خبر یزد

آخرين مطالب

ساخت و ساز دانشگاه یزد در اراضی موسوم به جاده گازی گفتگو

ساخت و ساز دانشگاه یزد در اراضی موسوم به جاده گازی
  بزرگنمايي:

خبر یزد -  در حالی که مسئولان شهر یزد بارها از رایزنی و حتی توافقات اولیه در مورد واگذاری بخشی از اراضی دانشگاه یزد جهت تکمیل جاده‌ای موسوم به جاده گازی خبر داده بودند اما اخیراً رئیس دانشگاه یزد منکر هر گونه توافقی در این زمینه شد و خاطرنشان کرد: اکنون شاهد ساخت و سازهای دانشگاه در این اراضی هستیم.
«عباس کلانتری» رئیس دانشگاه یزد چندی پیش در گفت‌وگو با ایسنا گفته بود با وجود تمام جلسات و مذاکراتی که تاکنون با مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد داشته‌ایم، تاکنون به هیچ توافقی در خصوص واگذاری وجبی از زمین‌های دانشگاه به شهرداری نرسیده‌ایم.
وی ایجاد دسترسی به اراضی جنوبی دانشگاه و ایجاد این جاده در عمق زمین برای حفظ امنیت و آسایش خوابگاه‌های دختران دانشگاه را دو شرط مطرح شده به شهرداری جهت این همکاری عنوان کرده بود که با توجه به ساخت و سازهای اخیر داشنگاه در این اراضی به نظر محقق نشده است به طوری که بنا بر اعلام این دانشگاه این روزها شاهداجرای طرح معطل مانده رینگ دسترسی اراضی جنوبی و غربی دانشگاه یزد در محل اراضی مجاور کمربندی هستیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد، این طرح در راستای طرح جامع دانشگاه و با هدف تکمیل دسترسی به اراضی ذخیره توسعه دانشگاه و ارتباط با اردوگاه فرهنگی کوهستان، خوابگاه‌های متاهلی، در سه محور کلی سالن غدیر تا خوابگاه متاهلی، خوابگاه متاهلی تا درب اندیشه و اراضی مجاور اردوگاه فرهنگی کوهستان و محور سوم اردوگاه فرهنگی تربیتی کوهستان تا پارکینگ دانشجویی مجاور پردیس علوم انسانی و ورودی بصیرت دانشگاه یزد این روزها در حال اجراست.
مدیریت طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد نیز در این باره اعلام کرده است که تاکنون 1100 متر از این مسیر به مرحله جدول گذاری رسیده و هم اکنون بلوار مجاور سالن غدیر تا خوابگاه متأهلی به طول بیش از 400 متر در حال لایه کوبی و ساخت است.
همچنین اعلام شده که فاز بعدی این طرح اتصال محور خوابگاه متاهلی به موازات جاده کمربندی تا اراضی مجاور اردوگاه فرهنگی کوهستان است و قرار است مرحله اول این طرح تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد؛ البته در عین حال اشاره‌ای نیز توافقات اولیه برای تحقق رویای مسکن‌ دار شدن دانشگاهیان شده که احتمالاً در همین اراضی اجرایی خواهد شد.
علاوه بر این دانشگاه یزد در حال ساخت تفرجگاه خانوادگی و اختصاصی برای دانشگاهیان این دانشگاه با عنوان اردوگاه فرهنگی کوهستان در این محدوده است؛ اکنون طرح در سه پهنه در حال اجراست که پهنه اول شامل ساختمان مدیریت، فضای خدماتی و فضاهای ورزشی مانند زمین اسکیت، والیبال، بسکتبال و فوتبال است که دور تا دور آن به مسیر دوچرخه‌سواری به عنوان مسیر سلامت اختصاص خواهد یافت.
پهنه دوم این طرح، محور آبشار مصنوعی و آلاچیق‌ها جهت تفریح خانوادگی دانشگاهیان و اردوهای دانشجویی است و پهنه سوم محلی برای ایجاد مرکز خدمات رفاهی و رستوران دانشگاه یزد در نظر گرفته شده است.
در مجموع به نظر میرسد که ادامه جاده مذکور که بخشی از آن با عنوان بلوار پارسائیان حدفاصل بین مرکز تعویض پلاک و بلوار شهدای گمنام اخیراً ایجاد و آسفالت شده است و اتصال آن محدوده بلوار طراوت، فعلاً ملغی و کان لم یکن است.
 

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/610520/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اسبقیان: دبیر فدراسیون از مجمع رای نمی‌گیرد و این از اختیارات سرپرست است

هنگ کنگ حریف دختران فوتسال ایران نشد | افرا ورزش

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

قلعه تاریخی عزآباد اشکذر در مسیر احیاء و بازسازی

معاون استاندار یزد از پایگاه امداد و نجات فیض‌آباد بازدید کرد

جاذبه‌های متقابل گردشگری؛ زمینه‌ساز همکاری استان یزد و کشور مجارستان

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد