خبر یزد

آخرين مطالب

تشکری هاشمی:

معضل ترافیک تهران قدیمی و تکراری است شهرداری تهران

معضل ترافیک تهران قدیمی و تکراری است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس کمیسون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: برای اینکه بتوانیم معضل ترافیک که قدیمی، تکراری و کسالت آور شده را مدیریت کنیم، راهی جز تامین لجستیک و مدیریت درست برای انجام کارهای عملیاتی، شجاعانه، مدیرانه و متحولانه نداریم.

به گزارش خبرنگار شهر ، جعفر تشکری هاشمی در حاشیه یکصد و هشتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در جمع خبرنگاران با اشاره به رونمایی از اتوبوس ها و واگن های مترو در روز گذشته گفت: بر کسی پوشیده نیست که مهمترین معضل تهران مشکلات شهری و آمد و شدها، ترافیک معابر، آلودگی هوا و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی مناسب است.
وی ادامه داد: همانطور که شهردار تهران اعلام کرد وضعیت ما در حوزه حمل و نقل عمومی به هیچ عنوان خوب و قابل قبول نیست، برای حل عقب ماندگی‌های موجود باید اقدامات بزرگ و جسورانه برای حمل و نقل شهر انجام شود.
تشکری هاشمی گفت: از اینکه تعدادی اتوبوس روز گذشته وارد ناوگان شدند و تعدادی ازاتوبوس های گذشته نیز تعمیر شدند خشنودیم زیرا این اقدامات می‌تواند تصویری بسازد که نشان دهنده مسیر درست باشد و در این مسیر باید گام های بلندتری برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که حدود هزار و 600 دستگاه اتوبوس فعال در تهران وجود دارد و با چند صد دستگاه اتوبوس مشکل پایتخت حل نمی‌شود و از این رو تا رسیدن به مقصد باید اقدامات بسیاری انجام شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه چه اقداماتی برای حل مشکلات حوزه حمل و نقل عمومی باید انجام شود، گفت: یک بخش لجستیک است یعنی باید تعمیر ناوگان، خرید اتوبوس های نو، به روزرسانی و خرید واگن های جدید انجام شود.
وی ادامه داد: وقتی شهروندان را به حمل و نقل عمومی تشویق می کنیم آنها باید اطمینان داشته باشند که بعد از دقایقی اتوبوس برای جا به جایی آنها وارد ایستگاه‌ می‌شود، مسیری مشخص برای اتوبوس وجود دارد که آنها را در ترافیک شهری نمی گذارد و زمان سفرشان به حداقل می‌رسد.
تشکری هاشمی افزود: همچنین باید امکانات رفاهی داخل اتوبوس به گونه ای باشد که وقتی مسافر سوار آن می‌شود احساس تحقیر نکند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت مدیریت درست ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: علاوه بر بحث لجستیکی مدیریت ناوگان هم جدی است گاهی مشاهده می‌شود که چندین دستگاه اتوبوس پشت سرهم درحال حرکت هستند و سپس با یک فاصله طولانی گروه بعدی اتوبوس ها به ایستگاه می‌رسند که این موضوع دیگر ارتباطی به تعداد اتوبوس ها ندارد بلکه به نظم و مدیریت خوب باز می‌گردد.
وی اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم معضل ترافیک که قدیمی، تکراری و کسالت آور شده را مدیریت کنیم راهی جز تامین لجستیک و مدیریت درست برای انجام کارهای عملیاتی، شجاعانه، مدیرانه و متحولانه نداریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/620253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

استکی: 30بوکسور امید داریم

قلب تپنده والیبال ایران در حسرت لیگ برتر

جوانی که سودای جانشینی یزدانی دارد

در کلاس‌های جواد خیابانی چه می‌گذرد

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

خواهرزاده رئیس فدراسیون تیراندازی به سفر مجارستان و آلمان می‌رود؟

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

70 ورزشکار را به مسابقات آسیایی اعزام می‌کنیم/ مربی خارجی برای اسکیت برد می‌آوریم

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش های کارگری

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

قهرمانی ایران در کشتی آزاد جام تختی در پایان عصر آنچلوتی

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی (عکس)

پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت صعود تیم ملی چوگان به جام جهانی

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

ماجرای فیلم جنجالی از درگیری بافق در لیگ جوانان؛ از پنالتی تا ورود تبر به زمین!

فاجعه در فوتبال پایه؛ حمله با تبر به بازیکنان جوان در یزد!

کمیته استیناف رای نهایی علی پاکدامن و محمد رهبری را صادر کرد

درخشش تیم ورزش رزمی ترکیبی استان بوشهر در مسابقات انتخابی تیم ملی

تیم سابق ملی‌پوش ایرانی در حسرت جام ماند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی