خبر یزد

آخرين مطالب

«طرح سپاس» خوان معنوی و ارزشمندی است که همه موظف به انجام آن هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

«طرح سپاس» خوان معنوی و ارزشمندی است که همه موظف به انجام آن هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار کرمانشاه در نشست شورا ترویج ایثار و شهادت بر ساخت یادمان در آزادگان در کرمانشاه و مرز خسروی تأکید کرد و گفت: «طرح سپاس» خوان معنوی و ارزشمندی است که همه موظف به انجام آن هستند.

به گزارش ایثار، محمدطیب صحرایی در سومین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ک با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، آیت‌الله حبیب‌الله غفوری و دیگر مسئولان اداری استان برگزار شد، گفت: فرهنگ غنی ایثار و شهادت امر مهمی است که باید با برنامه‌های بسیار مناسب به شکل فاخری آن را در بین جامعه نهادینه کنیم. استفاده از تجربیات گذشته در امر ساخت بناها و نیز بهره گیری از تجربیات در جهت سازماندهی برای نتیجه گیری مطلوب به خوبی می‌تواند به امر ترویج کمک کرده که در این راستا نقش دبیرخانه ها نقش بسیار مهم و اثر گذاری است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه کرمانشاه نقش منحصر به فردی را در خصوص آزادگان سرافراز دارد افزود: ممکن است در طول سال یک بار مراسم ویژه این عزیزان بر پا شود لذا می طلبد دستگاه های متولی با فراخوان عمومی شرایط را برای مردم هموار کنند تا آحاد مردم با ایده های نو در این عرصه حضور پیدا کرده و به نقش آفرینی بپردازند.
وی همچنین«طرح سپاس» را خوان معنوی و ارزشمند دانست و افزود: ادارات و دستگاه های اجرایی می بایست این مهم را یک وظیفه بدانند البته نه وظیفه ای اداری و با یک هماهنگی مناسب و به تدریج قدرشناس جامعه ایثارگری باشند.
صحرایی در پایان ساخت یادمان آزادگان در کرمانشاه و در مرز خسروی را مورد تأکید قرار داد و آن را اقدامی مناسب و کاری ویژه برشمرد.
خسرو شهیدی نیز با اشاره به همکاری مناسب دستگاه های اچرایی استان در «طرح سپاس» گفت: علیرغم کمبود نیرویی که در سطح بنیاد استان احساس می شود بنیاد کرمانشاه توانست با همکاری سایر دستگاه‌های اداری، تعداد 28 هزار دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر را به انجام برساند که این به معنای انجام یک هزار دیدار بیشتر از تعهد ایجاد شده برای بنیاد استان کرمانشاه است. در سالجاری نیز تاکنون تعداد 17 هزار و 500 دیدار از تعهد امسال نیز انجام شده که تعداد 7 هزار و 775 دیدار با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سطح استان بوده است.
وی با اشاره به انجام تعداد 3 هزار 868 دیدار انجام شده توسط سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان، قرارگاه نجف اشرف و قرارگاه‌های تحت امر افزود: «طرح سپاس» مورد تأکید مسئولان نظام به ویژه مقام معظم رهبری است و لذا امید می رود دستگاه‌های اجرایی استان به نحو مطلوبی در این زمینه اقدام کرده و با بنیاد مشارکت داشته باشند. دستگاه‌های اجرایی بر اساس تصریح قانون می بایست یک درصد از اعتبارات خود را صرف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کنند و این مهم فقط منحصر به تجلیل از ایثارگران آن سازمان خاص نمی شود بلکه بسیاری از مباحث فرهنگی از جمله تولید آثار هنری، جشنواره‌های، نصب تندیس، دیوار نگارههابرپایی همایش، یادواره‌های و مواردی دیگر از این دست می تواند در این قالب قرار گیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لستان کرمانشاه در پایان با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی بنیاد باید با مشارکت 70 درصدی ادارات سطح استان انجام پذیرد تصریح کرد: اقدامات و فعالیت های دستگاه‌های اجرایی استان پس از بررسی و ارزیابی نهایی در 22 اسفند ماه امسال و همزمان با «روز شهید» اعلام و ادارات فعال و برتر در زمینه همکاری با بنیاد استان معرفی می شوند.
سردار قنبری جانشین فرماندهی سپاه نبی اکرم (ص) استان نیز به تشریح چگونگی برگزاری کنگره ملی شهدای استان پرداخت و یادآور شد: همه 24 کمیته اجرایی کنگره ملی شهدای استان کرمانشاه در تلاش هستند که این کنگره در زمان مناسب یعنی روزهای نوزدهم و بیستم مهرماه و همزمان با سالروز سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب در بیستم مهرماه سال 90 به استان کرمانشاه صورت پذیرد.
در پایان سید نوراله موسوی جانباز و آزاده ده ساله به عنوان دبیر ستاد استانی کنگره شهدای غریب معرفی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/628546/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود