خبر یزد

آخرين مطالب

اتباع و تغییر سبک زندگی ابرچالش‌های یزد هستند فرهنگی

اتباع و تغییر سبک زندگی ابرچالش‌های یزد هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، با اشاره به چالش‌های استان در حوزه اتباع، تغییر سبک زندگی، تقسیمات کشوری و توسعه سیاسی، برنامه‌های اجرایی مدیریت استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اسماعیل دهستانی در نشست خبری که به عنوان نخستین نشست چله‌های رسانه‌ای معاونت سیاسی استانداری یزد برگزار شد، به تشریح مهم‌ترین مسائل استان یزد در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و اتباع خارجی پرداخت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد اظهار داشت: توسعه سیاسی، ساماندهی اتباع، مشکلات تقسیمات کشوری و انتصابات مدیریتی از جمله محورهای اصلی مدیریت استان است و اقدامات کارشناسی برای رفع این چالش‌ها در حال انجام است.
وی با اشاره به برنامه‌های توسعه سیاسی، اعلام کرد: فعال‌سازی خانه احزاب یکی از اهداف اصلی استان است و جلسات مربوط به آن به‌طور منظم برگزار خواهد شد.
به گفته دهستانی، مطالبات مردم از طریق بررسی‌های کارشناسی شناسایی شده و در جهت تحقق آن‌ها اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در خصوص مشکلات تقسیمات کشوری عنوان کرد: برخی از این تعارضات چندین دهه قدمت دارند و باید با نگاه عادلانه و کارشناسی حل شوند.
وی افزود: مدیریت استان به‌صورت جدی در حال پیگیری تعارضات مرزی، چه در سطح درون‌استانی و چه در سطح ملی است تا راهکارهای عملی برای این مشکلات ارائه شود.
دهستانی با تأکید بر نقش زنان در مدیریت اجرایی، خاطرنشان کرد: توانمندسازی و کادرسازی بانوان از جمله اولویت‌های استان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: در همین مدت چندین گزینه برای تصدی پست‌های مدیریتی از جمله بخشداران و معاونان فرماندار معرفی شده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.
وی در رابطه با انتصابات مدیریتی در سطح فرمانداری‌ها اعلام کرد: برنامه‌هایی برای انتصاب بانوان در این سمت‌ها در نظر گرفته شده بود، اما افراد منتخب این مسئولیت را نپذیرفتند.
به گفته دهستانی، این مسئله مانع از ادامه تلاش برای حضور زنان در مدیریت استان نخواهد شد و همچنان از ظرفیت بانوان در پست‌های مختلف استفاده خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در ادامه با اشاره به موضوع قرارگاه جوانی جمعیت تصریح کرد: این نهاد با رویکردی جدید فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی تأکید کرد: مسئله کاهش جمعیت، یک چالش ملی محسوب می‌شود و استان یزد نیز در سطح سیاست‌گذاری و هدایت برنامه‌های مرتبط، نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.
دهستانی با اشاره به چالش اتباع خارجی در یزد، آن را یکی از مشکلات بزرگ استان دانست و اضافه کرد: این مسئله به عوامل مختلفی بستگی دارد و در حال حاضر به یک دغدغه جدی برای مدیران استانی و کشوری تبدیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تصریح کرد: استان یزد جزو هشت استان کشور است که با چالش‌های جدی در حوزه اتباع روبه‌رو است.
به گفته وی، مدیریت این مسئله نیازمند تفکیک دقیق بین اتباع مجاز و غیرمجاز و همچنین بررسی علمی و کارشناسی است تا سیاست‌های مؤثرتری در این حوزه تدوین شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد اظهار داشت: افزایش جمعیت اتباع و برخی مشکلات ناشی از آن، باعث ایجاد احساس ناامنی در جامعه شده است.
دهستانی تأکید کرد: این نگرانی‌ها به‌صورت ویژه بررسی خواهند شد و برنامه‌های دقیقی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مرتبط با اتباع در دست اجرا است.
وی در ادامه به تغییر سبک زندگی در یزد اشاره کرد و این موضوع را یکی از چالش‌های فرهنگی استان دانست و افزود: تغییر سبک زندگی باعث شده هویت فرهنگی یزد دستخوش تغییر شود و این مسئله در استانی مانند یزد که پیشینه فرهنگی غنی دارد، محسوس‌تر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد همچنین در مورد تأثیر تغییرات فرهنگی بر بافت تاریخی یزد هشدار داد و گفت که حضور گسترده اتباع در مناطق تاریخی این شهر، موجب تغییر تدریجی سبک زندگی در این مناطق شده است.
به گفته دهستانی، اگرچه معماری سنتی و آثار باستانی حفظ شده‌اند، اما اصالت فرهنگی و ناملموس بافت تاریخی در حال از بین رفتن است.
وی با اشاره به اقدامات جدید در این حوزه، اعلام کرد که "اتاق وضعیت" برای نظارت بر بافت تاریخی، حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و همچنین استقبال از گردشگران نوروزی تشکیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: نخستین جلسه این اتاق وضعیت دوشنبه این هفته برگزار خواهد شد و تمامی دستگاه‌های مرتبط نمایندگان خود را برای فعالیت در این اتاق معرفی خواهند کرد.
دهستانی درباره مدیریت نارضایتی‌های مردمی نیز گفت: مرکزی برای بررسی و شناسایی مشکلات مردم تشکیل شده است.
وی تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز، استقبال از مطالبات مردم و یافتن راهکارهای مؤثر برای رفع آن‌ها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در خصوص وضعیت تأمین اجتماعی در یزد اعلام کرد: جلساتی در سطح استان و با وزیر کار برگزار شده است.
به گفته دهستانی، مطالبات داروخانه‌ها، داروسازان و بیمارستان‌ها مورد بررسی قرار گرفته است، اما با توجه به اینکه یزد قطب پزشکی کشور محسوب می‌شود و بیماران از سایر استان‌ها به این شهر مراجعه می‌کنند، این مسئله همچنان نیازمند پیگیری است.
وی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم، ارائه آخرین وضعیت مطالبات بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها است؛ در چله رسانه‌ای بعدی، تأمین اجتماعی موظف خواهد بود که پاسخگوی سؤالات خبرنگاران در این زمینه باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت رسانه‌های دارای هویت و مسئولیت‌پذیر اشاره کرد.
وی گفت: رسانه‌هایی که خبرنگاران آن‌ها مشخص و پاسخگو باشند، به رسمیت شناخته خواهند شد، اما رسانه‌هایی که بدون هویت فعالیت می‌کنند، جایگاه خبرنگاران حرفه‌ای را زیر سؤال می‌برند.
دهستانی تأکید کرد: در صورت واکنش منفی مدیران نسبت به انتقادات رسانه‌ای، اجازه مقابله با رسانه‌ها داده نخواهد شد، اما در مقابل، فعالیت‌های غیرمسئولانه برخی رسانه‌های بدون هویت، مورد پذیرش مدیریت استان نخواهد بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در پایان به موضوع عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: قرارگاه عفاف و حجاب در استان یزد وظایف مشخصی در این زمینه دارد.
وی افزود: در بخش اول، اقدامات مربوط به استان انجام خواهد شد و در بخش دوم، این قرارگاه تابع سیاست‌گذاری‌های مرکز کشور عمل خواهد کرد.
انتهای پیام/781/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/701490/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

اظهار نظر عجیب وزیر ورزش درباره فوتبال ساحلی

دنیامالی: مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اسبقیان: دبیر فدراسیون از مجمع رای نمی‌گیرد و این از اختیارات سرپرست است

هنگ کنگ حریف دختران فوتسال ایران نشد | افرا ورزش

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

قلعه تاریخی عزآباد اشکذر در مسیر احیاء و بازسازی

معاون استاندار یزد از پایگاه امداد و نجات فیض‌آباد بازدید کرد

جاذبه‌های متقابل گردشگری؛ زمینه‌ساز همکاری استان یزد و کشور مجارستان

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد