خبر یزد

آخرين مطالب

آینده کشور به دانایی گره خورده است گفتگو

آینده کشور به دانایی گره خورده است
  بزرگنمايي:

خبر یزد -   رئیس اداره کتابخانه های عمومی بافق، آینده کشور را گره خورده با دانایی خواند و گفت: لازمه دانایی و دانستن «کتاب خواندن» است لذا باید جامعه‌ را به مطالعه بیشتر سوق دهیم.
«الهام آقایی» به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تاکید بر اهمیت ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه، اظهار کرد: کتابخانه، یکی از قدیمی‌ترین نهادهایی است که بشر در مسیر تمدن بنیان کرده است و امروز شاهد فعالیت انواع مختلف کتابخانه‌ها اعم تخصصی و عمومی هستیم.
وی شعار امسال هفته کتاب را «آینده خواندنی است» ذکر کرد و گفت: این انتخاب خوب، اشاره غیرمستقیمی به این دارد که آینده کشور به دانایی گره خورده است و لازمه دانستن هم «کتاب خواندن» است پس باید تلاش کنیم تا در جامعه‌ی هدف خود به گسترش فرهنگ مطالعه و کتاب اهمیت داده شود و بتوانیم در جامعه تاثیرگذار باشیم.
آقایی خاطرنشان کرد: بافق هم اکنون با چهار باب کتابخانه در شهرستان که از این تعداد سه کتابخانه در مرکز شهرستان و یک باب کتابخانه روستایی در بخش مبارکه است، از 100 هزار جلد کتاب و چهار هزار و 600 نفر عضو فعال برخوردار است.
وی با اشاره به اجرای طرح «کتاب من» در این کتابخانه‌ها از سال 89 تاکنون، اظهار کرد: در این طرح اعضای کتابخانه مشخصات کتاب‌ای مورد نیاز خود را که در کتابخانه موجود نیست به کتابدار تحویل داده و پس از ثبت تقاضای آنها در سامانه طرح «کتاب من»، کتاب مورد نظر در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط اداره کل منابع نهاد کتابخانه‌های عمومی خریداری و به کتابخانه ارسال می‌شود تا به طور امانت، تحویل عضو متقاضی شود.
وی در این رابطه خاطرنشان کرد: اعضای کتابخانه‌های عمومی به فراخور مدرک تحصیلی خود، می‌توانند تعداد چهار تا هشت کتاب را سالانه در قالب این طرح، درخواست کنند.
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بافق از برگزاری 50 عنوان برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در این شهرستان خبر داد و گفت: عضویت رایگان در کتابخانه‌های شهرستان یکی از برنامه‌های شاخص هفته کتاب است ولی علاوه بر این برنامه، برگزاری نشست‌های کتابخوان، دیدار با امام جمعه و فرماندار، شعرخوانی در محافل ادبی در کتابخانه‌های شهرستان، ارایه خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی، تشکیل نشست‌های نقد و بررسی کتاب، همکاری با انجمن‌های شعر و ادب و برگزاری مسابقات کتابخوانی و معرفی کتابخوان‌های برتر، از دیگر برویژه برنامه‌های هفته کتاب در بافق است.
وی در مورد کتابخانه مدارس نیز با تاکید بر اهمیت تجهیز کتابخانه‌های مدارس، عنوان کرد: کتابخانه‌های مدارس باید بهترین جای مدرسه باشند و بهترین کتاب‌ها در آن قرار بگیرد، کسی که با کتاب آشنایی دارد به دانش‌آموزان آموزش دهد و همچنین لازم است در مدارس، ساعت کتابخوانی داشته باشیم. وجود کتابخانه‌های کوچک در کلاس‌ها نیز سبب می‌شود تا دانش آموزان به کتاب نزدیک شوند.
آقایی در پایان با بیان این که پیشرفت روزافزون جامعه مستلزم داشتن یک جامعه کتابخوان و با بینش و اطلاعاتی قوی در حوزه کتابخوانی است، گفت: اگر جامعه‌ای بخواهد پیشرفت کند باید با اطمینان، پیشینه‌هایش را حفظ کند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/626638/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حکم ساقی مشروبات الکلی در یزد اعلام شد

افزایش جمعیت سالمندان و بی‌فرزندی چالش‌های مهم جمعیتی یزد است

اردکان میزبان مسابقات فلوره زنان

توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی بهاباد آغاز شد

کارگاه آموزشی داناب در بهاباد برگزار شد

یزد میزبان مسابقات قهرمانی کشور پاراگلایدر شد

لزوم تغییر ریل اقتصادی استان یزد به اقتصاد دانش‌محور

سرپرست معاونت امور تعاون منصوب شد

اسراییل شکست خواهد خورد/ از دانش و تجربه ایرانیان سراسر جهان استفاده شود

بوی بهشت در مدارس یزد

اسکواش فارس با 5 مدال از یزد برگشت

آتش‌نشانان یزدی جان 292 حادثه‌دیده را نجات دادند

برگزاری مسابقات شمشیربازی یازدهمین المپیاد ورزش محلات یزد

انصراف 302 نفر از سقط جنین در یزد

جزئیات ماجرای قتل نوجوان ایرانی توسط یک افغانستانی | دلیل حمله برخی از مردم به «مهمان شهر» افغانستانی‌ها چه بود؟ | ایرانی‌ها نژادپرست هستند؟

امضاء الکترونیک اظهارنامه پلمب دفاتر تجارتی در یزد

روایت زندگی مادر 20 ساله یزدی با 4 فرزند

عودت وجه بیش از شش میلیارد ریالی خرید ماشین سرقتی

دستگیری سارق اماکن خصوصی در اشکذر

مقاومت مردم غزه مثال زدنی است

برگزاری نشست مدیریت بحران استان یزد

حضور دوچرخه سوار حامل پیک دوستی معلولان در اردکان

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: وظیفه اصلی دانشجو دیده‌بانی و بصیرت‌بخشی است

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امانتی بر دوش جامعه است

اجرای طرح حمایتی برق خورشیدی برای قشرهای کم برخوردار در استان یزد

دعوت از پنج ساحلی باز یزدی به اردوی تیم‌ملی

حضور دوچرخه سوار آملی حامل پیک دوستی معلولان در اردکان

طرح‌های مرتبط با گردشگری هوایی در یزد حمایت می‌شود

عودت وجه 6 میلیارد ریالی خرید ماشین سرقتی

سپاه یک شجره طیبه است و یک سازمان عادی نیست

رضایی: جنگ غزه موجب تغییرات بزرگی خواهد شد

توقف خانگی نوین فولاد یزد

تشییع باشکوه شهید گمنام در میبد

راه اندازی قابلیت امضای الکترونیک اظهارنامه پلمب دفاتر تجارتی

توسعه 5 کیلومتری شبکه آبرسانی همت آباد زارچ

دانشجویان برتر اردکانی تجلیل شدند

تکذیب حضور سرمربی چادرملو در پرسپولیس

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته

جداسازی افغانستانی‌ها از جامعه، سیاست درستی نیست!

فعالیت حدود 67هزار آتش‌نشان داوطلب در شهر تهران

اجرای طرح نقاشی با مشارکت شهروندان در منطقه 15

حضور هیات محیط زیستی شورا و شهرداری تهران از اجلاس بین‌المللی تغییر اقلیم سازمان ملل (COP28)

اجرای عملیات باندینگ 860 اصله درخت در منطقه 8

بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه

قهرمانان مسابقات بین‌المللی اسکواش یزد جونیور مشخص شدند

راهیابی 11 قصه گو به جشنواره بین المللی یزد/رویکرد عمومی سازی است

2 بانوی یزدی در جمع بانوان پژوهشگر پراستناد کشور

توسعه بیش از پنج کیلومتری شبکه آبرسانی همت آباد زارچ

برگزاری نشست شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان

2 مقام سومی رقابت‌های یزد جونیور از آن اسکواش بازان خراسان‌جنوبی