خبر یزد

آخرين مطالب

رئیس کل دادگستری یزد: صیانت از محیط زیست، عزمی ملی می خواهد اجتماعي

رئیس کل دادگستری یزد: صیانت از محیط زیست، عزمی ملی می خواهد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، غلامعلی دهشیری عصر امرزو در نشست با مدیرکل محیط زیست استان و جمعی از محیط بانان مناطق محافظت شده استان، اظهار کرد: حفظ محیط زیست و حفاظت از این آب و خاک، در یکسری قواعد و قوانین و تعدادی نیروی انسانی متولی و متعهد به موضوع خلاصه نمی شود و همه باید نسبت به میراث پاک گذشتگان و سهم امانت آیندگان از این سرزمین، توجه ویژه داشته باشند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: این امر، نیازمند فرهنگ سازی و تغییر نگرش در نسل های آتی و ایجاد احساس مسئولیت مضاعف در فرزندان این آب و خاک است که باید از سنین کم و در مدارس با استفاده از ظرفیت نهاد های مردم نهاد فعال در این حوزه صورت گیرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: توسعه پایدار در استان مستلزم نگاه همه جانبه به مسایل خرد و کلان در حوزه های مختلف است که باید توسعه صنعتی را با شرایط اقلیمی و زیست محیطی همگام و همسو نماید.
وی با اشاره به این موضوع که مباحث آلودگی محیط زیست شامل7 بخش می باشد، اظهار داشت: پیشگیری از آلودگی در بخش آب، خاک، هوا، صوت و ... موضوعاتی است که باید با کار فرهنگی و رسانه ای و ابتدا در مراجع اجرایی و اداری مورد توجه مردم قرار گیرد و احساس مسئولیت عمومی نسبت به این مسائل افزایش یابد.
رئیس کل دادگستری استان یزد بر توجه به پیوست زیست محیطی و توجه به شرایط اقلیمی در گسترش صنایع در استان تأکید کرد و ابراز داشت: در استان های صنعتی مثل یزد که دارای شرایط خاص و اقلیم ویژه هستند باید قبل از تعریف هر پروژه و قبل از صدور مجوز، مطالعات زیست محیطی انجام و نسبت به اخذ مجوز با پیوست محیطی اقدام گردد.
وی گفت: نباید صدور مجوز های محیط زیست، وجه المصالحه برخی از مسائل دیگر قرار گیرد، بلکه هر بخش باید بر اساس سند توسعه و در چارچوب وظایف و رسالت خود اقدام کند و تصمیمات نهایی با اجماع و بر اساس مصالح عمومی اخذ گردد.
دهشیری با بیان مبانی فقهی حمایت و صیانت از حقوق محیط زیست و اشاره به 4 قاعده فقهی، استفاده از احکام جایگزین حبس برای ترمیم بخشی از مسائل و کمک به تحقق اهداف عام المنفعه را مطرح کرد و گفت: اشراف دقیق قضات به موضوع پرونده های محیط زیست به ویژه در خصوص افرادی که خود در خلل و ضرر به محیط زیست مقصر شناخته می شوند، می تواند ظرفیتی برای کمک به رفع مشکلات و منابع و تحقیقات محیط زیست با صدور احکام جایگزین باشد.
وی در خصوص برخی از دغدغه های محیط بانان در برخورد با شکارچیان متخلف و... ابراز داشت: گزارش دقیق، روشن، متقن و مستدل محیط بان از موضوع می تواند زمینه ساز برخورد قاطع قضایی با افراد متخلف گردد.
پایان پیام/الف

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/604937/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو