خبر یزد

آخرين مطالب

نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی با معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری برگزار شد فرهنگی

نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی با معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری برگزار شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری، صبح روز دوشنبه 19 خرداد ماه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و همچنین دهه ولایت، اظهار کرد: حضور معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری را در بنیاد شهید مغتنم می‌شماریم. با توجه به رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران که عدالت محوری، پاکدستی و تکریم خانواده معظم شهدا و ایثارگران را مدنظر قرار داده و با عنایت به رویکردهای حاکم بر وزارت دادگستری این تعاملات می‌تواند بسیار تأثیرگذار بوده و در جهت نیل به اهداف ما کمک کند.
وی ادامه داد: جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران الگو و اسوه اقشار مختلف جامعه هستند و امیدواریم بتوانیم در قالب تفاهم‌نامه‌ای با وزارت دادگستری که در راستای حقوق شهروندی و قانونی این عزیزان منعقد خواهد شد، ابهاماتی که در قانون وجود دارد، برطرف شود. البته در اصلاح و تجمیع قوانین، اظهار نظر کارشناسان، مدیران کل ستاد و استان‌ها و همچنین تشکل‌های ایثارگری قید شده و این امر فرصتی است که در برنامه هفتم توسعه در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته است.
عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری نیز در این نشست با اشاره به اینکه باید فرصت خدمت را مغتنم بشماریم، گفت: بسیاری از افراد دانش و توان بیشتری از ما دارند، اما فرصت خدمت در چنین مکان مقدسی را ندارند، اما ما که این توفیق را داریم، باید قدردان باشیم.
وی با اشاره به اینکه معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص جامعه هدف، روحیه بسیار پیگیر و دغدغه‌مندی دارد که جای بسی خوشحالی است، تصریح کرد: امیدوارم این روحیه در تمام مسئولان نظام حکمفرما باشد.
جلالیان با بیان اینکه وزارت دادگستری بر اساس اصل 160 قانون اساسی رابط قوه قضاییه با دیگر نهادهاست، تصریح کرد: وزیر دادگستری مسئولیت کلیه مسائل مربوط به روابط قوه قضاییه با قوای مجریه و مقننه را بر عهده دارد و از این حیث، عهده‌دار ارائه لوایح قضایی تهیه شده توسط رییس قوه قضاییه به دولت و پیگیری جهت تصویب آنها، دفاع از لوایح قضایی در مجلس شورای اسلامی،پیگیری کلیه امور راجع به بودجه، نیروی انسانی و مسائل اداری مربوط به قوه قضائیه در هیأت وزیران، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دستگاه‌های اجرائی است.
وی با اشاره به اینکه امروز ما در دنیایی تحت عنوان عصر جهانی شدن و ارتباطات قرار گرفته‌ایم، خاطرنشان کرد: اتفاقات مختلف نتیجه تکنولوژی و مدرنیته است و در این دنیای جهانی شدن، تحولات بسیار سنگین و چشم‌گیر است. ما هر روز در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با اتفاقات جدید و ظهور و بروزهای نو روبروییم. در این راستا قدرت هم تعریف شده و برای اینکه ما بتوانیم از این دنیای پر تلاطم دانش و تکنولوژی استفاده کنیم، باید جهت داشته باشیم.
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری تاکید کرد: کشور ما شرایط خاصی دارد و یکی از موضوعاتی که می‌تواند ما را در مسیر حق ثابت قدم نگاه دارد، پاسداشت ارزش‌های دفاع مقدس، شهدا و ایثارگران عزیز است . لذا یکی از مأموریت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران ، کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و راهنمایی جامعه است که جهت خود را گم نکنند.
جلالیان یادآور شد: ما در معاونت حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری، اقداماتی را در این راستا انجام می‌دهیم و می‌توانیم در قسمت‌هایی به صورت عملیاتی و اجرایی همکاری‌های خوبی داشته باشیم. البته از جنبه وظیفه شرعی و اخلاقی نیز، ما در قبال جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران مدیونیم و امیدواریم با همدلی و انسجام سرباز خوبی برای کشور باشیم.
در این نشست دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل دفتر مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص مراکز مشاوره و مددکاری با اشاره به پیشینه راه‌اندازی این مرکز به بیان گزارشی از وضعیت گذشته و حال مراکز مشاوره شاهد و ایثارگر پرداخت. سید باقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران به جامعه آماری بنیاد شهید که سه حوزه آزادگان، جانبازان و شهدا را شامل می‌شود، پرداخت. رضا رحیمی‌نسب، سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاه‌های اجرایی نیز با اشاره به اینکه ایثارگران قشر خاصی هستند که مدنظر امامین انقلاب و مسئولان نظام هستند، تاکید کرد: ایثارگران عزیز به واسط ویژه بودنشان مطالبات خاصی هم دارند که باید مدنظر مسئولان قرار گیرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729497/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوآوری پژوهشگر ایرانی در درمان هدفمند سرطان کولورکتال

11 جام با تنها دو بازی؛ جدایی اسکات کارسن از سیتی

گل‌گهر قید 80 میلیارد را زد!

بازار طلا و سکه در انتظار دو جلسه سرنوشت ساز

رمزگشایی از چالش‌های رابطه اقتصادی ایران و آمریکا

70 درصد بازار ایران در انحصار 3 کشور است

تحرکات مشکوک امارات برای سرقت ابرهای جنوب ایران

دلار در نقطه شکننده؛ چرا قیمت دلار با اخبار منفی جهش نکرد؟

با تلفن همراه، فشار خون‌مان را اندازه بگیریم؟

با مصرف کافئین حتی وقتی خوابید هم بیدارید!

سقف افزایش اجاره‌بها در تهران اعلام شد

تبیین گفتمان شهدا در جامعه نقطه عطف تقابل حرکت دشمنان نظام است

از نسل قرنطینه چه خبر؟

رایان شرقی به منچسترسیتی پیوست

اختصاص 2 هزار و 710 میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت‌های آب یزد

نشست هم‌اندیشی با تشکل‌های جانبازان شیمیایی برگزار شد

نقش چندوجهی صنایع‌دستی در اعتبار اقتصادی، هنری و هویتی یزد

آغاز پشتیبانی از تیم ملی امید با برنامه‌ریزی برای دو بازی دوستانه

استاد بزرگ شطرنج ایران در لیگ ملت‌های والیبال

اهدای جایزه میلیاردی علیرضا دبیر به دو فرنگی‌کار ایران

10سیو برتر مسابقات موتوجی‌پی

فروردین: شائبه اخاذی از دوومیدانی‌کاران در کره جنوبی مطرح شده است

آمریکا 3 مدال طلای مستر المپیا به گرگ ایرانی بدهکار است

شاهکار دختران والیبال ایران تکمیل شد

نگاهی به درآمدهای چشمگیر آلکاراس و سینر

مقصد جدید قهرمان محروم کشتی جهان مشخص شد

حیرت سرمربی رقیب از پیشرفت دختران ایران

ایران برای اولین بار در جمع 50 تیم برتر دنیا

توضیح فدراسیون: کره‌شمالی دنبال 110 هزار دلار بود!

جریمه 22 میلیاردی قاچاقچی سوخت

تاکید بر شناسایی اولویت‌های فرهنگی

ادعای تسنیم درباره دستور توقیف اموال 9 شرکت در گمرک

بازدید معاون وزیر میراث فرهنگی از مرمت خانه تاریخی بهشتی یزد

شخصیت‌های اساطیری یونان در دل آسمان

بزرگ‌ترین جام تاریخ برای کریستیانو رونالدو

استفاده از تشکل های ایثارگری در جهت حل مسائل یک ضرورت است

بازدید معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار کرمانشاه

تقویت جایگاه بین المللی یزد  با ثبت جهانی زیورآلات سنتی

بینا شدن موش‌های نابینا و دید در شب برای میمون‌ها!

خبر ترسناک به پرسپولیس در مورد اورونوف!

عزت‌اللهی: دامن زدن به مسئله سن بازیکنان تیم ملی در حال لوث شدن است

وعدۀ مهم رئیس‌جمهور برای تحول در نظام بودجه‌ریزی

نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی با معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری برگزار شد

تمدید مهلت فراخوان کتاب سال جوانان

سرمایه اجتماعی، محور اصلی راهبردهای فرهنگی در یزد

اختصاص 2710 میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارات وتقویت زیرساخت‌های آب یزد

سعید صادقی به فولاد پیوست

نمره منفی گواهینامه چیست + روش های استعلام

صعود یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش ماند

مادر شهیدان «حسینی نسب» از شهرستان رفسنجان آسمانی شد