خبر یزد

آخرين مطالب

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید بنیاد شهید و امور ایثارگران

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با بیان اینکه تنها 18 درصد از کار ساماندهی باقی مانده که امیدواریم در سال 1404 به اتمام برسد گفت: بیش از 11هزار و 200 نفر از جامعه ایثارگری فاقد مسکن هستند.

به گزارش ایثار ، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جلسه شورای ترویج، ضمن تبریک 22 اسفند ماه روز شهید و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام راحل، اظهار کرد: شعار گرامیداشت هفته شهید امسال "شهدا مظهر دفاع، مقاومت و همدلی هستند" نامگذاری شده است.
وی با اشاره به امضای تفاهم ‌نامه آقای اوحدی با استاندار مازندران در حوزه رسیدگی به موضوعات و مشکلات مختلف جامعه ایثارگری، تقسیم وظایف و آغاز اجرای تفاهم نامه، گفت: بعد از برگزاری دومین کنگره شهدا تهیه سرور مرکزی جمع ‌آوری آثار و اسناد شهدا با اختصاص اعتبار 15 میلیارد تومانی در دستور کار قرار گرفت.
کهن سال خاطرنشان کرد: در بحث اشتغال مصوبات به دستگاه‌ های اجرایی ارسال شد، طبق بند ج ماده 87 مربوط به استخدام فرزندان شهدا و جانبازان 70درصد از سال 1400 تاکنون 463 نفر جذب دستگاه‌های اجرایی شدند، آزمون مجددا در اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران ادامه داد: همچنین دستگاه‌ های اجرایی براساس علایق شغلی یک شرایط مناسب را برای اشتغال و جذب سایر فرزندان شهدا و جانبازان غیر از اشتغال در سیستم اداری ایجاد کردند.
این مسئول اعلام کرد: در خصوص بند سه و چهارم هم اعتبار 15 درصدی محقق شد، در حوزه ساماندهی گلزار شهدا دستگاه‌ های مرتبط پای کار آمدند 100درصد اعتبارات مصوب و بالای 75 درصد تخصیص داده شد، تنها 18 درصد از کار ساماندهی باقی مانده که امیدواریم در سال 1404 به اتمام برسد.
وی در خصوص کار ساخت مرکز توانبخشی عنوان کرد: اختصاص 20 میلیارد تومان در پی بازدید استاندار استان صورت گرفت، ساخت خانه ایثار نیز در دستور کار قرار دارد، در فکر شناسایی و واگذاری زمین برای ایجاد یک مرکز تفریحی هستیم.
کهن سال با اعلام اینکه بیش از 11هزار و 200 نفر از جامعه ایثارگری فاقد مسکن هستند، تاکید کرد: شایسته نیست کسانی که از خاک دفاع کردند یک وجب زمین برای ایجاد مسکن نداشته باشند، طبق تفاهم ‌نامه اداره کل راه و شهرسازی مکلف به واگذاری زمین به 2هزار و 400 نفر زمین در سال جاری و 6 هزار و 500 نفر در سال 1404 شدند اما محقق نشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران خواستار همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان در رابطه با واگذاری زمین ضمن ارائه پیشنهاداتی راهگشا شد و از برنامه برای برگزاری اجتماع بزرگ آزادگان در مازندران همگام با کشور تحت عنوان "اردوگاه موصل 2" خبر داد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/701438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان

اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیرماه 1404 به افق یزد