خبر یزد

آخرين مطالب

نهادهای انقلابی باید عدالت‌محور و پاسدار منافع جامعه ایثارگری باشند بنیاد شهید و امور ایثارگران

نهادهای انقلابی باید عدالت‌محور و پاسدار منافع جامعه ایثارگری باشند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون فرهنگی بنیاد شهید در همایش معاونان فرهنگی استان‌ها گفت: نهادهای انقلابی باید عدالت‌محور و پاسدار منافع جامعه ایثارگری باشند.

به گزارش «ایثار»، همایش تخصصی معاونان فرهنگی استان‌ها و مدیران کل ستادی معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد مقدس آغاز شد.
سید محمد صادق هاشمی، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن خیر مقدم به دستور کار همایش پیش رو پرداخت و در این خصوص گفت: با توجه به فرمایشات رهبری (مدظله العالی)، اصلی‌ترین وظایف فرهنگی، احیا و حفظ ترویج فرهنگ ایثار و زنده نگه داشتن یاد شهیدان و آثار آن‌ها، تجلیل و تکریم و صیانت از جامعه معظم شاهد و ایثارگر و تلاش برای استفاده درست و عادلانه از ظرفیت‌ها و منابع در اختیار است که باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشت.
جامعه رضایتمند، بهتر از فرهنگ ایثار و شهادت دفاع می‌کند
هاشمی افزود: جامعه ایثارگری باید یک جامعه الهام بخش باشد که باعث تزریق آرامش به جامعه شود. جامعه نیز باید پاسدار ایثارگری و قدردان ایثارگران باشد. نباید اجازه دهیم با کمبود اقدامات فرهنگی و هنری در جامعه، اسباب نقد ارزش‌های ایثار و شهادت فراهم شود.
معاون فرهنگی بنیاد شهید گفت: بنیاد شهید نهادی انقلابی و مردمی پایه، عدالت محور و ملزم به پاسداری از منابع در اختیار است. بنیاد شهید برای رسیدن به اهداف خود باید انقلابی باشد. ما باید با رفتار انقلابی و در راستای سیره شهدا مسیر انقلابی بودن را برای تمامی جامعه الگوسازی کنیم تا دیگران از آن پیروی کنند.
از خودتان شروع کنید و مطالعه را پیش بگیرید
وی در ادامه می‌گوید: معاونان فرهنگی استان‌ها با هر سن و تجربه‌ای، باید با مطالعه به شناخت و معرفت برسند. مطالعه لازمه پیشرفت است. معاونان فرهنگی باید عدالت محور عمل و خدمات و منابع را عادلانه توزیع کنند. ما باید سازمان را چابک و کارآمد کنیم که این کار توسط ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تمام مشکلات پیش رو در حال اجراست و ما نیز باید آن را در دستور کار قرار دهیم. 
هاشمی در پایان گفت: ارتقای وجاهت بنیاد شهید در کشور نیازمند فعالیت انقلابی است و معاونان فرهنگی ما باید صاحب ایده و گروه اجرایی متخصص باشند که بتوانند ظرفیت بنیاد را رشد دهند. آینده پژوهی برای تمامی برنامه‌های بنیاد شهید ضروری است تا از این طریق برنامه‌های تاثیرگذار و همه‌گیر تدوین شود. هرچند اجرای کار فرهنگی بودجه محور نیست اما باید زیرساخت بودجه‌ای مناسبی هم داشته باشد تا با نگاه انقلابی بتوان نتایج ارزنده‌ای به دست آورد.
در ادامه این همایش تخصصی معاونان فرهنگی استان‌ها و مدیران کل ستادی معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مدیران کل ستادی به بیان طرح‌ها، برنامه‌ها و اهداف ادارات خود خواهند پرداخت و با پرسش و پاسخ به چالش‌ها و راهکارهای پیش رو می‌پردازند. 
حجت‌السلام حسن‌زاده گفت: امروز در شرایطی که جبهه کفر در حال جنایات فاحش در حق جامعه اسلامی و مردم مظلوم فلسطین است باید اهتمام ویژه‌ای در حوزه‌های فرهنگی داشت و صدای مردم غزه را به گوش جهانیان رساند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/629278/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

مدیر رسانه هوادار از زد و خورد جنجالی گفت

ربیعی هم‌نشین علیرضا دبیر شد

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

اریک گارسیا حق را به فلیک داد

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون + فیلم درگیری

پرونده «تبرکشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی +فیلم

پیش‌بینی افزایش نسبی دما و آرامش‌ جوی در یزد

تحرک، دشمن چربی کبد

بارسایی‌ها دیوانه نیستند که اینطور دوپینگ کنند!

نشست هم‌اندیشی توسعه فکری جنبش پارالمپیک در ایران برگزار شد

تغییر در ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران پس از 5 سال

بورسیه های جدید ورزش برای المپیک لس آنجلس معرفی شدند

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس آنجلس معرفی شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

انتصاب عجیب و جنجالی خواننده پاپ به عنوان مشاور اقتصادی فدراسیون ناشنوایان

نگاهی به انجمن صنفی کارفرمایان باشگاه‌های ورزشی استان تهران

خواننده پاپ در فدراسیون ناشنوایان پست گرفت!

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

بورس روی موج نوسان

جهان شیفته بازیکنی که به رئال نه گفت

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

زیارت با طعم قهوه یزدی

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

قائم مقام نادو منصوب شد

سعیدی قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ شد

نشست هم اندیشی توسعه فکری جنبش پارالمپیک در ایران برگزار شد

بودجه کمیته ملی المپیک را حدود 500 درصد افزایش دادم/ فدراسیون‌ها باید بخشی از بودجه را خودشان تهیه کنند/ حقوق دریافتی روسای فدراسیون‌ها در دست بررسی است

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده