خبر یزد

آخرين مطالب

استاندار فارس خبر داد: ورزشگاه پارس میزبان بازیهای فجر در لیگ برتر ورزشی

استاندار فارس خبر داد: ورزشگاه پارس میزبان بازیهای فجر در لیگ برتر
  بزرگنمايي:

خبر یزد - دکتر حسینعلی امیری استاندار فارس، فوتبال را یک پدیده مهم اجتماعی و پرطرفدار برشمرد و اظهار داشت : آحاد جامعه بخصوص جوانان علاقه وافری به فوتبال و به ویژه تیم فجر شهید سپاسی دارند و در انتظارند تا هرچه سریعتر این تیم در لیگ برتر برابر حریفان خود به میدان برود .
به گزارش "خبر جنوب" وی بیان داشت: به همین خاطر تلاش مجموعه استان بر اینست تا با حمایت از تیم فجر در کنار تلاش بازیکنان و کادر فنی شرایط برای حضور این تیم در فصل آینده لیگ برتر آماده شود.
استاندار فارس با اشاره به نتایج عالی تیم فجر تا پایان هفته بیست و هشتم هشدار داد: گرچه با توجه به فاصله خوب امتیازی با دیگر رقبا از الان می توان گفت که فجر به لیگ برتر صعود خواهد کرد، اما این بدان معنی نیست که کار تمام شده و قطعا شش فینال دیگر تا تحقق خواسته بحق مردم ‌ فوتبالدوست فارس باقی مانده که امیدواریم با عملکرد شایسته بازیکنان تا پایان مسابقات تحقق یابد.

خبر یزد

دکتر امیری در ادامه با توجه به احتمال حضور تیم فجر شهید سپاسی در فصل آینده لیگ برتر و ضرورت تکمیل ورزشگاه پارس اعلام کرد: از آنجا که یکی از دغدغه‌های جامعه ورزش استان و مسئولین ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای حضور مقتدرانه تیم فجر شهید سپاسی در رقابتهاست و با توجه به بازدیدی که از ورزشگاه پارس داشتیم و نواقصی که در این مجموعه وجود دارد و فرصت اندک تا شروع فصل بعد، دستگاههای مربوطه در استان را بسیج کرده ایم تا هرچه سریعتر مشکلات و کمبودهای این ورزشگاه از جمله گیت ورود و خروج، سیستم نور و صوت، امکانات سرمایشی و گرمایشی، نیمکت ذخیره ها، رختکن بازیکنان، پیست تارتان و …برطرف و استادیوم برای انجام مسابقات آماده شود.

خبر یزد

استاندار همچنین با اشاره به زحمات و تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه فجر شهید سپاسی شیراز و تقدیر ویژه از سردار بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس وسایر ارکان این باشگاه اظهار داشت: جمعه گذشته نشستی با حضور دکتر رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس، دکتر فروردین رئیس فراکسیون ورزش مجلس، دکتر خداجو مدیر کل ورزش و جوانان و دکتر اسدی شهردار شیراز برگزار کردیم و توافقات خوبی صورت گرفت .قرار بر این شد با مولدسازی مبلغ 1000 میلیارد تومان اعتبار تأمین و در اختیار شهرداری قرار داده شود.
دکتر امیری افزود: شهردار محترم شیراز قول دادند که تا پایان تیرماه، نواقص و کمبودهای ورزشگاه پارس را برطرف و این مجموعه جهت بهره‌برداری کامل در اختیار اداره کل ورزش و جوانان فارس قرار داده شود.
استاندار فارس در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش همه جانبه، تیم شهرراز نیز از خطر سقوط رهایی یابد .

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711739/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورزش زورخانه‌ای، یادگار پوریای ولی

نقد و بررسی نوجوانان فوتبال ایران در اتاق وزیر ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

تصاویر/ 47 برنامه کانون‌های خدمت رضوی یزد در دهه کرامت برگزار میشود

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

به همت خیریه خلیل عقاب از ترویج کنندگان فرهنگ پهلوانی تجلیل شد

مارپیچ کیهانی را ببینید

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

انتقاد نماینده سراب از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد - سراب - نیر

زمان جدید قطعی برق یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق یزد 24 ساعت آینده

ورزش‌های مناسب برای مقابله با کبد چرب

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

دیگر گوشی‌ و لپ‌تاپ‌ها جوش نمی‌آورند!

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 | پیش‌بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده + آب و هوای یزد

نجات جوان ١٩ ساله در ارتفاعات مهریز

ثبت ملی شتردوانی یزد در دستور کار قرار گرفت

ورزش همدان با زیرساخت‌های قوی به جایگاه بالاتری راه خواهد یافت

ورزش در این ساعات خطرناک است!

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

تو آمدی ز دورها و دور ها!

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

ویدیو/ کورس «شتردوانی» برای صعود به مسابقات آسیایی بحرین

سرخک دوباره برگشت؟ | موارد ابتلاء در هرمزگان و یزد گزارش شد

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟