تجلیل از پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت یزد با حضور وزیر تعاون
فرهنگی
بزرگنمايي:
خبر یزد - استاندار یزد گفت: آئین تجلیل از استاد «علی مشاهیری» از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت استان یزد با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارشنبه هفته جاری در یزد برگزار میشود.
«مهران فاطمی» با اشاره به برگزاری این مراسم از ساعت 19 چهارشنبه نوزدهم مهرماه در سالن تربیت معلم شهید پاکنژاد یزد، از استاد «علی مشاهیری» به عنوان یک شخصیت صاحب مکتب در سپهر تعلیم و تربیت نام برد.
وی افزود: در حقیقت مراسم بزرگداشت این پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت، تجلیل از یک مکتب مشتمل بر جهان بینی و ایدئولوژی و فردی صاحب دکترین در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت خواهد بود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، فاطمی با بیان این که استاد مشاهیری در پایبندی به ارزشهای اسلامی و انقلابی و در عرصه معلمی و تعلیم و تربیت نمونه هستند، یادآور شد: ایشان یک شخصیت کاملاً مردمی، منظم، اخلاقمدار و خوشخلق بوده و در ارتباط با دانش آموزان و مخصوصاً در احترام به خانواده شهدا و ایثارگران منحصر بفرد هستند.
-
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۹:۱۶:۵۸ AM
-
۴۶ بازديد
-
ایسنا
-
مهران فاطمی
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/621249/