خبر یزد

آخرين مطالب

وزیر نیرو قول داد؛ قطعی برق بیش از 2 ساعت ممنوع شد اقتصادي

وزیر نیرو قول داد؛ قطعی برق بیش از 2 ساعت ممنوع شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم /رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت 9 صبح تا 19 انجام گیرد.
علی یزدی‌خواه رییس مجمع نمایندگان استان تهران ضمن توضیح جلسه دیروز، با وزیر نیرو و برخی دیگر از مسئولین این وزارتخانه گفت: امروز 4 ساعت جلسه با وزیر نیرو داشتیم که در این جلسه عملکرد وزارت نیرو در تامین برق پایدار برای منازل، صنوف، صنایع و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این جلسه ضمن مقایسه تطبیقی وضعیت تامین برق در این ایام با سال گذشته که قطعی برق بسیار کمتر بود، بحث شد. مسئولین وزارت نیرو بخشی از مشکلات را متوجه اورهال کردن نیروگاه‌هایی می دانستند که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته‌اند که باید تا قبل از آغاز پیک گرما در خرداد ماه این تعمیرات به اتمام برسد.
یزدی‌خواه با اشاره به کمبود آب در سال جاری گفت: با توجه به کمبود نذورات آسمانی، ذخیره آب در نیروگاه‌های برق آبی هم محدود شده و این موضوع هم خود عاملی شده که در عین کمبود آب شرب برای مردم در شهرهای مختلف با مشکل کاهش تولید برق در نیروگاه‌های کشور نیز مواجه شویم.
بازار
وی ضمن اشاره به بی عدالتی در خاموشی مناطق مختلف کشور خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضات ما در جلسه امروز نحوه خاموشی در استان‌های مختلف کشور است. ما خودمان از نزدیک شاهد بی‌عدالتی در خاموشی‌های استان تهران بوده‌ایم. این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت 9 صبح تا 19 انجام گیرد.
رییس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه گفت: زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف می‌شوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشی‌ها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اصلاح الگوی مصرف در بین مردم، تاکید کرد: البته در کنار تمام موضوعاتی که متوجه وزارت نیرو می‌دانیم باید به موضوع مدیریت مصرف توسط مردم هم توجه داشت. سه درصد مصرف کنندگان در تهران به دلیل بدمصرفی، 40 درصد هزینه برق را پرداخت می‌کنند. به همین منظور وزارت نیرو اعلام کرده که سامانه‌های پیامکی خود را فعال تر کرده تا برای مدیران ساختمان‌ها و افراد پیامک هشدار پرمصرفی انرژی صادر کند.
یزدی‌خواه در پایان ضمن اشاره به میزان ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق در کشور 20 هزار مگاوات است که با اعمال خاموشی‌ها تنها 5 هزار مگاوات عقب هستیم. مدیریت مصرف می تواند تمام مشکل ناترازی در کشور را حل کند. اگر مدیریت مصرف صورت نگیرد هر چقدر هم نیروگاه ایجاد کنید باز هم حریف مصرف نمی‌شوید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/720411/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

مخالفت آبی‌ها با پیشنهاد صدا و سیما؛ چرا بازی استقلال از شبکه نسیم پخش می‌شود؟

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

تراکتور را به ورزش دادند، پرسپولیس را به شبکه سه/ بازی استقلال را کدام شبکه پخش می کند؟

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

پیروزی بزرگ الاتحاد در خانه النصر؛ الهلال بعد از ژسوس‌ راه افتاد

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

زمان اهدای جام به تراکتور نهایی شد

درمان کمردرد مزمن بدون جراحی ممکن شد

عکس روز ناسا از تقابل دو کهکشان متفاوت

اهدای جام تراکتور لغو شد!

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

مادری زرتشتی از بیمارستان تهران تا خراسان

اطلاعیه فوری در مورد جشن قهرمانی تراکتور

دعوت 6 بازیکن معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری

جشن قهرمانی تراکتور فردا برگزار نمی‌شود

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

هندوانه بخوریم یا نه؟!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

اسپیس ایکس برای افزایش پرتاب استارشیپ مجوز گرفت

انتقال داده‌های کوانتومی در مسافت 11 مایل با کمک فوتون‌ها

شماره دو کاپیتان سپاهان تغییر کرد؛ دویست!

برتری تیم ملی هندبال ساحلی ایران مقابل پاکستان

هوادار خاص تراکتور به آرزویش رسید

همسایه بازی در آزادی، چادر خوشبختی روی سر هشت شاکی!

سالن 6 هزار نفری گرگان؛ زیرساختی نیمه‌تمام که چشم به حمایت ملی دارد

اولین خرید فصل جدید پرسپولیس در چالش ورزش سه!

حمله به شورای ورزش: فقط از حذف بارسا ناراحتید!‏

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!