خبر یزد

آخرين مطالب

چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزارهای دیگر تا عصر جمعه اعلام خواهد شد اقتصادي

چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزارهای دیگر تا عصر جمعه اعلام خواهد شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا / چگونگی فعالیت بازار سهام و ایزارهای مرتبط و صندوق‌های مبتنی برکالا در هفته آینده، تا عصر جمعه - 6 تیر- اعلام خواهد شد.
 قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص چگونگی فعالیت بورس‌ها گفت: در دو هفته گذشته با هدف صیانت از دارایی‌های سهامداران، بازار سهام و ابزارهای مرتبط متوقف بود که این تصمیم بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، مطابق با انتظارت و خواسته‌های اکثریت فعالان بازار نیز بوده است.
وی افزود: در هفته‌ای که گذشت، به پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب شورای‌عالی بورس، بازار خرید و فروش واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت از نوع قابل معامله (ETF) از سر گرفته شد که شاهد بودیم طی دو روز ابتدایی معاملات، هیجانات فروش که ناشی از شرایط خاص کشور بود، فروکش کرد و در نیمه دوم هفته شاهد ورود نقدینگی جدید به این صندوق‌ها و حتی بازگشت بخشی از سرمایه‌های خارج‌شده از این صندوق‌ها به بازار بودیم.
معصومی اظهار داشت: تجربه فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بادرآمد ثابت در هفته گذشته، برای بازگشایی بازار سهام از روز شنبه، تجربه مؤثری برای فعالان بازار محسوب می‌شود و انتظار می‌رود این تجربه در کنار کاهش ریسک‌های مترتب، منجر به بروز تجربه‌ای بهتر و عدم بروز هیجانات کاذب در بازار سهام و ابزارهای دیگر پس از بازگشایی در ابتدای هفته آینده باشد که البته همدلی و همراهی همه فعالان بازار برای ایجاد آرامش بیشتر در بازار و کنترل هیجانات کمک‌کننده خواهد بود.
وی ادامه داد: در خصوص چگونگی فعالیت بازارها به ویژه بازار سهام و ابزارهای مرتبط از روز شنبه، هیئت‌مدیره سازمان بورس جلسات متعددی با حضور مدیران عامل بورس‌ها، مدیران کانون‌ها، برخی شرکت‌های کارگزاری و تأمین سرمایه، صاحب‌نظران بازار و... برگزار کرد که در این جلسات در خصوص الزامات، شرایط، ابهامات، چالش‌ها و حتی فرصت‌های بازگشایی کامل بازارها صحبت شد. جمع‌بندی همه این نظرات در کنار تحلیل نظرات فعالان بازار در رسانه‌ها، نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، داده‌ها و اطلاعات مرتبط با بازار و.... منجر به تعریف سناریوهای متعددی شد که جمع‌بندی نهایی جزئیات آن‌ها تا عصر روز جمعه اعلام خواهد شد.
بازار
وی گفت: همان‌طور که پیش از این رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیزاظهار داشته است، به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری خواهد شد که کلیت بازار برنده باشد؛ نه یک گروه خاص تا منفعت عمومی فعالان بازار تأمین شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/731319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

اوقات شرعی سه شنبه 17 تیرماه 1404 به افق یزد

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟

جکوزی یا سونا، کدام یک مزایای سلامتی بیشتری دارد؟

علاقه بایرن به ستاره میلان جدی است

نمایش خیره‌کننده زنان کره‌شمالی با 26 گل!

اعلام جزئیات احداث نیروگاه‌های 5 کیلوواتی توسط مردم

بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد

کدام عادات بانکی نشانه اولیه ابتلا به آلزایمر است؟

شهدای مفقود و اسیران نماد ایستادگی ملت ایران‌اند

عزاداری محرم، تجلی ایران امام حسینی و اقتدار ملی بود

یوفا علیه رئال؛ مجازات امباپه و رودیگر تایید شد

زنان ملی‌پوش به زیارت امام رضا(ع) رفتند

نگرانی ستاره‌های رئال از پاریس؛ واقعا قوی هستند!‏

سرمربی فلومیننزه: ما جوجه اردک زشت این جام هستیم

مدیرعامل جدید مس رسمی شد

کلیپ باشگاه بارسلونا به مناسبت تمدید با شزنی

گزینه استقلال در روسیه بازی کرد

انتقال دو بازیکن به استقلال و پرسپولیس منتفی شد

جمله جنجالی سخنگوی استقلال درباره سیدحسین

گل گهر فردا استارت می‌زند

ستارگان دریایی چگونه به شکل ستاره درآمدند؟

آیا می‌توان خاطرات را پس از مرگ نگهداری کرد؟

آخرین خبرها از نقل و انتقالات در فوتبال ایران و جهان

هشدار نارنجی هواشناسی در 21 استان کشور

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 17 تیر 1404

بسته حمایتی وزارت صمت برای پشتیبانی از تولید ابلاغ شد

گرمایش زمین فراتر از پیش‌بینی‌ها؛ انباشت گرمای سیاره در 20 سال گذشته دو برابر شده است

چرا تیم ملی تکواندو به مسابقات اعزام نشد؟

رشد 52 درصدی درآمدهای مالیاتی در سال 1403 با هوشمندسازی نظام مالیاتی

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

اولین مقتل فارسی در جغرافیای عثمانی

بانوی مقاومت، چراغ راه امروز

بحران انقراض پرندگان؛ بیش از 500 گونه پرنده برای بقا به اقدامات حفاظتی ویژه نیاز دارند

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

اعلام ترکیب تیم‌های ملی جوانان کشتی آزاد و فرنگی

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

صدای زنگ خطر بیخ‌گوش بسکتبال ایران

سیف: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

سیف: بانک مرکزی با مداخله غیرمستقیم، میتواند قیمت ارز را کنترل کند

ادامه روند ریزش قیمت دلار و طلا؛ سکه امامی به کانال 79 میلیون تومانی بازگشت

حمایت 30 همتی صندوق‌های توسعه و تثبیت از بازار سهام

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

اجرای 21 هزار مترمربع عملیات آسفالت‌ریزی در منطقه یک یزد

آئین سنتی نخل برداری در یزد

ویکی پدیاجستجو