خبر یزد

آخرين مطالب

گام‌های عملی و برنامه‌های اجرایی بیمه دی برای حمایت از شبکه فروش بیمه دی

گام‌های عملی و برنامه‌های اجرایی بیمه دی برای حمایت از شبکه فروش
  بزرگنمايي:

خبر یزد - بدون شک عملکرد شبکه فروش بیمه نقش مهم و اثرگذاری در توسعه فروش و فعالیت یک شرکت بیمه دارد. به بیان دیگر هرچه شبکه فروش یک شرکت توانمندتر و پر قدرت تر عمل نماید، دایره توسعه فعالیت‌های شرکت بیمه بیشتر توسعه می‌یابد. 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی، اگرچه تمامی مدیران عامل به نقش مهم شبکه فروش واقفند اما کمتر مدیرعاملی است که برای توسعه فعالیت‌های این بخش برنامه‌های عملیاتی تدوین و پیگیر اجرای مصوبات اجرای آن باشد و بیشتر در زبان و نه در عمل، حمایت خود از شبکه فروش و نمایندگان را نشان می‌دهند. این در حالی است که مهندس موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی از زمانی که سکان هدایت این شرکت را بر عهده گرفت با عزمی جزم توانسته است علاوه بر این که همراهی شبکه فروش خود در اجرای برنامه‌های از پیش تعیین شده را داشته باشد، با حمایت واقعی و عملی از این بخش، پشتیبانی خوب و عامل دلگرم کننده‌ای برای این بخش باشد. برگزاری جلسه هم اندیشی با شبکه فروش این شرکت در ابتدای سال جاری نشان از عزم راسخ برای پیشبرد اهداف سازمانی شرکت بیمه دی داشته و بیان گر آن است که این شرکت مصمم است در سال جاری با برگزاری هم اندیشی با این بخش آن هم در نخستین روزهای سال جدید، حمایت و پشتیبانی خود را از شبکه فروش در عمل نشان دهد.
به طور حتم ظرفیت‌های مغفول مانده زیادی در صنعت بیمه وجود دارد که شبکه فروش باید بتواند با حمایت راس هرم مدیریتی شرکت، به آن‌ها ورود کرده و پرتفوی آنان را شناسایی و بارور سازد.
به جرات می‌توان گفت که نقش نیروی انسانی در نیل به اهداف سازمانی، بازوی توانمند یک شرکت بیمه خصوصی برای توسعه فعالیت‌ها محسوب می‌شود و اثرگذاری نیروی انسانی در شبکه فروش بسیار بیش‌تر از سایر بخش‌ها خود را بروز خواهد داد. بنابر این اگه حمایت و پشتیبانی مدیریت عامل و هیات مدیره یک شرکت بیمه نباشد، نمی‌توان به موفقیت شبکه فروش دل سپرد و امیدوار بود.
اکنون که بیمه دی در سال 1403 افق دید خود را در جذب پرتفوی 310 هزار میلیارد ریالی ترسیم کرده (150 هزار میلیارد ریال آن از محل خُرده فروشی تأمین خواهد شد)، بدون شک نمی‌توان نقش شبکه فروش در کسب درآمد شرکت را نادیده گرفت و از آنجا که مدیرعامل بیمه دی علاوه بر حمایت‌های عملی، بر تکریم و احترام این بخش نیز تاکید موکد دارد، به نظر می‌رسد آینده فعالیت این شبکه، با پویایی و انگیزه‌ای بیش تر از گذشته به توسعه عملکرد خود ادامه دهد.
از سوی دیگر ذکر این نکته ضروری است که به گفته مدیرعامل بیمه دی، نخستین و آخرین خاطرات مشتریان و جامعه هدف یک شرکت بیمه با شبکه فروش شکل می‌گیرد و از همین رو دانش به روز، مهارت و رفتار شایسته ایشان، در قضاوت مردم نسبت به برند بیمه دی تأثیرگذار خواهد بود. این دیدگاه و نوع نگرش مهندس موهبتی نشان از عمق توجه و حمایتگری وی از فعالیت‌های شبکه فروش دارد و بدون شک، در آینده‌ای نزدیک از توسعه بیش از پیش فعالیت‌های شبکه فروش و موفقیت‌های این شرکت اخبار مثبتی به گوش همگان خواهد رسید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/652902/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رد پای ستاره‌شناسان باستانی در گواتمالا؛ کشف 3 شهر مایایی با مراکز نجومی

دانشمندان رمزگشایی کردند: مغز چگونه تفاوت بین رویا و واقعیت را تشخیص می‌دهد؟

چه می‌شود اگر بیگ بنگ آغاز جهان نبوده باشد؟

پنگوئن‌های امپراتور سریع‌تر از حد تصور در مسیر انقراض پیش می‌روند

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش ریو و ماراکانا برای برزیل

یک رایانه بدون سیلیکون ساخته شد

از وعده تا واقعیت؛ آیا ترامپ می‌تواند رویای مریخی خود را محقق کند؟

برترین گل‌های آرسنال در فصل 25-2024

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

بدون باخت و صدرنشین مطلق

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

توزیع بیش از 31 هزار وعده غذا غدیریه در استان یزد

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

صندوق‌های درآمد ثابت در بورس، امروز فعالند

پیش‌بینی تولید 254 هزار تن مرغ تا پایان خرداد

مهاجرانی: خسارات به مردم مطابق قانون پرداخت می‌شود

بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد

بهبود فضای کسب و کار در گرو اصلاح سیاست های وزارت اقتصاد است

پیش بینی قیمت طلای جهانی؛ بازی با آتش در خاورمیانه اونس جهانی را صعودی کرد

تامین کالاهای اساسی در فروشگاه ها و میادین میوه و تره بار؛ خبری از کمبود نیست

این دستگاه برداشت آب بدون برق یا فیلتر کار می‌کند

تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

حجاج یزدی از مرز عراق به کشور باز می‌گردند

پیش‌بینی وزش باد و افزایش ابر در یزد

تمدید لغو پروازها تا بامداد دوشنبه

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه

برنامه مدنی‌زاده برای تحول در محیط کسب‌وکار

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه؛ از فردا

نحوه حمایت از کارگران در شرایط بحرانی و جنگ

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

سکوت کثیف نهادهای بین‌المللی ورزشی در پی شهادت ورزشکاران ایرانی

والیبال ایران این تیم را الگو قرار دهد

تاج: با سرمربی تیم ملی به جمع‌بندی رسیدیم که از روانخواه استفاده کنیم

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا بامداد دوشنبه

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

ماروتا: متاسفانه طارمی را از دست دادیم!

چهار ستاره، دیوانه بازی برای بارسلونا!

مخالفان و موافقان جام جهانی باشگاه‌ها

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

ستاره اول ژاپن: خیلی راضی و خوشحالم

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

امتحانات 25 و 26 خرداد دانشگاه یزد لغو شد

رئیس کل گمرک: ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

بنادر کشور در آماده‌باش برای تخلیه کالاهای اساسی

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است