پالودهی یزدی، نوشیدنی پرطرفدار فصل گرما
مقالات
بزرگنمايي:
خبر یزد - شاکری معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گفت: اوایل مرداد امسال، پرونده پنج اثر ناملموس به تهران ارسال شد که در میان ه طرز تهیه پالوده یزدی هم به چشم میخورد.
او افزود: این پالوده مختص شهر یزد است هرچند که در استانهای همجوار آن را تهیه میکنند، اما در شهر یزد طرز تهیه آن متفاوت است.
به گفته معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، طرز تهیه در کتاب تاریخ یزد که متعلق به قرن هشتم است، به آن اشاره شده است.
عسکرفراشاه متخصص طب سنتی ایرانی هم درباره خواص پالوده یزدی میگوید: این نوشیدنی ترکیبی از آب، نشاسته و گلاب و شیره است و مزاج آن سرد و تَر و برای مزاجهای گرم مناسب است.
او افزود: پالوده یزدی برای بیماریهای گوارشی مفید است و خاصیت از بین برندگی گرما و درمان گرمازدگی را دارد.
گفتنی است یزدیها با گرم شدن هوا از اوایل بهار تا اواخر پاییز، پالوده یزدی را پخت میکنند و این ماده غذایی خوش طعم، نه تنها در بین مردم یزد بلکه باب طبع گردشگران زیادی است که به شهر جهانی یزد سفر میکنند.
-
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸:۳۹ AM
-
۲۱۴ بازديد
-
باشگاه خبرنگاران
-
پالودهی یزدی
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/614577/