خبر یزد

آخرين مطالب

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد:

جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس در مبارزه با چهل کشور جهان هستند.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز در دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با تسلیت فرا رسیدن 28 صفر گفت: جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس در مبارزه با چهل کشور جهان هستند، که بعد از جنگ توقعات و مطالبات به حقی دارند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قوانین مرتبط با خانواده شهدا و جانبازان در عرصه مسکن، اشتغال، آموزش و سلامت کم نیستند لذا توقع داریم این قوانین اجرایی شود.
وی با بیان اینکه یکی از سازمان‌های که ارتباط نزدیکی با بنیاد دارد حوزه علوم پزشکی است، افزود: پدر و مادران شهدا سرمایه‌های معنوی هستند که برخی از آنها را از دست دادیم و عده‌ای از آنها هم زمان‌گیر شدند و کمتر خانواده شهیدی است که پدر و مادر زمین‌گیر نشده باشند لذا می‌طلبد در بحث سلامت و بهداشت آنها و تجهیزات پزشکی و بستری مورد توجه باشند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه و مدیرکل بنیاد شهید گفت: هفته‌ای نیست که جانبازی را از دست ندهیم که پیشنهاد می‌کنم هرازچندگاهی از بیمارستان سلمان سرکشی کنید جانبازانی که آنجا هستند مطالباتی دارند که بعضی وقت‌ها این مطالبات شخصی نیست و مربوط به جامعه ایثارگری است.
وی بر انعقاد قرارداد با بیمه دی و بیمه سلامت برای رفاه جامعه ایثارگری تاکید کرد و گفت: امکان نگهداری برخی از جامعه ایثارگری در خانه نیست که دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه نهایت همکاری را داشته باشد.
حجت‌الاسلام خرم‌روز با اشاره به مشکلات اشتغال جامعه ایثارگری استان گفت: سهمیه قانونی جامعه ایثارگری دیده نمی‌شود که خواسته ما عمل به قانون در زمینه اشتغال جامعه ایثارگری است.
در ادامه معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از 12 موردی وی‌آی‌پی در منزل خبر داد و گفت: در مواردی مانند وی‌آی‌پی و امداد آمبولانس کار دانشگاه علوم پزشکی را راحت کردیم که از دانشگاه انتظار مساعدت بیشتری داریم.
هرمز‌پور با اشاره به مشکلاتی که در شهرستان‌های گچساران با آن مواجه هستند، گفت: در زمینه آموزش سالمندی و همیار بیمار، پزشکان با ما همکاری کنند.
وی با بیان اینکه 70 درصد جامعه ایثارگری نیازمند خدمات بستری هستند، گفت: برای بهره‌مندی از خدمات دو کلینیک رازی یاسوج و شفا گچساران نیاز است قراردادی منعقد شود تا جامعه هدف مجبور نشوند برای دریافت خدماتی که در استان ارائه می‌شود اما تحت پوشش بیمه نیستند به استان‌های همجوار مراجعه کنند .
هرمزپور عنوان کرد: دانشگاه با بیمه دی قرارداد داشته باشد که هزینه اتاق وی‌ای‌پی از طریق بیمه تکمیلی پرداخت شود. استخدام خانواده شهدا و ایثارگران مورد توجه باشد پنج هزار و 670 نفر از خانواده شهدا و جانبازان بیکار هستند و متاسفانه آمار بیکاران جامعه ایثارگری در حال افزایش است.
سعید جاودان‌سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: دانشگاه همواره در خدمت جامعه ایثارگری بوده و از هیچ کوششی برای خدمات‌دهی به جامعه هدف دریغ نکرده است. دانشگاه بیشتر از گذشته و با تمام وجود در خدمت جامعه ایثارگری و بنیاد شهید است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/667649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینزاگی: بعضی اتفاق‌ها باعث شد الهلال ببازد

بیانیه آرسنال درباره اتهام تجاوز به توماس پارتی

حضور بتو، یوسف فوفانا و مدیرعامل باشگاه اورتون مقابل آنفیلد برای یادبود دیوگو ژوتا

وقتی دروازه‌بان ترجیح می‌دهد به جای دست، با سر توپ را دفع کند!

زنان آلمان برای اروپا خط و نشان کشیدند

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی

قاتل اینتر، تیم اینزاگی را هم حذف کرد

گل دوم فلومیننزه توسط هرکولس در دقیقه 70

پنالتی الهلال سوخت؛ وی‌‌ای‌آر علیه عربستانی‌ها

عضو هیئت مدیره استقلال خرید این تیم را لو داد

سیو محشر یاسین بونو در مصاف تک‌به‌تک

گل اول الهلال به فلومیننزه توسط لئوناردو در دقیقه 50

ناسا تایید کرد: ورود مهمان فضایی از اعماق کهکشان به منظومه شمسی!

دومین خرید مجیدی برای البطائح از تیم احمد نور

دمبله: از بایرن انتقام می‌گیریم، یک انتقام کوچک!

مخالفت وزارت ارتباطات با اینترنت طبقاتی

دانشمندان برای اولین بار در جهان، نور را از وسط مغز انسان رد کردند

باشگاه تراکتور: ریکاردو آلوز باید به تمرین بیاید

حرف‌های کارتال در مورد جدایی از پرسپولیس

سه باشگاه برای کاپیتان استقلال وارد عمل شدند!

رضایتنامه علی کریمی؛ 400 هزار دلار

نماینده مجلس: اولویت اختصاص ارز و بودجه با اقلام خوراکی و اساسی خواهد بود

قیمت گوشت قرمز امروز 13 تیر 1404

پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها در بازار برنج

رکورد 46 ساله تولید نفت ایران شکست

نتایج حیرت‌انگیز هدایت فضاپیما توسط ChatGPT؛ هوش مصنوعی جایگزین فضانوردان می‌شود!

برترین لحظات راکیتیچ در لالیگا اسپانیا

پرسپولیس دوباره وارد بازار نقل و انتقالات شد

وینیسیوس: رونالدو بهترین توصیه را به من کرد

جانشین احمد نوراللهی قرارداد بست

اولین توضیح درباره جلسه درویش و زنوزی

نگهداری مطمئن موبایل در ماشین؛ ساده، ایمن، اقتصادی

بنزین سوپر وارداتی چه شد؟

قیمت جهانی طلا امروز 1404/4/13

ادامه ماجراجویی پاریسی‌ها در آمریکا

نظارت قلعه‌نویی بر تمرین نسل جدید فوتبال ایران

مداحی غلامحسین پیروانی در شب تاسوعای حسینی

پدیده لیگ، دور از هیاهوهای نقل و انتقالات

فینالیست‌های المپیک پاریس: از ایران می‌ترسیم!

خبر خوش به لیگ ملت‌ها؛ غول والیبال دنیا برگشت

مهمانان ویژه تمرین تیم ملی ایران در بلگراد

بیش از 557 میلیون دلار ارز طی یک هفته معامله شد

آتش‌سوزی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه

تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند

دعوا در تورین؛ جلسه ویژه فسخ قرارداد ستاره یووه

تلاش جدی ستاره اینتر برای پیوستن به بارسا

پین: امیرحسین حسین‌زاده جوان اما استثنایی بود!

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015