خدمت رسانهای در مهدیه اعظم شاهدیه
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - مهدیه اعظم شاهدیه در دهه اول محرم پذیرای هیئتهای مذهبی بود که این مراسم با تلاش کارکنان صداوسیما به روی آنتن رفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، کارگردان تلویزیونی برنامه «حسینیه ایران» با بیان اینکه هشت دوربین برای پخش زنده در این مکان مستقر شد، گفت: از ساعت 20:30 تا 23 تصاویر عزاداریها به صورت زنده و با بهترین کیفیت پخش شد.
محسن عباسی افزود: سعی کردیم شکوه و عظمت هیاتها را با تصویر برداری، نورپردازی، صدابرداری و کارگردانی مناسب به نمایش بگذاریم.
مسئول فرهنگی مهدیه اعظم شاهدیه هم اظهار داشت: آماده سازی این منطقه از 20 روز قبل از ماه محرم از سوی جوانان انجام گرفت.
میرجلیلی ادامه داد: امسال جوانان با شور و شوق بیشتری با همکاری عوامل صدا و سیما فضاسازی را شروع کردند تا عزاداریهای اباعبدالله الحسین (ع) به بهترین نحو پخش شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
-
سه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰:۱۷
-
۳ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/734261/