خبر یزد

آخرين مطالب

توسط جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و منطقه 6 کشور منصوب شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و منطقه 6 کشور منصوب شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - طی آیینی، حجت الاسلام و المسلمین سیدعبدالرسول میری به سمت مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس و منطقه 6 کشور منصوب شد.

به گزارش «ایثار»، آیین معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالرسول میری به عنوان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 6 کشور با حضور حجت الاسلام و المسلمین کاویانی جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امورایثاگران کشور، حجت الاسلام و المسلمین زاهدی مسئول امور استان‌های دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، ابراهیم بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس، مسئول حوزه نمایندگی ارشد آجا در ارتش استان فارس و جمعی از مسئولان بنیاد شهید وامور ایثارگران استان های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد در موسسه فرهنگی ورزشی ایثار شهر شیراز برگزار شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در این مراسم، ضمن عرض تسلیت و تبریک به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و سردار نیل فروشان معاون عملیات سپاه پاسداران، اظهار کرد: تاریخ و رخداد‌های صدر اسلام درس‌های زیادی برای ما دارد، اما باید بدانیم که جبهه مقاومت ادامه دارد و نباید مایوس شویم.
بیانی افزود: امروز با ایجاد شبهه توسط دشمن، عده‌ای به فرماندهان نظامی ما ناامید شدند که چرا پاسخی به حملات رژیم جعلی صهیونیستی داده نمی‌شود، اما باید بدانیم که اگر تدبیر انجام نشود و اقدامات نسنجیده نظامی صورت بگیرد تبعاتی ایجاد می‌شود که نمیتوان به آن بی توجه بود.
وی با بیان اینکه طبیعتا باید به گونه‌ای عمل کرد که انتقام خون شهدا را بگیریم به نحوی که ناخواسته کشور در گیر مشکلات گسترده و جدید نشود، ادامه داد: در اقدام کشورمان برای پاسخ به شهادت سرداران جبهه مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان باید به گونه ای عمل شود که اضمحلال و شکست رژیم صهیونیستی رقم بخورد، همچنین باید توجه داشته باشیم که متاسفانه در داخل کشورمان و البته برخی از کشور‌های مقاومت، فضای مجازی به عنوان عنصری جدی برای دشمن کار می‌کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به نقشه دشمنان برای ایجاد اختلاف در بین اعضای جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: دشمن با ضریب دادن به موضوع نفوذ وبزرگنمایی آن به دنبال ایجاد تفرقه از طریق بدبین کردن ارکان جبهه مقاومت نسبت به یکدیگر است که باید در این زمینه هوشیار باشیم و اتحاد بین جبهه اسلام را بیش از پیش محکم نگه داریم.
در ادامه حجت الاسلام کاویانی راد، جانشین حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ، حجت الاسلام میری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس را باحفظ مسئولیت‌ به عنوان مسئول حوزه نمایندگی منطقه‌ 6 کشوری معرفی کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/674590/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

تقوی: هدف نهایی‌ حضور موفق در قهرمانی جهان است

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است

این یک باور غلط است

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

مراسم بزرگداشت شهدا در دانشگاه یزد

معرفی مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی استان یزد

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

ارجاع مادران باردار به مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت

اقامتگاه‌های یزد، خانه دوم رنج‌دیدگان جنگ شد

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

تغییر قابل توجه رئال؛ ژابی با کسی شوخی ندارد

روایت جالب سرپرست تیم ملی از مربیگری پیاتزا

دوری یک‌ماهه ملی‌پوشان والیبال از ایران؛ خانزاده بهترین سرویس‌زن لیگ ملتها

آپدیت از تیم ملی والیبال؛ در صربستان ماندگار شدند!

یک ایرانی بهترین سرویس‌زن لیگ ملت‌های والیبال

لزوم مدیریت مصرف برق در هفته جاری

الزام بیمه ها برای پرداخت معوقات و تسویه حساب با مراکز درمانی و بیمه‌گذاران

صرافی والکس چگونه در روزهای پرالتهاب، امنیت کاربران را حفظ کرد؟

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

مدافع باتجربه اتلتیکو مادرید جدا شد

الهلال آماده تاریخ سازی!

کارترون در قطر مدل شد!

تبریک قالیباف به تیم ملی ناشنوایان ایران برای قهرمانی مسابقات جهانی فوتسال

پشت پرده ممنوعیت واردات؛ سایه سنگین رانت بر صنعت لوازم خانگی

اختصاص تجهیزات نیروگاه‌های 5 کیلوواتی به هر استان؛ تا هفته آینده