خبر یزد

آخرين مطالب

مطهری: مدیریت فضای مجازی را از دی‌کاپریو یاد بگیریم ورزشی

مطهری: مدیریت فضای مجازی را از دی‌کاپریو یاد بگیریم
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /مربی فولاد و دستیار وفادار یحیی گل‌محمدی درخصوص مسائل مختلف پیرامون این تیم و حواشی پیش‌آمده در لیگ بیست و چهارم به صحبت پرداخته است.
 حمید مطهری مربی فولاد خوزستان در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود با یک برنامه اینترنتی درباره فحاشی ساکت الهامی، حرکت اسکوچیچ، مربی نماهای لیگ برتر و همین‌طور اتفاقاتی که برای این تیم در لیگ بیست و چهارم رخ داده، به صحبت پرداخت.
وی گفت: من قبلاً در تلویزیون اعلام کرده‌ام که دیگر به‌عنوان دستیار کار نمی‌کنم، اما یحیی گل‌محمدی را خوش‌قلب و فنی می‌دانم و معتقدم روحیاتش به من نزدیک است. به همین دلیل تصمیم گرفتم در فولاد دستیار ایشان باشم. یحیی گل‌محمدی به‌نظر من برند فوتبال ایران است. حتی زمانی‌که در نساجی و تراکتور سرمربی بودم، همواره درباره ایشان خوب صحبت می‌کردم.
مطهری اظهار داشت: ما در لیگ چهارم شدیم ولی می‌توانستیم بهتر امتیاز بگیریم و حتی به سهمیه بازی‌های آسیایی برسیم. اما برخی فراز و نشیب‌ها باعث شد در مقاطعی تیم ما اصطلاحاً «استاپ» کند. با این حال، کسب 53 امتیاز برای تیمی که فصل گذشته در روز پایانی در لیگ ماندگار شد، اتفاق خوبی بود
او اضافه کرد: آقا یحیی بعد از بازی با نساجی گفت این برد را مدیون حمید مطهری هستیم. این حرف بزرگی ایشان را نشان می‌دهد. به‌نظر من فوتبال یک کار گروهی است، ولی لیدر ما در فولاد آقای گل‌محمدی بودند و ایشان همیشه به من لطف داشتند. اگر هم چنین حرفی زدند، بزرگی و لطف خود را نشان دادند. من 23 سال در سطح اول فوتبال ایران با مربیان زیادی کار کرده‌ام. پس به‌عنوان فردی متعهد، کارم را بلد هستم و بسیاری از مربیان حاضر شدند با من کار کنند. زمانی‌ که آقای گل‌محمدی چنین جمله‌ای می‌گویند، جایگاه خودم را می‌دانم و از لطف ایشان سپاسگزارم، ولی فوتبال یک کار گروهی است و در رأس آن آقای گل‌محمدی قرار دارد.
مربی فصل قبل فولاد گفت: یحیی گل‌محمدی انسانی خوش‌قلب است و روحیات او بسیار به من نزدیک است. من و ایشان هر دو افراد آرامی هستیم. دیدم که سایت «ورزش سه» هم به این موضوع اشاره کرده بود که نیمکت فولاد، آرام‌ترین نیمکت لیگ بیست‌وچهارم از لحاظ دریافت کارت زرد و قرمز بوده و خوشحالم رسانه‌ها چنین نکاتی را مدنظر قرار می‌دهند. در فوتبال ایران نیمکت‌ها شلوغ‌کاری می‌کنند تا با داد و بیداد امتیاز بیشتری بگیرند. بعضی مربیان دستیارهایی می‌آورند که این اتفاقات رخ دهد. متأسفانه برخی افراد حتی برنامه‌ریزی می‌کنند که چه زمانی روی سر داور چهارم یا کمک‌داور بریزند یا در چه تایمی با نیمکت حریف درگیر شوند. همه این اتفاقات را می‌دانیم و من نمی‌خواهم دروغ بگویم، اما خیلی خوشحالم که آن رسانه نوشت فولاد آرام‌ترین نیمکت را داشته است. گاهی برای دفاع از حق تیممان مجبور به واکنش هستیم، ولی هیچ‌گاه آغازگر درگیری نبوده‌ایم و داوران لیگ همگی این را تأیید می‌کنند.

خبر یزد


وی گفت: درباره توهین آقای ساکت الهامی به ما... اصلاً دوست ندارم درباره ایشان صحبت کنم. گاهی افراد نه تنها به خودشان رحم نمی‌کنند، بلکه با این رفتارها به صنف خودشان هم خیانت می‌کنند و باعث می‌شوند نگاه‌ها به مربیان بدبین شود. ایشان نه‌تنها به خودش رحم نکرد، بلکه به کل مربیان بی‌احترامی کرد و صنف مربی‌گری را زیر سوال برد. کار بسیار زشتی انجام داد. اگر دقت کرده باشید، ما اصلاً درباره‌اش صحبت نکردیم و حتی با آقای گل‌محمدی تصمیم گرفتیم شکایت نکنیم. درحالی‌که آقای حدادیان، مالک باشگاه، با من و آقا یحیی تماس گرفتند و عذرخواهی کردند.
مطهری اظهار داشت: در بازی با تراکتور، آقای اسکوچیچ بعد از گل دوم این تیم، مقابل من و آقای گل‌محمدی حرکت بسیار زشتی انجام داد. ما در طول بازی هیچ نکته‌ای نداشتیم. قهرمانی تراکتور را تبریک می‌گویم، ولی رفتار آقای اسکوچیچ اصلاً در شأن باشگاه تراکتور نبود. اگر یادتان باشد، خداداد عزیزی سمت من آمد و با بغل کردنم عذرخواهی کرد که این کار، بزرگی‌اش را نشان داد.
او اضافه کرد: آقای اسکوچیچ قرار بود مثلاً سرمربی تیم ملی در جام جهانی باشد. فرض کنید تیم ملی مقابل انگلیس یا ولز گل می‌زد؛ آیا زیبنده بود چنین حرکتی مقابل کادرفنی حریف انجام دهد؟ این رفتار اصلاً حرفه‌ای نیست. واقعاً اتفاقی بعید بود، ولی آقای عزیزی آمد و عذرخواهی کرد.
وی گفت: ببینید، بین آقا یحیی و آقا خداداد مشکل خاصی نبود. فقط چون ایشان از منطقه فنی خارج شده بود، برای آقای گل‌محمدی سوءتفاهمی ایجاد شد. اما آمده بود عذرخواهی کند. آقا خداداد دوست عزیز من است و حتی شب قبل از بازی تماس گرفت و تولدم را تبریک گفت. همچنین آقای مظفری‌زاده نیز همین کار را کرد. ما هیچ مشکلی نداشتیم و تمام این عزیزان دوستان خوب ما هستند
مربی فصل قبل فولاد گفت: همه از فضای مجازی ناله می‌کنند، از جمله خود من. اما ما آدم‌های حقیقی هستیم که باعث می‌شویم این فضا به این شکل باشد. باید فرهنگ استفاده از فضای مجازی را داشته باشیم. شما ببینید لئوناردو دی‌کاپریو، بازیگر مطرح جهان، در صفحه‌اش چه چیزهایی منتشر می‌کند؟ آیا زندگی لاکچری ندارد؟ آیا درباره‌اش چیزی می‌نویسد؟ یا به همکارانش توهین می‌کند؟ نه، او مدام درباره مسائل محیط‌زیست، موضوعات اجتماعی و انسانیت می‌نویسد. ما افراد حقیقی هستیم که داستان می‌سازیم و فضا را شکل می‌دهیم.
مطهری در پایان اظهار داشت: فلسفه فوتبال، لذت بردن از آن است. یکی از مسائلی که در لیگ امسال من را بسیار آزرده کرد، فحاشی‌ها بود. در ورزشگاه‌ها مدام فحاشی می‌شد. آخر چرا؟ این رفتار بسیار زشتی است. به‌نظر من مسئولان باید رسیدگی کنند و این مشکل را حل کنند. من مربی اگر فحاشی می‌کنم، چرا باید بخشیده شوم؟ به چه دلیل؟ اگر مدیری بی‌احترامی می‌کند، چرا باید جایگاه مدیریتی داشته باشد؟ مربی‌ای که فسادش مشخص است و همه می‌دانند، چرا باید دوباره کار کند؟ بازیکنی که بی‌احترامی می‌کند و فضا را متشنج می‌کند، چرا نباید محروم شود؟ از کمیته انضباطی و رئیس فدراسیون می‌خواهیم با قدرت کامل مقابل این مسائل بایستند. اگر چنین شود، این اتفاقات زشت کم‌رنگ می‌شوند. همان‌طور که تماشاگرنما داریم، مربی‌نما، بازیکن‌نما و مدیرنما نیز در فوتبال‌مان حضور دارند!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/725781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز ثبت‌نام مدارس ابتدایی استان یزد از امروز

نقش تتر در پایداری بازار ارزهای دیجیتال

ثروتمندترین شهرهای آمریکا در حال غرق شدن هستند

رقص کردی بازیکنان ملوان در فرودگاه انزلی

حادثه پیست آزادی، سرپرست فدراسیون اتومبیل‌رانی را عوض می‌کند؟

اینچه‌ درگاهی در کمیته ملی المپیک سمت گرفت

فوق‌ ستاره والیبال آمریکا در سری‌آ

خسارت 300 همتی ناشی از قطع گاز و برق در سال 1403

شمارش معکوس برای پرتاب قدرتمندترین موشک

آغاز مذاکرات برای جلب رضایت فرهاد مجیدی

حرکات اکشن شزنی و لواندوفسکی در تمرین بارسلونا

آینده پدیده والیبال ایران مشخص شد

پایان قرارداد دستیار همیشگی یحیی با فولاد

برخورد جدی پلیس راهور یزد با دانش‌آموزان موتورسیکلت‌سوار بدون گواهینامه

پاداش سوت‌زنی استخراج غیرمجاز رمزارز چهار برابر شد

قطار باری چین به آپرین رسید

رئیس جمهور: باید به سمت انرژی خورشیدی حرکت کنیم

تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

نشست وزیر ورزش با مدیران باشگاه‌ها برای مهار تورم قرارداد

جزئیات دادگاهی مهاجم مشهور فرانسوی سپاهان

افتتاح هم‌زمان 59 هزار و 264 پروژه شهرسازی با حضور رئیس جمهور

ورود کمیسیون اصل نود مجلس به فعالیت‌های اقتصادی بابک زنجانی

انتقادات یک صنعتگر؛ سه بار صادر کننده نمونه شدم، ولی نه می‌توانم چک بگیریم و نه ضمانتنامه بانکی!

اجتماع بزرگ مردم سمنان در اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت

نگاه شهدا باور مندی، عمل به تعالیم اسلامی و نفی لذت گرایی بود

پوستر جذاب استقلال برای بازی مقابل صنعت نفت

مطهری: مدیریت فضای مجازی را از دی‌کاپریو یاد بگیریم

آخرین وضعیت مصدومیت حسن یزدانی از زبان پزشک فدراسیون

موفقیت دو داور جوان ایرانی در آزمون داوری قاره‌ای

علی پاکدامن در مادرید با برد آغاز کرد

رشد 26 هزار واحدی شاخص کل بورس

قیمت‌ طلا و سکه دوباره افزایشی شد؛ دلار در کانال 83 هزار تومان

بیانیه نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر به مناسبت روز سوم خرداد

مدال قهرمانی را به وارث مارادونا نمی‌دهند

محبی: بازی با قطر و کره شمالی در سیدبندی جام جهانی اثرگذار است

قهرمانی ملی‌پوشان پاراکاراته در آسیا

محرومیت کشتی‌گیر آمریکایی به‌ خاطر فرار از آزمایش دوپینگ

تکلیف پرسپولیس مشخص شد؛ درویش و بانک شهر ادامه می‌دهند

گزینه مربیگری استقلال خاص‌تر از مورینیو

واردات اسباب بازی محدود می‌شود

فروش روغن بدون فاکتور و همراه با کالاهای دیگر

برق ادارات خورشیدی می‌شود؟

آمار فروش ویژه کتابفروشان اعلام شد

خالق کانتر استرایک در نقش رقیب ایلان ماسک؛ گیب نیوئل تراشه مغزی می‌سازد

تاریخ‌سازی کونته در سری آ

ملی‌پوشان تیراندازی عازم اردوی مجارستان می‌شوند

صعود تیم بسکتبال پسران به یک چهارم نهایی آسیا

درویش در پرسپولیس ابقا شد

بانک مرکزی: رمزارزها فقط با مجوز ما مجازند

دریافت سیگنال‌های اسرارآمیز از اعماق فضا؛ آیا موجودات فضایی پیام فرستاده‌اند؟