خبر یزد

آخرين مطالب

فشارهای دشمن زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت ایران است سیاسی

فشارهای دشمن زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت ایران است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام جمعه موقت زنجان با بیان اینکه فشارهای دشمن زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت ایران اسلامی است گفت: تجربه نشان داده است که گاهی دشمن می‌خواهد ضربه بزند، اما نتیجه به نفع ما رقم می‌خورد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام حسن بیات در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان با اشاره به شعارهای انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، این وعده‌ها را رویایی تعبیر ناشدنی دانست و افزود: اقدامات اقتصادی آمریکا ممکن است آثار منفی در دنیا داشته باشد اما در عین حال می‌تواند به نفع ایران تمام شود.
وی ضمن اشاره به وعده‌های غیرعملی ترامپ اظهار کرد: او در تبلیغات انتخاباتی وعده‌هایی چون الحاق کانادا به آمریکا، کنترل منطقه پاناما، مهاجرت اجباری مردم غزه و توقف برنامه هسته‌ای ایران را مطرح کرده بود که همگی شعارهایی دور از واقعیت هستند و خودش نیز به غیرواقعی بودن آن‌ها آگاه است.
‌بیات در ادامه به اقدامات اخیر اقتصادی ایالات متحده پرداخت و گفت: در تاریخ 13 فروردین، ترامپ تعرفه‌هایی بین 24 تا 60 درصد اعمال کرد. این اقدامات شاید به نفع اقتصاد داخلی آمریکا باشد، اما در سطح بین‌المللی آثار منفی گسترده‌ای دارد که کشور ما نیز ممکن است از ترکش‌های آن در امان نماند.
امام جمعه موقت زنجان خاطرنشان کرد: در برابر این اقدامات، لازم است که دولت، مجلس و سایر نهادهای کشور تدابیر و برنامه‌هایی اتخاذ کنند تا تأثیرات منفی به حداقل برسد. چه بسا این فشارها زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت ایران اسلامی شود. تجربه نشان داده است که گاهی دشمن می‌خواهد ضربه بزند، اما نتیجه به نفع ما رقم می‌خورد.
وی با تأکید بر اهمیت تلاش و خودباوری گفت: امام خمینی(ره) همواره بر مجاهدت و تلاش مستمر ملت ایران تأکید داشتند و ما باید باور داشته باشیم که اگر در مسیر حق گام برداریم، خداوند نیز یاری‌مان خواهد کرد و از مشکلات نجات خواهیم یافت.
‌بیات به بحران کم‌آبی اشاره کرد و گفت: مسئولان و مردم باید با یکدیگر همکاری کنند تا کشور دچار بحران بی‌آبی نشود. نخستین قدم، شناسایی منابع آبی، توسعه فناوری و افزایش مشارکت مردمی در مدیریت مصرف است. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس، مشارکت مردم به پیروزی انجامید، در این عرصه نیز موفقیت بدون همراهی عمومی ممکن نیست.
وی همچنین با گرامیداشت روز ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی، بیان کرد: این ورزش‌ها علاوه بر سلامت جسم، روح پهلوانی، مردانگی و ایثار را در انسان تقویت می‌کند و جوانان باید این روحیه را نه تنها در ورزش، بلکه در زندگی معنوی و اجتماعی نیز به‌کار گیرند.
امام جمعه موقت زنجان در ادامه سخنان خود با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر انس با نهج‌البلاغه، گفت: آشنایی با نهج‌البلاغه و سخنان امام علی (ع) در زمینه‌های مختلف از جمله حکومت‌داری، اخلاق و عدالت اجتماعی برای مردم به‌ویژه نسل جوان ضروری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710101/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی

طوفان‌ها چطور نام‌گذاری می‌شوند؟

بزرگترین حسرت تاریخ بسکتبال آمریکا

هانیه رستمیان در رده چهارم تپانچه 25 متر جهان ایستاد

محل برگزاری و دهکده بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض

دلیل غیبت عجیب ستاره ایران مشخص شد

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل‌نژاد تا صدر جدول

سرمربی تیم ملی جودو: پرواز هم نباشد زمینی می‌آیم

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

وقتی عشق حسینی با مهربانی عزاداران به هم می‌آمیزد

دستور پزشکیان برای بازار بورس

خبر رئیس سازمان برنامه از تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها با پیش‌بینی وقایع اخیر

جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

58 هزار خودروی فرسوده اسقاط شد

تیم ملی شمشیر بازی در یزد اردو زد

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

کامبک سلاح مرگبار رئال

استایل جذاب عقاب آسیا پس از عمل جراحی

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

با وجدان کاری و احساس مسئولیت به میدان بیایید

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

شرط مالیات صفر اعلام شد

دستور تامین ارز واردات خودرو جانبازان صادر شد

توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با همراهی جهاد دانشگاهی و خانه معدن یزد

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

شهرداری‌ها قاطعانه جلوی تخلفات در ساخت و ساز‌ها را بگیرند

صدای پای زندگی در پردیس زندگی یزد به گوش می‌رسد

معاون استاندار بر صیانت راهبردی از تاریخ استان تأکید کرد

بررسی طرح تله‌کابین نیر و بهسازی مسیرهای توریستی

معاون استاندار بر ادامه راه شهدا با عزت و اتحاد ملی تأکید کرد

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

آغاز تمرینات تیم چادرملو اردکان با شرایط خاص

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد