خبر یزد

آخرين مطالب

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال اقتصادي

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا / رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه گفت: سال گذشته به بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه قضایی ورود کردیم که منجر به صرفه جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
محمد عزیزی اظهار داشت: با پیگیری موثر دعاوی حقوقی، مشاوره‌های تخصصی و فعالیت در کمیسیون‌های مختلف، این سازمان در سال گذشته موفق به صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت‌المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
وی افزود: تنها در سال 1403، این سازمان در بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی ورود جدی داشته و تمامی مراحل مربوط به دادخواست‌ها، لوایح و دفاعیات با دقت و مستند انجام شده است.
وی یادآورشد: در زمینه اجرای احکام و اسناد لازم‌الاجرا چه له و چه علیه سازمان، اقدامات کاملی انجام شده است. همچنین تمامی خدمات حقوقی مورد نیاز سازمان و دستگاه‌های تابعه، از مشاوره و معاضدت حقوقی تا پاسخ به استعلامات تخصصی، به صورت کامل ارائه شده و تنها طی سال گذشته به بیش از 1150 استعلام پاسخ داده‌ایم.
عزیزی با اشاره به فعالیت موثر معاونت حقوقی در کمیسیون‌های مختلف اعلام کرد: در سال 1403، کارشناسان ما در 150 جلسه کمیسیون حقوقی و قضایی کشور شرکت فعال داشته‌اند و نظرات کارشناسی سازمان در اغلب آیین‌نامه‌ها و لوایح مورد توجه واقع شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت پرونده‌های کلان حقوقی این سازمان گفت: در یکی از مهم‌ترین پرونده‌ها، سازمان موفق شد از منابع عمومی کشور حدود 17 هزار میلیارد تومان صیانت کند. علاوه بر این، در راستای ماده 24 قانون الحاق 2، با پیگیری دقیق و مستند پرونده‌ها، سازمان موفق به صرفه‌جویی حدود هزار میلیارد تومان دیگر شد که تأثیر بسزایی در حفظ منافع ملی داشته است.
وی با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه املاک و اموال غیرمنقول خاطرنشان کرد: با حضور فعال در کمیسیون‌های ماده 69، در سال 1403 تعداد 149 پرونده مربوط به اموال غیرمنقول دستگاه‌ها بررسی شد که با دقت کارشناسی و بررسی همه‌جانبه، مانع از هدررفت 100 ها هکتار از املاک دولتی شدیم و استانداردسازی فرایندها نیز در دستور کار قرار دارد.
عزیزی ادامه داد: تیم امور حقوقی سازمان با حداقل نیروها، حجم عظیمی از پرونده‌ها و استعلامات را به صورت شبانه‌روزی پیگیری و مدیریت کرده‌اند. بخش قابل توجهی از این پرونده‌ها بار مالی سنگین و اهمیت ملی داشته که با تلاش همکاران و اتکا به استانداردهای قانونی، از حقوق بیت‌المال پاسداری شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت مستندسازی و تعیین بهره‌بردار اموال عمومی گفت: اقدامات کارشناسی برای مستندسازی اموال و رسیدگی به درخواست دستگاه‌ها مستلزم بررسی‌های دقیق حقوقی، مالی و انطباق با اسناد بالادستی است که همه این اقدامات با دقت و جدیت پیگیری شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برد سرخ‌ها کافی نبود؛ راهیابی سپاهان به پلی‌آف آسیا

اردوی بدن سازی تیم ملی شمشیربازی بانوان در یزد به پایان رسید

خلاصه بازی چادرملو اردکان 0 – گل گهرسیرجان 1

استعدادیابی از مهمترین وظیفه فدراسیون روستایی است

قهرمانان وزنه‌برداری جهان در مشگین‌شهر تجلیل شدند

برتری ایران برابر بنگلادش در بیس بال غرب آسیا

شوک ترامپ به قیمت نفت؛ طلای سیاه عقب نشست

تغییر مسیر طلای جهانی

کارشناس اقتصاد: بانک‌های خصوصی مقصر اصلی افزایش پایه پولی هستند

صنعت فولاد خواستار ورود فوری رئیس‌جمهور به موضوع توقف قطعی برق صنایع شد

افزایش شدید هزینه ساخت‌وساز؛ بهای مصالح در زمستان 1403 رکورد شکست

خوب، بد، زشت آزادسازی نرخ‌ بلیت هواپیما، مردم عادی از مسافرت هوایی محروم شدند

برنامه پخش مستند آخرین سفر شهید جمهور در مصلی ساری

شهید جمهور و دیگر همراهانش در خدمت خالصانه به جامعه خستگی‌ناپذیر بودند

گل سوم تیم ملی فوتسال زنان ژاپن به ایران

گل دوم تیم ملی فوتسال زنان ایران به ژاپن توسط مارال ترکمان

استراحت گل گهر به 6 بازیکن اصلی تیم برای دیدار حساس مقابل ملوان در جام حذفی

ترکیب چادرملو اردکان مقابل گل‌گهر سیرجان

پسر فردین و ماجرای تمام‌نشدنی فیتوی 4 امتیازی!

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، دلار 83 هزار تومان

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی

مدیرعامل توانیر: صنایع دو هفته با صنعت برق همکاری کنند

هشدار معاون وزیر ارتباطات در مورد افزایش قیمت اینترنت

طرح فشار افزایی پارس جنوبی به طور رسمی کلید خورد

گرانی دوباره برنج در سال جدید

کام کشاورزان گندمکار شیرین شد

غول PVC خاورمیانه، 1.3 میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد

فروش 424 میلیاردی تا پایان روز هشتم در نمایشگاه کتاب

تک به تکی که محبی مقابل دروازه استقلال از دست داد

حردانی دروازه استقلال را نجات داد

موقعیت خوب برای هوادار روی دروازه پرسپولیس توسط صادقی از دست رفت

گل اول استقلال به سپاهان توسط اسلامی

استراحت گل‌گهر به 6 بازیکن برای نیمه‌نهایی حذفی

جلسه پیشکسوتان فوتبال ایران با وزیر ورزش

موافقت وزیر ورزش با ساخت سالن 2 هزار نفری بوکس در ورزشگاه آزادی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

وزیر ورزش: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد

واکنش رجب‌زاده به سرمربیگری ذوب‌آهن

واکنش بازیکن جنجالی لیگ یک به اتهام کم‌کاری!

استاندار: وزارت ورزش به ارتقای زیرساخت های ورزشی کهگیلویه وبویراحمد اهتمام ورزد

فوتسال زنان ایران از رسیدن به فینال بازماند | افرا ورزش

هیئت تجاری ایران هفته آینده به روسیه سفر می‌کند

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال

ساعت کار نمایشگاه کتاب تمدید شد

بازدید رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

ستاره بارسلونا آماده بازگشت شد

غیبت دو بازیکن تاتنهام در فینال قطعی شد

هدف بزرگ سپاهان در نقش جهان!

اتهام تبانی مالک تیم جنجالی به 4 بازیکن!

ستاره فولاد می‌خواهد مهندس لیگ باشد!

وزیر ورزش: باشگاه‌های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند