خبر یزد

آخرين مطالب

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور​ / سید صولت مرتضوی _ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی وزارت رفاه

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور​ / سید صولت مرتضوی _ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

دهمین سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در حالی گرامی می داریم که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری "مدظله العالی" با ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» در سال 1392 پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی را عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران دانستند . معظم له بر اینکه اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحران‌های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند تاکیدی ویژه داشتند .
از سوی دیگر تأمین شرایط و فعال‌سازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایه‌های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری‌های جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کم‌درآمد و متوسط، نقشه راه سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فصل الخطاب جهت گیریهای دولت در این حوزه قرار گرفت .
بر این اساس جهت گیری و محور فعالیت ها در دولت مردمی سیزدهم و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و در بخش توسعه کارآفرینی و اشتغال نیز به تغییر پارادایم به رشد فراگیرمعطوف گردید. استراتژی رشد فراگیری که عمدتا" با تکیه بر نیروی انسانی و ایجاد بخش ها و صنایع موجد اشتغال کشور شود.
امروز دولت با افتخار اعلام می کند که به تعهد خود در زمینه ایجاد اشتغال عمل کرده است . دولت صادق الوعد در دو سال گذشته بیشتر از تعهد ایجاد اشتغال 1 میلیون در سال عمل کرده است. در عین حال معتقدیم ظرفیت نیروی انسانی و منابع ما با شدت بیشتر از عملکرد ماست و نباید به این حد ایجاد اشتغال کفایت کرد . از همین رو سازمان فنی و حرفه ای کشورمان باید افراد را با صنایعی که شغل ایجاد می کنند توانمند کند .
همچنین معتقدیم مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گستره ای از اهداف و ماموریتها، مقوم اقتصاد مقاومتی در توسعه کارآفرینی و اشتغال و بویژه حوزه تعاون در مردمی سازی اقتصاد، بواسطه بهبود رفاه عمومی در گسترش عدالت،با پیگیری قانونی سهم بری عادلانه سرمایه انسانی در زنجیره تولید در ارتقاء درونزایی و با تنظیم برنامه اقتصادی شرکت های تابعه برای تولید صادراتی و با ارزش افزوده بالا در تقویت برونگرایی و دانش بنیانی اقتصاد کشور ، ایفاگر نقش محوری در تحقق اقتصاد مقاومتی است .
در پایان ضمن تبریک این مناسبت در کنار سایر ارکان دولت مردمی سیزدهم متعهدیم تا تلاش حداکثری مدیریتی ، کارشناسی و مردمی مجموعه پرتلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بکار گیریم.
29 بهمن 1402 21:04
کد خبر : 335,818
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/640853/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

لیگ برتر فوتبال/ تقابل تیم‌های چهارم و هشتم جدول در یزد

همه ناکامی‌های پرسپولیس به مدیریت درویش برمی گردد/ وزارت ورزش سریع تغییرات گسترده بدهد

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

پیام استاندار یزد به مناسبت فرارسیدن 11 اردیبهشت؛ روز جهانی کار و کارگر

محورهای اصلی سخنان استاندار در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد

آئین کلنگ‌زنی نیروگاه‌های خورشیدی روستایی در یزد

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

مرگ دلخراش 3 نفر بر اثر تصادف تریلی‌ها در محور بافق - سیریز

آغاز رقابت حدود 13 هزار داوطلب یزدی در آزمون سراسری 1404

جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 11 اردیبهشت

باران چشمه: 130 زورخانه کشور فرسوده است/ 22 کشور در قهرمانی آسیا شرکت می‌کنند

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

وزش باد شدید و رگبار پراکنده در یزد

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

سرمربی چین باید 20 سال زندان برود!

هم‌نظری مثبت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال؛ هر کس سر جای خودش بنشیند! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نسخه‌ای طبیعی برای خواب بهتر در سالمندان

چطور ورزش به کنترل خشم و عصبانیت کمک می‌کند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

متخصصان ورزش: استراحت عضلات به اندازه ورزش اهمیت دارد

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم / شانس صعود چند پله‌ای داریم

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

ملیکا میرحسینی طلایی شد | نسترن به نقره بسنده کرد | افرا ورزش

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر