خبر یزد

آخرين مطالب

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی علمي

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / یک تصویر جدید و چشم‌نواز، ایستگاه فضایی بین‌المللی را در دل خورشید و همزمان با فوران یک شراره خورشیدی نشان می‌دهد.
ثبت تصاویر ایستگاه فضایی بین‌المللی هنگام عبور از مقابل خورشید یا ماه، برای عکاسان فضایی کمی چالش‌برانگیز است، اما اندرو مک‌کارتی(Andrew McCarthy)، عکاس نجومی ساکن آریزونا لحظه‌ای رؤیایی را به ثبت رساند.
وقتی او به صحرای سونوران(Sonoran) رفت و تجهیزات خود را برای ثبت عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی تنظیم کرد، با یک شراره خورشیدی متوسط ​​در پس‌زمینه غافلگیر شد. تصویر حاصل نه تنها ایستگاه فضایی را هنگام عبور سریع از سطح خورشید، بلکه ظاهر گذرای یک فوران خورشیدی را نیز ثبت کرد.
وی در یک پست اینستاگرام نوشت: این عکس به دلیل ماهیت زودگذر این شراره‌های خورشیدی و عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از کنار آن یکی از عکس‌های مورد علاقه من در تمام دوران است.
البته ایستگاه فضایی بین‌المللی در معرض خطر این شراره نبود. ایستگاه فضایی در ارتفاع حدود 400 کیلومتری از زمین به دور آن می‌چرخد و در زمان وقوع این فوران، به هیچ وجه به خورشید نزدیک نبوده است. شراره‌های خورشیدی می‌توانند تابشی را که فضانوردان در معرض آن قرار می‌گیرند، افزایش دهند و می‌توانند تهدیدی برای سیستم‌های الکترونیکی باشند، اما اغلب معمولاً بدون حادثه می‌آیند و می‌روند.
ایستگاه فضایی بین‌المللی تقریبا هر 90 دقیقه یک بار به دور زمین می‌چرخد که اگر خوش‌شانس باشید، ممکن است فرصتی برای عکاسی از یک گذر ایجاد کند. این ایستگاه هنگام عبور از بالای سر ما، برای مدت کوتاهی بین ما و خورشید یا ماه قرار می‌گیرد و برای ثبت این لحظه کوتاه به شانس و مهارت زیادی نیاز است که چالش سرگرم کننده‌ای برای عکاسان نجومی است.
مک‌کارتی به تصاویر خیره‌کننده و دقیق خود از خورشید و ماه شناخته می‌شود. وی تاکنون ده‌ها هزار تصویر جداگانه ثبت کرده و آنها را برای ایجاد نماهایی که قدرت و زیبایی محض منظومه شمسی را آشکار می‌کنند، جمع‌آوری و ترکیب کرده است.
وی برای ثبت این تصویر از چندین تلسکوپ استفاده کرد و آنها را با کیسه‌های یخ و خنک‌کننده‌ها به عنوان محافظی در برابر گرمای شدید بیابان آریزونا خنک کرد.
مک‌کارتی درباره تصویر جدید خود، توضیح داد: این یک تصویر ترکیبی است، زیرا من پس از گذر ایستگاه فضایی به عکاسی از خورشید ادامه دادم تا کل تصویر را با جزئیات کامل پر کنم.
مک‌کارتی تصویر خود را «رؤیاهای کارداشف» نام‌گذاری کرده است؛ به نام «نیکولای کارداشف» ستاره‌شناس اهل شوروی که «مقیاس کارداشف» را برای اندازه‌گیری پیشرفت فناوری پیشنهاد داد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/732247/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«شیر طلایی»؛ نوشیدنی شگفت‌انگیز

خسارت 3 میلیاردی به فدراسیون هندبال پس از حمله رژیم صهیونیستی

پیام رئیس سازمان بهزیستی در پی قهرمانی فوتسال ناشنوایان ایران در جام جهانی

رئیس فدراسیون شمشیربازی: عدم حضور ما در مسابقات باعث افت رنکینگ شد

سقوط ماخاچف؛ توپوریا قهرمان جدید رنکینگ UFC

منتظر بدترین نسخه جام جهانی باشید!

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون هندبال برگزار شد

واکنش اسبقیان به برکناری سهراب آزاد از انجمن کراس‌فیت

محرومیت ساپینتو بخشیده شد

پاسخ منفی قایدی و محبی به استقلال

آغاز پویش «اطعام و اکرام حسینی» در یزد

ارائه خدمات رایگان روانشناسی و روانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت استان یزد

تجربه روز‌هایی با دمای 45 درجه سانتی گراد در استان یزد

نرخ طلا و سکه همچنان می‌تازد؛ فتح کانال جدید در بازار دلار

حجم سنگین لوازم خانگی قاچاق در بازار و عدم برخورد مستمر با قاچاقچیان

قیمت گوشت قرمز در بازار تهران

سکوت 10 ماهه؛ آمار مسکن در دسترس نیست

ریزش شاخص بورس برای چهارمین روز متوالی

سخنگوی دولت: کالابرگ به مرور پرداخت خواهد شد

امنیت سرمایه دیجیتال زیر سایه موشک‌ها

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

کمک دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه

قیمت مصوب حبوبات وارداتی اعلام شد

درخشش فیلمساز یزدی در پویش «سهم من از کرامت»

چالش‌های نوشتن رمان تاریخی

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی

طوفان‌ها چطور نام‌گذاری می‌شوند؟

بزرگترین حسرت تاریخ بسکتبال آمریکا

هانیه رستمیان در رده چهارم تپانچه 25 متر جهان ایستاد

محل برگزاری و دهکده بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض

دلیل غیبت عجیب ستاره ایران مشخص شد

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل‌نژاد تا صدر جدول

سرمربی تیم ملی جودو: پرواز هم نباشد زمینی می‌آیم

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

وقتی عشق حسینی با مهربانی عزاداران به هم می‌آمیزد

دستور پزشکیان برای بازار بورس

خبر رئیس سازمان برنامه از تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها با پیش‌بینی وقایع اخیر

جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

58 هزار خودروی فرسوده اسقاط شد

تیم ملی شمشیر بازی در یزد اردو زد

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

کامبک سلاح مرگبار رئال

استایل جذاب عقاب آسیا پس از عمل جراحی

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم