خبر یزد

آخرين مطالب

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

سالانه 420 هزار بازرسی از کارگاه‌های سطح کشور انجام می‌شود وزارت رفاه

سالانه 420 هزار بازرسی از کارگاه‌های سطح کشور انجام می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سالانه 420 هزار بازرسی از کارگاه‌های سطح کشور برای نظارت بر حفظ و صیانت از نیروی کار انجام می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، «احمدرضا پرنده» در حاشیه مانور سراسری بازرسی از کارگاه‌های پرخطر استان مازندران در معدن پیشرو شهرستان سوادکوه اظهار کرد: در حوزه معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهار اقدام اساسی شامل تنظیم روابط کارگر و کارفرما، حفظ و صیانت از نیروی کار، راهبری تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، پیشگیری از بروز مشکل در واحدها و توجه به بیمه بیکاری کارگران در اولویت قرار دارد.
وی بیان کرد: در راستای حفظ و صیانت نیروی کار طبق ماده 96 قانون کار جمهوری اسلامی ایران اداره‌کل بازرسی کار پیش‌بینی شده است که وظیفه نظارت عالیه بر کلیه کارگاه‌های مشمول قانون کار را انجام می‌دهد.
پرنده با اعلام اینکه به استناد ماده 85 و 95 قانون کار، تأمین شرایط ایمن محیط کار، تأمین تجهیزات ایمن، ماشین‌آلات ایمن، آموزش ایمنی به کارگران، وسایل حفاظت فردی، آموزش فنی و نظارت بر عهده کارفرمایان است، تصریح کرد: کارگرانی که این شرایط برایشان فراهم شده همیشه باید مراقب سلامتی خود باشند و از امکانات به‌درستی استفاده کنند.
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در راستای نظارت، کارفرمایان وظیفه خودشان را برای حفظ و صیانت از نیروی کار انجام می‌دهند، ادامه داد: در طول سال با داشتن 800 نفر بازرس کار، حدود 420 هزار بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار در سطح کشور انجام می‌شود که حدود 360 هزار ابلاغیه رفع نواقص کارگاه‌ها ارائه می‌شود که این‌ها بتوانند نواقص را رفع کنند.
وی بیان کرد: حدود 23 هزار کارگروه حفاظت فنی و بهداشت‌کار به‌ استناد ماده 93 قانون کار تشکیل شده است و کارگاه‌های بالای 25 نفر باید این کارگروه را داشته باشند؛ ترکیبی از مدیر کارخانه، نماینده کارگران، نماینده کارفرما، مسئول ایمنی، مسئول بهداشت حرفه‌ای و نماینده شورای اسلامی کار چک‌لیست‌هایی دارند که به‌صورت روزانه موارد را بررسی می‌کنند.
پرنده با بیان اینکه یکی از کارهای مهمی که باید در کشور انجام دهیم افزایش تعداد کارگروه‌های حفاظت فنی و بهداشت‌کار به‌صورت سالانه در کارگاه‌های مشمول است، خاطرنشان ساخت: در این راستا می‌طلبد وزارت علوم هم به ما کمک کند و دانشجویان را با رشته‌های مرتبط با ایمنی تربیت کند تا بتوانند به‌صورت مسئول ایمنی و یا عناوین مشابه در کارگاه‌ها فعالیت کنند.
وی افزود: به مناسبت فرارسیدن هفتم مهرماه، روز ملّی ایمنی و آتش‌نشانی، مانور ایمنی بازرسان کار در سراسر کشور امروز و فردا با همکاری صداوسیما، نظام‌مهندسی ساختمان، شهرداری‌ها و در استان‌های معدنی با هماهنگی نظام‌مهندسی معدن در سه بخش ساختمان، صنعت و معادن برگزار می‌شود.
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزاری مانور ایمنی بازرسان کار را نوعی فرهنگ‌سازی در راستای توجه به حفظ و صیانت از نیروی کار دانست و گفت: با پیگیری بازرسان کار، ادارات کار سطح کشور و دادستان‌ها از فعالیت کارگاه‌های غیرایمن جلوگیری می‌شود.
5 مهر 1402 17:10
کد خبر : 322,388
کلیدواژه ها: بازرسی روابط کار، وزارت کار، احمدرضا پرنده، کارگاه‌های کشور، نیروی کار
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/619952/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است