خبر یزد

آخرين مطالب

ابعاد مختلف دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود/سفر رییس‌جمهور به سازمان ملل مقتدرانه بود اجتماعي

ابعاد مختلف دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود/سفر رییس‌جمهور به سازمان ملل مقتدرانه بود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا/یزد امام جمعه موقت یزد با بیان این که دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را بیمه کرد، عنوان کرد: سابقاً دشمنان ادعا می‌کردند که گزینه نظامی روی میز دارند ولی سال‌هاست دیگر جرات چنین جسارتی را ندارند و می‌دانند بنا به گفته سردار سلیمانی، اگر چه شروعش با آنها خواهد بود ولی پایانش به دست ماست.
آیت‌الله «سید ناصر محمدی» در خطبه‌های نماز جمعه امروز 31 شهریورماه شهر یزد که در مسجد ملا اسماعیل برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: مقام معظم رهبری از سال‌های دفاع مقدس به عنوان ذخیره تمام نشدنی یاد کردند لذا باید این هفته را همواره گرامی بداریم و ابعاد مختلف سال‌های دوران مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم.
وی با بیان این که دفاع مقدس چهره واقعی ملت ایران را نشان داد، گفت: جهانیان بدانند اندک افراد فریب خورده و انگشت شماری که سال گذشته برخی اغتشاشات را در کشورمان رقم زدند، مردم واقعی ایران نیستند بلکه مردم ایران آنهایی هستند دفاع مقدس را گذراندند و امروز آن را پاس می‌دارند و اگر بار دیگری نیز متجاوزی قصد میهن‌شان را کند، از امنیت و تمامیت ارزی کشورشان دفاع می‌کنند.
امام جمعه موقت یزد با بیان این که دفاع مقدس نظام انقلاب اسلامی را بیمه کرد، افزود: سابقاً دشمنان ادعا می‌کردند که گزینه نظامی روی میز دارند ولی سالهاست دیگر جرات چنین جسارتی به کشورمان ندارند و می‌دانند که بنا به گفته سردار بزرگ شهید سلیمانی، شروع چنین جنگی با آنهاست ولی پایانش در دست کشور ماست.
آیت الله محمدی در بخش دیگری از خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد به سفر پرخیر و برکت رییس جمهور به سازمان ملل اشاره کرد و گفت: خوشبختانه حضور رئیس جمهور کشورمان پیروزمندانه‌ و مقتدرانه بود چرا که ایران اسلامی امروز کشوری مقتدر حتی در حوزه اقتصادی است به طوری که بسیاری از سازمان‌های اقتصادی جهان ایران را عضو اصلی خود کرده یا از ایران دعوت به عضویت کرده و علاوه بر روابط خوب ایران با کشورهای همسایه، شاهد رونق خوبی در تبادلات اقتصادی کشور هستیم به نحوی که برخلاف دهه 90 که رشد اقتصادی کشور نزدیک به صفر بود، رشد اقتصادی کشور در بهار امسال شش درصد بوده است.
وی ادعای دورغ بودن چنین آمار و ارقامی را که جزء مستندات و در اختیار سازمان‌های جهانی است از سوی برخی افراد مغرض را تکذیب کرد و گفت:‌ فروش امروز نفت و پتروشیمی ایران بر هیچ کشی پوشیده نیست.
وی از دیگر دلایل مقتدرانه بودن سفر رییس جمهور به سازمان ملل را بیان مواضع جمهوری اسلامی به صراحت در کنار گوش آمریکایی‌ها و نقل عدم تعهد آنها به تعهدات بین‌المللی و موارد دیگری مانند اهانت به قرآن و موارد نقص حقوق بشر توسط آمریکایی‌ها، خواند.
وی ابراز امیدواری کرد که دولت مردمی و انقلابی سیزدهم با همین منوال پیش برود و دستاوردهای آن در ابعاد مختلف و ملموس‌تر از سوی مردم احساس شود.
آیت‌الله محمدی با اشاره به بازگشایی مدارس با شروع سال تحصیلی جدید از شنبه اول مهرماه، گفت: سال گذشته دشمنان یکسری اقدامات برای ایجاد ناامنی در جامعه انجام دادند و امسال نیز بسیار تلاش کردند که شرایطی مشابه پارسال در کشور ایجاد کنند ولی به نحوی ناکام ماندند که امروز همان‌هایی که پشت پرده این اغتشاشات بودند، از سوی اربابان غربی خود طرد می‌شوند.
وی از مدیران مدارس به ویژه مدارس مقاطع متوسطه و رؤسای دانشگاه‌ها نیز خواست در قالب‌های مختلف اعم از کرسی‌های آزادآندیشی یا زنگ گفت‌وگو یا حتی استقرار صندوق‌های پاسخ به شبهات، پاسخگوی این موارد به نوجوانان و جوانان کشورمان باشند و با بصیرت افزایی، آنها را آماده مقابله با خدعه‌های همیشگی دشمنان کنند.
آیت‌الله محمدی در پایان نیز با اشاره به در آستانه بودن هفته وحدت از 12 تا 17 ربیع الاول، یکی از ملزومات جامعه اسلامی امروز را داشتن وحدت و جلوگیری از هرگونه تفرقه بین شیعه و سنی خواند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/619392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برد سرخ‌ها کافی نبود؛ راهیابی سپاهان به پلی‌آف آسیا

اردوی بدن سازی تیم ملی شمشیربازی بانوان در یزد به پایان رسید

خلاصه بازی چادرملو اردکان 0 – گل گهرسیرجان 1

استعدادیابی از مهمترین وظیفه فدراسیون روستایی است

قهرمانان وزنه‌برداری جهان در مشگین‌شهر تجلیل شدند

برتری ایران برابر بنگلادش در بیس بال غرب آسیا

شوک ترامپ به قیمت نفت؛ طلای سیاه عقب نشست

تغییر مسیر طلای جهانی

کارشناس اقتصاد: بانک‌های خصوصی مقصر اصلی افزایش پایه پولی هستند

صنعت فولاد خواستار ورود فوری رئیس‌جمهور به موضوع توقف قطعی برق صنایع شد

افزایش شدید هزینه ساخت‌وساز؛ بهای مصالح در زمستان 1403 رکورد شکست

خوب، بد، زشت آزادسازی نرخ‌ بلیت هواپیما، مردم عادی از مسافرت هوایی محروم شدند

برنامه پخش مستند آخرین سفر شهید جمهور در مصلی ساری

شهید جمهور و دیگر همراهانش در خدمت خالصانه به جامعه خستگی‌ناپذیر بودند

گل سوم تیم ملی فوتسال زنان ژاپن به ایران

گل دوم تیم ملی فوتسال زنان ایران به ژاپن توسط مارال ترکمان

استراحت گل گهر به 6 بازیکن اصلی تیم برای دیدار حساس مقابل ملوان در جام حذفی

ترکیب چادرملو اردکان مقابل گل‌گهر سیرجان

پسر فردین و ماجرای تمام‌نشدنی فیتوی 4 امتیازی!

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، دلار 83 هزار تومان

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی

مدیرعامل توانیر: صنایع دو هفته با صنعت برق همکاری کنند

هشدار معاون وزیر ارتباطات در مورد افزایش قیمت اینترنت

طرح فشار افزایی پارس جنوبی به طور رسمی کلید خورد

گرانی دوباره برنج در سال جدید

کام کشاورزان گندمکار شیرین شد

غول PVC خاورمیانه، 1.3 میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد

فروش 424 میلیاردی تا پایان روز هشتم در نمایشگاه کتاب

تک به تکی که محبی مقابل دروازه استقلال از دست داد

حردانی دروازه استقلال را نجات داد

موقعیت خوب برای هوادار روی دروازه پرسپولیس توسط صادقی از دست رفت

گل اول استقلال به سپاهان توسط اسلامی

استراحت گل‌گهر به 6 بازیکن برای نیمه‌نهایی حذفی

جلسه پیشکسوتان فوتبال ایران با وزیر ورزش

موافقت وزیر ورزش با ساخت سالن 2 هزار نفری بوکس در ورزشگاه آزادی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

وزیر ورزش: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد

واکنش رجب‌زاده به سرمربیگری ذوب‌آهن

واکنش بازیکن جنجالی لیگ یک به اتهام کم‌کاری!

استاندار: وزارت ورزش به ارتقای زیرساخت های ورزشی کهگیلویه وبویراحمد اهتمام ورزد

فوتسال زنان ایران از رسیدن به فینال بازماند | افرا ورزش

هیئت تجاری ایران هفته آینده به روسیه سفر می‌کند

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال

ساعت کار نمایشگاه کتاب تمدید شد

بازدید رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

ستاره بارسلونا آماده بازگشت شد

غیبت دو بازیکن تاتنهام در فینال قطعی شد

هدف بزرگ سپاهان در نقش جهان!

اتهام تبانی مالک تیم جنجالی به 4 بازیکن!

ستاره فولاد می‌خواهد مهندس لیگ باشد!

وزیر ورزش: باشگاه‌های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند

ویکی پدیاجستجو