خبر یزد

آخرين مطالب

حامیان مالی؛ ناجی فوتبال سیستان و بلوچستان فرهنگی

حامیان مالی؛ ناجی فوتبال سیستان و بلوچستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان، استانی با تنوع فرهنگی و جمعیتی بالا، همواره به‌عنوان سرزمینی با استعدادهای نهفته در بخش‌های مختلف شناخته شده است؛ در این میان، فوتبال به‌عنوان ورزشی محبوب و فراگیر، جایگاه ویژه‌ای در بین جوانان این خطه دارد به‌طوریکه شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر آنها نویدبخش آینده‌ای روشن برای این رشته ورزشی در منطقه به‌شمار می‌آید.
در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان از روستاهای دورافتاده تا شهرهای بزرگ، جوانان با استعدادی دیده می‌شوند که با کمترین امکانات، رویاهای بزرگی در سر می‌پرورانند؛ کارشناسان تاکید دارند که این استعدادهای بالقوه، نیازمند توجه، برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب هستند تا بتوانند شکوفا شده و به جایگاه واقعی خود دست یابند.
در این میان کمبود زیرساخت‌های ورزشی، ناکافی بودن امکانات آموزشی و نبود حمایت‌های مالی از چالش‌های پیش روی توسعه فوتبال در سیستان و بلوچستان است.

خبر یزد

در واقع کمبود زمین‌ چمن استاندارد، سالن‌های ورزشی مجهز و امکانات رفاهی مناسب از موانع اصلی توسعه فوتبال در سیستان وبلوچستان است و افتتاح زمین‌های چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاها که گامی مثبت در این زمینه محسوب می شود، کافی نیست.
علاوه بر آن مربیان و داوران فوتبال در سیستان و بلوچستان، نیازمند آموزش‌های تخصصی و به‌روز هستند تا بتوانند دانش و مهارت خود را ارتقا داده و به تربیت بازیکنان مستعد بپردازند.
ضرورت جذب حامیان مالی برای فوتبال سیستان و بلوچستان
علی‌رغم این چالش‌ها، فرصت‌های بسیاری نیز برای توسعه فوتبال در سیستان و بلوچستان وجود دارد؛ وجود استعدادهای فراوان، علاقه وافر جوانان به فوتبال و ظرفیت استان برای جذب گردشگر ورزشی، از جمله آنهاست، علاوه بر این جذب حامیان مالی و حمایت‌های دولتی، می‌تواند نقش مهمی در رفع این مشکلات ایفا کند.
به گفته کارشناسان و فعالان ورزشی، با برنامه‌ریزی صحیح، سرمایه‌گذاری مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌توان آینده‌ای روشن را برای فوتبال سیستان و بلوچستان رقم زد؛ شکوفایی استعدادهای نهفته در این خطه نه تنها به توسعه ورزش منطقه کمک خواهد کرد بلکه می‌تواند به ارتقای جایگاه فوتبال آن در سطح ملی نیز منجر شود.

خبر یزد

گسترش فوتبال در سیستان و بلوچستان نیازمند همکاری و برنامه‌ریزی
آیدین رستمی، یکی از فوتبالیست‌های سیستان و بلوچستان از سال 1377 به واسطه پدرش که داور فوتبال بود، وارد این رشته شده و تاکنون در زمینه‌های مختلفی از جمله مربی، استعدادیاب، بازیکن، سرمربی و سرپرست ریاست فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال استان فعالیت کرده است.
وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا به کمبود فضاهای ورزشی و ورزشگاه‌های استاندارد به‌عنوان یکی از موانع رشد فوتبال در سیستان و بلوچستان اشاره و تأکید کرد: محدودیت های مالی و ناتوانی در مدیریت نیز از چالش‌های اساسی است.
این ورزشکار با بیان اینکه با همکاری و همدلی می‌توان به توسعه فوتبال دست یافت، اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود فوتبال خاکی و گل کوچک در سیستان و بلوچستان دوباره راه‌اندازی و تفاهم‌نامه‌ای با سازمان آموزش و پرورش منعقد شود تا همه مناطق استان از جمله روستاها و بخش‌ها نیز زیر پوشش آن قرار گیرند.
وی با بیان اینکه نهادهایی مانند سازمان همیاری و شهرداری‌ها می‌توانند با اعتبارات خود به توسعه ورزش از جمله فوتبال سیستان و بلوچستان کمک کنند، گفت: تنظیم تفاهم‌نامه‌ در این زمینه ضروری است زیرا باید بدانیم چه تعهداتی می‌توان به سازمان‌ها و ارگان‌ها داد و آن‌ها باید چه تعهداتی در قبال باشگاه‌های ورزشی داشته باشند.
رستمی، همچنین خواستار تدوین سند چشم‌انداز 45 ساله برای فوتبال سیستان و بلوچستان شد و افزود: پیشنهاد می‌شود این سند طبق خط‌مشی‌های موجود پیش رود که در این زمینه استان های کرمان، یزد و خراسان رضوی الگو هستند.
محدودیت‌های مالی، ناتوانی در مدیریت، کمبود فضاهای ورزشی و استادیوم‌های استاندارد از موانع رشد فوتبال در سیستان و بلوچستان به‌شمار می‌آید معافیت مالیاتی راهکار جذب حامی مالی
این ورزشکار اهل سیستان و بلوچستان درباره راهکارهای جذب مالی برای توسعه فوتبال این استان گفت: برای جذب حامی مالی باید از روش های حمایتی و تشویقی استفاده کرد که معافیت‌ مالیاتی یکی از آنهاست.
رستمی، بهسازی و بازسازی سریع‌تر ورزشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی را از عوامل مهم در تقویت و توسعه فوتبال این استان دانست و افزود: دهکده المپیک و مجموعه 17 شهریور باید در این زمینه محور کار قرار گیرد.
این فعال ورزشی سیستان و بلوچستان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا بیش از پیش حامی ورزش استان باشند و تاکید کرد: در صورت بازسازی سریع‌تر ورزشگاه‌ها، این خطه می‌تواند میزبان سایر استان‌ها و حتی کشورهای همسایه باشد.
وی با تاکید بر لزوم همکاری و همفکری، اظهار امیدواری کرد که با حمایت و تلاش در این عرصه، وضعیت ورزش به‌ویژه فوتبال در سیستان و بلوچستان بهبود یابد.

خبر یزد

نبود حامی مالی، بزرگترین مشکل فعالیت باشگاهی در سیستان و بلوچستان
از طرفی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، اذعان دارد که بزرگترین مشکل در حوزه فعالیت های باشگاهی این استان، نبود حامیان مالی استبزرگترین مشکل در حوزه فعالیت‌های باشگاهی سیستان و بلوچستان، نبود حامیان مالی است و ورزشکاران در تامین تجهیزات با مشکل مواجه هستند.
ادهم کرد زابلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: ورزشکاران در تهیه لباس و تجهیزات و تامین هزینه‌ اعزام به مسابقات با مشکلات عدیده ای روبه‌رو هستند که با جذب حامیان مالی به‌دنبال رفع این مشکل هستیم.
وی، تحول ساختاری در فوتبال استان را ضروری دانست و گفت: فوتبال باید از وضعیت سنتی خارج شود و به سمت باشگاه ‌محور و استعدادگرا سوق یابد که در این زمینه جذب حامیان مالی، تجهیز زیرساخت ها و برنامه‌ریزی منسجم ضروری است.
کرد زابلی با بیان اینکه جذب حامی مالی نقش مهمی در توسعه ورزش دارد و به تیم‌های ورزشی برای شرکت در مسابقات انگیزه بیشتری می‌بخشد، افزود: این موضوع در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان قرار دارد.
فعالیت 30 باشگاه فوتبال در سیستان و بلوچستان
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با اشاره به افتتاح بیش از 360 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاهای سراسر استان، این زمین‌ها را یکی از ظرفیت‌های طلایی ورزش دانست.
کرد زابلی با اشاره به 375 باشگاه ورزشی ثبت شده در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: از این تعداد 30 باشگاه در زمینه فوتبال فعالیت دارد.
وی بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و مدون و برگزاری جلسه‌های تخصصی هیأت فوتبال استان با هیأت‌های شهرستان‌ها برای توسعه فوتبال پایه و جذب حامی مالی تأکید کرد و گفت: استعدادهای ورزشی فراوانی در استان وجود دارد که با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان آنها را به تیم‌های ملی معرفی کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مطرح کرد و آن را اقدامی مهم برای برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی به میزبانی این استان دانست.
منصور بیجار خاطرنشان کرد: توسعه چمن‌های مصنوعی در مناطق روستایی سیستان و بلوچستان به‌عنوان بزرگترین جامعه روستایی کشور، ضروری است.
وی همچنین بر لزوم حمایت از ورزشکاران بومی و فراهم کردن شرایط لازم برای پیشرفت آن‌ها تاکید کرد و افزود: حمایت از ورزشکاران جوان علاوه بر شناسای استعدادهای جدید می‌تواند به ارتقای ورزش استان کمک کند.
بیجار، سیستان و بلوچستان را جوان‌ترین استان کشور دانست و تصریح کرد: ظرفیت غنی منابع انسانی این خطه می‌تواند سرمایه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان باشد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/722218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

نیمکت‌نشینی پسر رونالدو در اولین بازی ملی

نشست خبری مسابقات گل کوچک محلات تهران

رسوایی قهرمان آمریکایی؛ کایل اسنایدر بازداشت شد

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

یزد، میزبان برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی

خوزستان استعداد تبدیل شدن به پایگاه قهرمانی موج سواری کشور را دارد

بورسیه‌هایی بدون «مادر» – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نشست هماهنگی‌ میزبانی دیدار فوتبال ایران و کره شمالی در مشهد

رییس کمیته بین المللی المپیک: امیدوارم در آینده از ظرفیت‌های ورزش ایران در جهت پیشبرد اهداف جنبش المپیک بهره‌مند شویم

نائب قهرمان المپیک:اقدامات مؤثر و ماندگاری در زمان مدیریت آقای حقیقی در استان صورت گرفته است

دیدار رئیس فدراسیون گلف با رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح

معاون رییس جمهور در ورزشگاه محبوب تراکتور

نشست هم اندیشی روسای هیات ورزش سه گانه منطقه یک کشور + فیلم

تاکید وزیر ورزش به حضور بیشتر بسکتبال در تورنمنت‌های بین‌المللی

دنیامالی: 10 میلیارد به بودجه فدراسیون شنا اضافه می‌کنیم/ بسکتبال نیاز به حضور در تورنمنت‌های تدارکاتی بیشتری دارد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

نمایشگاه‌های آموزشی، بستر تحول و نوآوری در نظام تعلیم و تربیت

کشف رویداد کم‌سابقه؛ سیاه‌چاله‌ای سرگردان ستاره‌ای دوردست را بلعید

جریمه نقدی برای 9 تیم لیگ برتر فوتبال از سوی کمیته انضباطی

علیزاده: امسال نوبت قهرمانی ما در جام حذفی است

آغاز اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان با حضور 14 قایقران

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

شرح وظایف سیدورف در استقلال

اعضای کادر فنی تیم ملی جوانان MMA ایران معرفی شدند

پرسه در میان مازاری‌های شهر یزد

تمام تجهیزات لازم برای مراقبت از نوزادان در میبد و اردکان موجود است

یزد میزبان جشن صنایع‌دستی و زیورآلات سنتی همزمان با هفته میراث فرهنگی

یزد، میزبان نمایشگاه سراسری صنایع دستی است

گران‌فروشی در استان یزد به سبزیجات رسید

باوجود کسب عناوین مختلف هیچ حمایتی از رشته شمشیربازی در خراسان رضوی نمی‌شود

کاونتری: امیدوارم در آینده از ظرفیت‌های ورزش ایران برای پیشبرد اهداف جنبش المپیک بهره‌مند شویم

اولین اظهارنظر رئیس جدید IOC در‌خصوص ایران

دیدار خسروی‌وفا و علی‌نژاد با رئیس جدید IOC

دیدار رئیس و دبیر کمیته المپیک با رئیس IOC/ ماموریت ویژه شورای المپیک آسیا به خسروی وفا

کاونتری:امیدوارم در آینده بتوان از ظرفیت‌های ورزش ایران جهت پیشبرد اهداف جنبش المپیک بهره‌مند شد

​دیدار رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک با رئیس منتخب IOC