خبر یزد

آخرين مطالب

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن! ورزشی

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن!
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / رییس فدراسیون ناشنوایان گفت: به منطور علمی کردن تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن و ارتقای سطح فنی ورزشکاران در این دوره سعی کردیم در کنار تمرینات ورزشکاران اعزامی از هوش مصنوعی استفاده کنیم تا بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.
مصطفی نکو لعل آزاد با اشاره به اعزام تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات قهرمانی جهان، اظهار کرد: این مسابقات خرداد ماه در ایتالیا برگزار می‌شود که سعی داریم از عنوان قهرمانی خود در این مسابقات دفاع کنیم.
وی درباره وضعیت تیم‌های ناشنوایان برای شرکت در المپیک ژاپن، اظهار کرد: این رویداد بزرگ 24 آبان تا 6 آذر در ژاپن برگزار می‌شود که ما در 11 رشته ورزشی مردان و 6 رشته بانوان و در مجموع با 91 ورزشکار در این المپیک شرکت خواهیم کرد. تا زمان اعزام به المپیک 10 اردوی 10 روزه برای تمام رشته‌های اعزامی پیش بینی شده که در حال حاضر در برخی رشته‌ها از جمله کشتی، جودو، کاراته، والیبال ساحلی و تیراندازی وضعیت ورزشکاران اعزامی به المپیک مشخص شده است. دوره قبل که رقابت‌ها در برزیل برگزار شد موفق به کسب 14 مدال طلا شدیم که این دوره با هدف گذاری صورت گرفته امید به کسب 21 مدال طلا در المپیک ژاپن داریم.
نکولعل آزاد همچنین درباره حضور جودو بانوان در المپیک ژاپن، گفت: متاسفانه چون سازمان جهانی مخالف حضور بانوان محجبه در رویدادهای جهانی و المپیک است امکان اعزام بانوان جودو کار به ژاپن وجود ندارد.
وی درباره وضعیت بودجه فدراسیون برای اعزام کاروان ناشنوایان به المپیک ژاپن، اظهار کرد: پیش بینی ما از نظر اعتباری برای اعزام کاروان به المپیک چیزی حدود 100 میلیارد تومان بود که از این مبلغ بیش از 60 درصد را وزارت ورزش تامین کرده و مابقی بودجه را امیدوارم با حمایت کمیته ملی المپیک و خیرین تامین کنیم. البته دغدغه و نگرانی برای بودجه نداریم و وزیر ورزش این اطمینان را به ما داده است که کاروان به بهترین شکل ممکن به ژاپن اعزام خواهد شد.
رییس فدراسیون ناشنوایان همچنین با اشاره به ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن، گفت: پیش از این برای آماده سازی ورزشکاران جهت حضور در رویدادهای مهم کمیته پیشگیری از دوپینگ و روانشناسی داشتیم اما این دوره مربیان تحت آموزش کمیته‌های تغذیه، علم تمرین و هوش مصنوعی نیز هستند که تمرینات ورزشکاران را با هوش مصنوعی کنترل می‌کنیم و به مربیان برنامه‌های تمرینی علمی در جهت ارتقای سطح فنی ارائه می‌شود.
بازار
او در پایان گفت: در سیستم هوش مصنوعی مربیان تمرینات اولیه را به هوش مصنوعی می‌دهند و او یک برنامه تمرینی مناسب به مربی در جهت آماده سازی ورزشکار ارائه می‌دهد. تلاش بر این است که به جای جذب نیرو بتوانیم کارها را از طریق هوش مصنوعی پیش ببریم و از این طریق هزینه ها را نیز کاهش دهیم. در آینده به دنبال این هستیم که در صورت تامین اعتبارات سنسورهایی را مثل جلیقه روی سینه ورزشکاران قرار دهیم تا ورزشکاران به طور مستقیم و بدون دخالت مربی به سیستم نرم افزار هوش مصنوعی وصل شوند و از هر لحاظ تحت کنترل قرار بگیرند تا برنامه‌های تمرینی خود را برحسب چیزی که هوش مصنوعی به آن ها می‌گوید اجرا کنند. تلاش بر این است با علمی کردن تمرینات ورزشکاران بتوانیم بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دربی بزرگ مادرید در هفته اول لالیگا!

واکنش اسپالتی به باخت‌؛ با رئیس فدراسیون حرف می‌زنم!

مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان برای همدردی با خانواده الهه

10 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

دوباره فنرباغچه، دوباره اسماعیل کارتال!

خلاصه بازی مقدونیه 1 - بلژیک 1

نیمکت‌نشینی هم‌تیمی‌های طارمی در سراسر جهان!

گل مردود مقدونیه شمالی به بلژیک

به فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها خوش آمدید!

احتمال کنار رفتن یک تیم از لیگ برتر قوت گرفت

تیرک دروازه ایتالیا به لرزه درآمد

خلاصه بازی نروژ 3 - ایتالیا 0

سوپرگل الیوسکی، گل اول مقدونیه شمالی به بلژیک

هوش مصنوعی به نابودی 41 بمب‌افکن روسیه در حمله پهپادی اوکراین کمک کرد

گل اول بلژیک به مقدونیه شمالی توسط دی کویپر

درگیری دوناروما و ریرسون

تیردروازه بلژیک دوبار پیاپی به لرزه درآمد

اقدام جدی علیه یوفا؛ جنجال سوپرلیگ ادامه دارد!

لیگ ملت‌ها؛ سقوط ولاسکو به رتبه چهارم

حواشی حضور سیدورف در استقلال از نگاه طنز

واکنش رئیس باشگاه لهستانی به جدایی ملی‌پوش ایرانی

نگاهی به قیمت دام زنده عید قربان در 5 سال گذشته

فروش ایران خودرو در گرو افزایش قیمت!

بازار اجاره خانه داغ‌تر از همیشه؛ اما نه با ریال بلکه با دلار!

پیش‌ بینی بورس شنبه 17 خرداد 1404

کاهش رشد سرطان پستان با داروی یائسگی!

ایران با تو جان می‌گیرد؛ مطمئنیم!

روی جام‌های فوتسال فقط نام یک تیم ثبت می‌شود

بدون تعارف با ریحانه مبینی آرانی دختر تاریخ‌ساز ایران

قیمت جهانی طلا امروز 16 خرداد 1404

پیش بینی قیمت دلار 17 خرداد 1404

صحبت های انگیزشی دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز

تولید پروتئین‌ ابریشم به روش زیستی برای ترمیم پوست و استخوان

ضعف و قوت تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان

75 میلیون یورو، پیشنهاد جدید از الهلال!

صعود کارلوس آلکاراس به فینال تنیس رولان گاروس

هیجان تیم صعودکرده برای رونمایی از سرمربی بزرگ!

پیش بینی قیمت طلا و سکه ‍17 خرداد 1404

از کارشناسی خودرو تا واریز پول در کمتر از 24 ساعت؛ تجربه فروش آسان خودرو

تشدید قطع برق نانوایی‌ها؛ خمیرهایی که قبل از نان شدن، ترش می‌شوند

آیا بدن انسان‌ در فضا واقعا منفجر می‌شود؟

تمجید ولاسکو از آنچلوتی: او برزیل را نجات می‌دهد

از علاقه لیورپول به مدافع جوان مغربی تا احتمال انتقال فرمین لوپز به لیگ برتر

آغاز رقابت دختران والیبال ایران در جام ملت‌های آسیا

سازوکار مدل جدید تنظیم‌گری بانک مرکزی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اگر بازی روانی مذاکرات نبود بانک مرکزی قیمت دلار را به 110 هزار تومان می‌رساند!

مدافع نیوکسل به یوونتوس پیوست

تیم ملی والیبال نشسته بانوان عازم چین شد

ایران میزبان مسابقات اسکواش قهرمانی آسیا بعد از 8 سال!

قیمت گوشت قرمز 16 خرداد 1404 مشخص شد

ویکی پدیاجستجو