خبر یزد

آخرين مطالب

صف‌های بنزین در زمان‌های خاص؛ تفریح گروهی یا دلواپسی؟! اجتماعي

صف‌های بنزین در زمان‌های خاص؛ تفریح گروهی یا دلواپسی؟!
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم / با پدیده تبدیل بنزین‌ زدن در زمان‌های خاص به یک تفریح گروهی مواجه‌ایم؛ عده‌ای از مردم مراجعه به پمپ‌های بنزین در زمان زلزله و یا رخدادهای این‌چنینی را بیشتر یک تفریح و کل‌کل به‌شمار می‌آورند تا اینکه دلواپسی ناشی از کسری بنزین داشته باشند.
در زمان رخدادهای خاص مثل وقوع زلزله خفیف در تهران و یا حتی پاسخگویی نظامی ایران به جنایات رژیم جعلی صهیونیستی، اولین واکنش عده‌ای از مردم، مراجعه به پمپ‌بنزین‌هاست، اگر چه این اقدام غیرمنطقی و خنده‌دار به‌نظر می‌رسد، اما عده‌ای از مردم در هر رویدادی که کوچکترین ربطی به بنزین ندارد هم با مراجعه بی‌مورد به پمپ‌بنزین‌ها، ایجاد صف و ترافیک در جایگاه‌های عرضه سوخت را رقم می‌زنند.
اگر با این دید به این اقدام نگاه کنیم که ممکن است از دلواپسی ناشی از آینده‌نگری این عده خاص باشد، باز هم به هیچ توجیه منطقی نمی‌رسیم، چرا که هیچ‌گاه با یک رویداد نظامی و یا رخداد طبیعی چون زلزله خفیف همچون دو مورد زلزله در تهران در سال‌های اخیر، اختلالی در روند عرضه سوخت کشور ایجاد نشده است، اگر هم فرضاً اختلالی به‌هردلیلی در نظام عرضه سوخت رخ دهد، با یک باک بنزین بیشتر، هیچ توفیقی برای این متقاضیان بنزینی حاصل نمی‌شود و چه‌بسا تنها اختلال و چالش عرضه سوخت کشور در زمان بروز رخدادهای خاص، مراجعه بیش از نیاز همین عده در ظاهر دلواپس و آینده‌نگر است.
اما دید واقعی‌تر به این موضوع، تبدیل بنزین زدن در زمان‌های خاص به یک تفریح گروهی است. بررسی پست‌ها و کامنت‌های بنزینی شب گذشته که در زمان اجرای وعده صادق 2 و پس از آن، در فضای مجازی منتشر شده است، نشان می‌دهد عده‌ای از مردم مراجعه به پمپ‌های بنزین در زمان زلزله و یا رخدادهای این‌چنینی را بیشتر یک تفریح و کل‌کل به‌شمار می‌آورند تا اینکه دلواپسی ناشی از کسری بنزین داشته باشند. گرفتن سلفی در صف‌های پمپ‌بنزین، پرکردن باک و دور دور کردن‌های بعد از آن در شبی با رویداد خاص و دعوت دوستان به جایگاه‌هایی که در آن حضور پیدا کرده‌اند، از جمله تفریحات عده‌ای خاص است که این‌چنین تفریحات، فقط در چند کلان‌شهر کشور از جمله تهران دیده شده است.
در واقع عموم مردم، وارد مقوله بنزین‌زدن در شب‌های زلزله یا حملات نظامی نمی‌شوند و عده‌ای اندک از مردم هستند که بیشتر با اهدافی غیر از نگرانی و دلواپسی ناشی از کسری بنزین، به پمپ‌بنزین‌ها مراجعه می‌کنند. نکته‌ای که وجود دارد این است که مراجعه بیش از نیاز این عده خاص، برای دو گروه ایجاد مشکل جدی کرده است. اولین گروه مردمی هستند که به‌طور طبیعی در این زمان، نیاز به تأمین بنزین برای خودروی خود دارند و بر اساس نیاز خود، راهی جایگاه‌های عرضه می‌شوند. این افراد با صف‌های طولانی مواجه می‌شوند که در حالت عادی وجود ندارد و بعضاً مجبور به تحمل ساعت‌ها معطلی در این صف‌ها شده‌اند، این نمونه را شب گذشته در برخی جایگاه‌های غرب تهران شاهد بودیم.
گروه دومی که از این اقدام غیرمنطقی عده‌ای خاص برای مراجعه بیش از نیاز به پمپ‌های بنزین دچار زحمت می‌شوند، جایگاه‌داران و کارکنان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی هستند که مجبور به حضور بیشتر در محل کار، تلاش مضاعف برای تأمین تقاضای بیشتر بنزین و حضور در شیفت‌های شبانه‌ای هستند که در حالت عادی می‌توانستند شب را کنار خانواده و به استراحت بگذرانند.
بررسی مراجعه بنزینی در رویداد شب گذشته نشان می‌دهد از تعداد افرادی که به‌دلایل غیرمنطقی در زمان‌های این‌چنینی به جایگاه‌ها مراجعه می‌کنند، نسبت به رخدادهای مشابه، کاسته شده است و شب قبل، فقط در چند شهر بزرگ از جمله تهران و آن هم در برخی جایگاه‌ها، شاهد مراجعه بیش از نیاز برای دریافت بنزین بودیم.
/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/674596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

حضور پر شور مردم استان یزد در آیین‌های عزاداری، جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی آن‌ها با فرهنگ عاشورا است

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

تب دما در یزد پایین آمد

اجتماع باشکوه بانوان زینبی در بیت‌الحسین مهریز

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

تراکتور وضعیت بهتری نسبت به مدعیان دارد

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

شور و شعور حسینی بافقی ها در دهه اول محرم

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

ثبت ملی مدرسه مریم یزد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

روانخواه هافبک سپاهان را به تیم امید فراخواند

رقابت یک باشگاه ایرانی برای جذب مدافع پاختاکور

اینتر برای فروش طارمی 10 میلیون یورو می‌خواهد

ماجرای تفاوت تعداد مدال و رتبه ایران در بازی‌های جهانی ورزش کارگران

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 17 تیرماه

امام سجاد (ع) حامل علم الهی و پاسدار مکتب حسینی

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

اعطای 652 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی به کسب و کار‌های حوزه فاوا استان یزد

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

نشست سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با مدیران خادمیار آستان قدس رضوی برگزار شد

جبهه مقاومت نماد یک هویت انسانی و تمدنی در برابر جنایت و اشغال‌گری/ راه اندازی مرکز ژنتیک ویژه شناسایی شهدا در بهشت زهرا (س) در کمتر از 24 ساعت/بسیج بیش از 50 مرکز درمانی

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

اوقات شرعی سه شنبه 17 تیرماه 1404 به افق یزد

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟

جکوزی یا سونا، کدام یک مزایای سلامتی بیشتری دارد؟