط مختلف منطقه، شـناسایی مناطق مستعد طبیعت‌گردی و بـرنامه‌ریزی به منظور جذب علاقه مندان و ایجاد امکانات زیربنایی برای آنها را از جمله راهکارهای توسعه صنعت اکوتوریسم در منطقه عنوان کرد. 
حاجوی خاطرنشان کرد: به لحاظ موقعیت جغرافیایی ویژه و به دلیل برخورداری از بقاع متبرکه امامزاده داود، امامزاده قاسم در روستای سنگان و دیگر بقاع متبرکه واقع در این روستاها، وجود روستای بخش کن در حریم منطقه از جمله سولقان، سنگان و همچنین روستاهای واریش و وردریج، این منطقه را جزو معدود مناطقی در تهران قرار می دهد که شرایط اکوتوریسم و گردشگری ویژه ای را دارد.
وی با تاکید بر لزوم بسترسازی جهت ارتقا صنعت اکوتوریسم در منطقه 22 ادامه داد: خوشبختانه زیرساخت‌های مناسبی برای توسعه گردشگری در این منطقه فراهم شده و بخشی نیز در حال فراهم شدن است و با توجه به اینکه منطقه 22 دروازه تهران جدید به شمار می آید، تقویت صنعت گردشگری و شناساندن جاذبه‌های گردشگری آن به هموطنان یکی از اهداف اصلی مدیریت شهری در این منطقه به شمار می آید. 
شهردار منطقه22 بیان کرد: پهنه آبی مجموعه فرهنگی، گردشگری دریاچه شهدای خلیج در شمال غرب کلانشهر تهران و در مجاورت بوستان جنگلی چیتگر از سال‌های گذشته میزبان گونه‌های مختلف پرندگان مهاجری است که همه ساله از اروپای شرقی و شمال سیبری به ایران می‌آیند که می توان از این ظرفیت در توسعه گردشگری بهره مند شد. اواسط آبان ماه هر سال اولین گروه از کاکایی‌های مهاجر، در دریاچه شهدای خلیج فارس اتراق می کنند که خود یکی از جاذبه های گردشگری منطقه به شمار می‌رود؛ اگر چه اوج حضور پرنده‌ها در اواخر زمستان است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در منطقه22 گفت: سه هزار و 800 هکتار فضای سبز شهری شامل بوستان های جنگلی چیتگر، آبشار اتهران، جوانمردان، وردآورد، خرگوش دره، لتمال کن به عنوان محیطی های تفریحی فرا منطقه ای به حساب می آیند که در تمام ایام هفته پذیرای هزاران نفر از شهروندان و هموطنان هستند.
شهردار منطقه22 یادآور شد: روستاهای وردیج، واریش، سنگان به همراه محصولات، درختان و باغات گیلاس و خرمالو یکی از زیباترین جاذبه های گردشگری پایتخت است. روستای وردریج، واریش و سنگان دارای 2500 هکتار باغات میوه است و گیلاس تک دانه و خرمالو اصلی ترین محصول این روستا است که سالانه حدود هزار تن برداشت و صادر می شود. برگزاری جشنواره‌های فرهنگی از جمله جشنواره گیلاس، خرمالو و ... از جمله اقدامات مهمی است که در جهت شناساندن ظرفیت‌های گردشگری منطقه22 در حریم منطقه به شهروندان انجام شده است.
وی تصریح کرد: تولید برنامه‌های مجازی (تولید کلیپ ویدئو، پادکست، بنرو....) همچنین انعکاس و نشر آن در پیام‌رسان‌ها در جهت ارتقاء فرهنگ گردشگری و اجرای برنامه های متنوع با هدف افزایش نشاط اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت شهروندان، برگزاری نشست با حضور استارت آپ های فعال حوزه گردشگری نیز با همکاری معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه نیز در این خصوص انجام می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/604933/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است