خبر یزد

آخرين مطالب

لزوم تأمین امنیت خط انتقال آب یزد از سوی اصفهان سیاسی

لزوم تأمین امنیت خط انتقال آب یزد از سوی اصفهان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام جمعه موقت یزد با اشاره به حوادث اخیر پیرامون آب، تأکید کرد: تأمین امنیت خط انتقال آب وظیفه مسئولان استان اصفهان است و باید جدی پیگیری شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، آیت‌الله سید ناصر محمدی، امام جمعه موقت یزد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مسجد ملااسماعیل اقامه شد، با توصیه نمازگزاران به تقوای الهی و دوری از گناه، اظهار داشت: پیامبر اسلام (ص) فرموده‌اند که انسان باتقوا در زندگی نیرومند خواهد بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به ویژگی‌های اهل تقوا بیان کرد: افراد متقی در برابر مشکلات و سختی‌های زندگی مقاوم‌ترند و در مواجهه با آسیب‌ها قدرت بیشتری دارند.
خطیب موقت جمعه یزد همچنین با اشاره به پنجم شوال، سالروز ورود مسلم بن عقیل به کوفه به‌عنوان نماینده امام حسین(ع)، گفت: مردم کوفه با وجود سابقه‌ای درخشان و ادعای حمایت از امام، در نهایت از بیعت خود عقب‌نشینی کردند. امروز نیز شرایطی مشابه داریم و رهبر انقلاب، نائب امام زمان(عج)، در حال محک زدن مردم است. امید است رفتار ملت ما موجب رضایت حضرت ولی‌عصر(عج) شده باشد.
محمدی به شعار امسال که بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید دارد اشاره کرد و افزود: تولید محور اصلی اقتصاد است و تقویت آن نیاز به سرمایه‌گذاری دارد. مجلس و دولت باید زمینه لازم را برای مشارکت مردم در این حوزه فراهم کنند.
وی با بیان اینکه دولت باید بازارهای مصرف تولیدات را شناسایی و بستر سرمایه‌گذاری را مهیا کند، افزود: در صورتی که مسیر تسهیل شود، مردم نیز پای کار خواهند آمد.
امام جمعه موقت یزد همچنین با اشاره به کاهش بارندگی‌ها در سال جاری، خواستار دعا و استغفار عمومی برای جلب رحمت الهی شد و یادآور شد: طبق وعده قرآن، با توبه از گناهان، نزولات آسمانی نازل خواهد شد.
وی در ادامه با تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب، به تلاش‌های مسئولان برای مقابله با آسیب‌های ناشی از حمله به خط انتقال آب یزد اشاره کرد و گفت: با وجود این مشکلات، مردم یزد همچنان مردم اصفهان را برادران خود می‌دانند و حوادث اخیر را کار اقلیتی می‌دانند که ممکن است حتی از خارج استان باشند.
محمدی تصریح کرد: تأمین امنیت خط انتقال آب به یزد یکی از وظایف قانونی مسئولان اصفهان است و باید با جدیت انجام شود تا از تکرار این اتفاقات و خسارت به اموال عمومی جلوگیری شود.
وی همچنین با اشاره به حوادث جاده‌ای در تعطیلات نوروز، خواستار رعایت بیشتر قوانین رانندگی و بازنگری در وضعیت حمل‌ونقل جاده‌ای کشور شد و از مسئولان خواست در حوزه فرهنگی نیز با ناهنجاری‌هایی مانند بدحجابی، سگ‌گردانی، روزه‌خواری و حرکات خارج از عرف اجتماعی برخورد جدی‌تری داشته باشند.
خطیب موقت جمعه یزد در پایان با محکومیت جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه، بیان کرد: اسرائیل و آمریکا نشان داده‌اند به حقوق بشر پایبند نیستند و تنها زبان زور را می‌فهمند. دولت‌های اسلامی باید با اتحاد، از مردم مظلوم فلسطین دفاع کرده و فریاد مظلومیت آن‌ها را به جهانیان برسانند.
انتهای پیام/781

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/707699/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

ادامه مماشات با خاطیان فوتبال؛ جولان بی‌اخلاق‌ها روی سکوها

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کارگری

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو