خبر یزد

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - اولین جلسه هم اندیشی مدیرعامل بیمه دی با شبکه فروش این شرکت در سال 1403، روز سه‌شنبه برگزار شد و طی آن مدیرعامل با اشاره به اهمیت نقش شبکه فروش، به ظرفیت‌های مغفول مانده در صنعت بیمه اشاره و بر ضرورت شناخت و کسب پرتفوی آن تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت بیمه دی، در این جلسه که معاونین و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران و شبکه فروش سراسر کشور به صورت برخط حضور داشتند، مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه دی ضمن تقدیر از تلاش شبکه فروش برای تحقق اهداف شرکت در سال گذشته، گفت: آمار بدست آمده از وضعیت بازار نشان می‌دهد، 25 درصد از مردم فاقد بیمه نامه‌های درمانی هستند. 
وی گفت: بخش قابل توجهی از موتورسیکلت‌های سطح شهر فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه هستند. ضریب نفوذ بیمه در کشور یک و هشت دهم درصد است و این یعنی بازار به شدت بکر و موقعیت برای کسب پرتفوی بیشتر مهیا است.
وی افزود: حدود 2 میلیون و 440 هزار واحد صنفی، 75 هزار واحد صنعتی و تولیدی و 862 شهرک و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد که می‌تواند مشتریان بالقوه خوبی برای ما محسوب شوند. 
مدیر عامل بیمه دی ادامه داد: بیمه، فناوری نیست و ماهیت خدمت‌رسانی دارد و منشاء خدمت نیز نیروی انسانی است که می‌تواند با دلسوزی، وفاداری، پیگیری، تکریم مشتری و ارائه خدمات بهینه، مسیر نیل به اهداف فروش را هموار سازد.
** دانستن، خواستن، توانستن رمز موفقیت شرکت بیمه دی
نائب رئیس هیأت مدیره بیمه دی همچنین "دانستن"، "خواستن" و "توانستن" را شعار و سرلوحه کار شرکت دانست و افزود: بیمه دی در سال 1403 افق دید خود را بر 16 هزار خرده فروشی ترسیم کرده که سهم بیمه‌های خودرو چهار هزار و 400 بیمه‌نامه است. باید وقت شناس بود چرا که عرصه رقابتی بازار منتظر نمی‌ماند و باید به سرعت درصدد ارتقای سهم از پرتفوی باشیم.
** تکریم شبکه فروش با برنامه‌های تدوین شده
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اهمیت شبکه فروش اظهار کرد: اولین و آخرین خاطرات مشتریان و جامعه هدف ما با شبکه فروش شکل می‌گیرد و همچنین دانش به روز، مهارت و رفتار شایسته ایشان، در قضاوت مردم نسبت به برند بیمه دی تأثیرگذار خواهد بود. 80 درصد خرده فروشی شرکت توسط نمایندگان محقق می‌شود که این مهم نشان دهنده اهمیت شبکه فروش در شرکت است. 
** همراهی و نظارت بر شبکه فروش 
مدیرعامل بیمه دی تصریح کرد: نقش شبکه فروش در کسب درآمد شرکت، غیر قابل انکار و چشم پوشی است؛ شبکه فروش جزو بدنه شرکت است و باید مورد احترام و تکریم باشد، افزایش اختیارات با سطح بندی و نظارت سخت گیرانه می‌تواند سامانه شبکه فروش را پویاتر کند. بازار دیجیتال با قدرت در حال توسعه است و باید با هوشمندی و آگاهی از شرایط جامعه و زمانه، درصدد ارتقای خلاقانه و کسب بازار هدف باشیم.
وی افزود: درخصوص تبلیغات، برنامه‌هایی در دست تدوین است که با مشارکت شبکه فروش می‌تواند به بهره‌برداری برسد و تأثیر آن را در آینده با افزایش فروش مشاهده خواهیم کرد.
مهندس موهبتی با اشاره به قرارداد درمانی خانواده‌ ایثار و شهادت بیان کرد: پروژه بزرگ درمان ایثارگران، با وجود نقاط مثبتی که دارد، می‌تواند تهدیدی هم برای شرکت محسوب شود؛ لذا باید فارغ از این قرارداد، فرآیندهای شرکت را بازنگری کنیم و در بازار حضور پررنگ داشته و خرده فروشی را توسعه دهیم. باید در بازارهایی که مغفول مانده حضور یابیم، فروش را پایش کرده، تجارب را مبادله و ایده‌های جدید را وارد مجموعه کنیم تا به موفقیت برسیم. 
در این جلسه که با حضور بیش از 750 نماینده برگزار شد، رئیس کانون نمایندگان شرکت بیمه دی و شش نفر از نمایندگان شرکت نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند، که در ادامه مهندس موهبتی ضمن پاسخ به سئوالات ایشان، دستور رسیدگی و پیگیری مسائل مطرح شده را صادر کرد.
در پایان این جلسه، از قابلیت فروش اقساطی بیمه‌نامه خودرو در بستر وب اپلیکیشن «دِی‌دار» رونمایی شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/649637/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نانولوله‌های تک‌جداره، شارژ سریع را به واقعیت تبدیل کردند

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

پالایش نفت، پالایش ورزش را استارت می‌زند؟

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

اعزام حجاج یزدی به مدینه از 20 اردیبهشت با پروازهای داخلی

نگاه ویژه وزارت نیرو به رفع مشکلات موجود در ناترازی آب و برق است

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان و باشگاه ملوان بندرانزلی

ضرب‌آهنگ چوگان در نقش جهان

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

قیمت گوشی سقوط کرد

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی

پرسپولیس، سپاهان و گل‌گهر در صف خرید!

یامال مثل مسی بارسا را به دوش می‌کشد

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

بابایی: مدیریت در چادرملو از استقلال و پرسپولیس آسان‌تر نیست/ عملکرد اخباری قابل دفاع است

توجه مسئولان به ایجاد فرصت‌های شغلی در میان جوانان روستایی

دختران روستا‌ها و عشایر پرچم‌داران با غیرت ورزش کشورند

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نشست رئیس فدراسیون اسکیت با نماینده کمیته ملی المپیک افغانستان

دختران روستا‌ها و عشایر پرچم‌داران با غیرت ورزش کشور هستند

دیدار نماینده کمیته ملی المپیک افغانستان با رئیس فدراسیون اسکیت

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان

برگزاری نخستین پارالمپیاد ورزش کارگری یزد با حضور بیش از 7 هزار کارگر

بازگشایی دو باشگاه ورزشی مدرن در پایتخت

پیام تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان و باشگاه ملوان

یزد؛ بستری پایدار برای سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

درباره «برادران کارامازوف»

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

جشنواره ایراندخت به صورت رسمی آغاز شد

استاندار گیلان درگذشت بهمن صالح نیا را تسلیت گفت

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

یزد، بستری پایدار برای سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

لیگ برتر فوتبال/ تقابل تیم‌های چهارم و هشتم جدول در یزد

همه ناکامی‌های پرسپولیس به مدیریت درویش برمی گردد/ وزارت ورزش سریع تغییرات گسترده بدهد