خبر یزد

آخرين مطالب

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند اقتصادي

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / رئیس جمهور تاکید کرد: اینکه صرفا با استخراج داده‌ها بگوییم تورم و گرانی وجود دارد اما این داده‌ها در مدیریت بازار استفاده نشود، قابل قبول نیست.
مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه 23 اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی 1403، بیان کرد: مشخص است که چند کارخانه ماده غذایی است، چقدر ارز گرفته و چقدر تولید می کند. اگر این داده ها دست مدیر نباشد نمی‌تواند مدیریت کند. اگر مدیر بداند یک کارخانه چقدر ماده اولیه گرفته، چقدر باید تولید می کرده اما نکرده؛ آنگاه می توان مدیریت کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: وگرنه اینکه مدام در جلسات بگوییم تورم چقدر است دردی از مردم دوا نمی شود. فقط تحلیل می کنیم. این تحلیل به درد نمی خورد. اگر سازمان هایی که نیاز به این داده ها دارند، ارتباط برقرار نکنند، کار پیش نمی رود. مثلا ما گندم یا ماده دارویی می خریم. مشخص است از ماده اولیه دارو قرار است چقدر دارو تولید شود. در جامعه نیز چقدر بیمار نیازمند به این دارو داریم. سپس میزان کمبود یا مازاد تولید مشخص می شود.
بازار
رئیس جمهور تصریح کرد: ما اکنون دلار را به یکی می دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می کند اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد.
وی افزود: اگر داده ها درست باشد، من می توانم رصد کنم. وگرنه صرفا یک سری اطلاعات کلی است. من تا حالا ندیدم هیچ مدیری از این داده ها استفاده کند. فقط خبر دادند که وای تورم است. خب گیر کجاست. یا حرف های کلی می زنیم. کدام یک از وزارتخانه از این داده ها استفاده می کنند؟ خداوکیلی هیچ کدام استفاده نمی کنند. اکنون در کالاهای اساسی و دارو اصلی دانیم چقدر ماده اولیه برای هر نوع دارو نیاز داریم و این دارو آیا به مریض های مورد هدف می رسد یا نمی رسد؟
وی در ادامه خاطر نشان کرد: من اگر به عنوان مدیر بدانم کانون هایی که مواد غذایی را تولید می کنند چقدر است و نیاز جامعه نیز چقدر است. می دانم چقدر باید ماده اولیه داشته باشم و قیمت آن نیز چقدر است. در بازار نیز اگر گران شد یقه چه کسی را بگیرم. الان هم نمی دانم که برای این گرانی ها باید یقه چه کسی را بگیرم.
وی در ادامه تاکید کرد: ما اگر داده ها را به درستی مدیریت می کردیم این بلا سر ما نمی آمد. داده زمانی به کار می آید که من 10 نفر آدم دارم به هر کدام یک تومن رسیده است. اگر این عادلانه تقسیم نشود و به دست یکسری نرسد داده به چه درد می خورد. کی بود کی بود من نبودم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/701690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

تقوی: هدف نهایی‌ حضور موفق در قهرمانی جهان است

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است

این یک باور غلط است

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

مراسم بزرگداشت شهدا در دانشگاه یزد

معرفی مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی استان یزد

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

ارجاع مادران باردار به مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت

اقامتگاه‌های یزد، خانه دوم رنج‌دیدگان جنگ شد

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

تغییر قابل توجه رئال؛ ژابی با کسی شوخی ندارد

روایت جالب سرپرست تیم ملی از مربیگری پیاتزا

دوری یک‌ماهه ملی‌پوشان والیبال از ایران؛ خانزاده بهترین سرویس‌زن لیگ ملتها

آپدیت از تیم ملی والیبال؛ در صربستان ماندگار شدند!

یک ایرانی بهترین سرویس‌زن لیگ ملت‌های والیبال

لزوم مدیریت مصرف برق در هفته جاری

الزام بیمه ها برای پرداخت معوقات و تسویه حساب با مراکز درمانی و بیمه‌گذاران

صرافی والکس چگونه در روزهای پرالتهاب، امنیت کاربران را حفظ کرد؟

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

مدافع باتجربه اتلتیکو مادرید جدا شد

الهلال آماده تاریخ سازی!

کارترون در قطر مدل شد!

تبریک قالیباف به تیم ملی ناشنوایان ایران برای قهرمانی مسابقات جهانی فوتسال

پشت پرده ممنوعیت واردات؛ سایه سنگین رانت بر صنعت لوازم خانگی

اختصاص تجهیزات نیروگاه‌های 5 کیلوواتی به هر استان؛ تا هفته آینده