خبر یزد

آخرين مطالب

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد ورزشی

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه حسن یزدانی از یک تا دو ماه آینده بازمی‌گردد، گفت: یزدانی با توجه به شرایطی که دارد در وزن 97 کیلوگرم به کشتی خود ادامه خواهد داد.
 پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، درباره ادامه تمرین‌های تیم ملی کشتی آزاد در روزهای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: کشورمان وارد یک جنگ ناخواسته و تحمیلی شد اما الحمدلله مردم خوب ایران پای کار کشور آمدند و دفاع و حمایت جانانه‌ای از نیروهای مسلح کردند که باعث دلگرمی همه ما شد تا از تلاش دست نکشیم. ما نیز با الگوبرداری از مردم و نیروهای مسلح تمریناتمان را ادامه دادیم؛ چرا که معتقدیم در سختی‌ها کارکردن ارزش دوچندانی دارد و بچه‌های ما با وجود نگرانی خانواده‌هایشان دست به دست هم دادند تا تمرینات خوبی را پشت‌ سر بگذاریم. بعد از هر سختی، حتماً آسانی است و خدا حتماً مزد زحمات این بچه‌ها را می‌دهد.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره وضعیت آزادکاران تیم ملی در راه حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان 2025 خاطرنشان کرد: رفته‌رفته تیم‌مان تکمیل می‌شود. تاکنون ملی‌پوشان ما در هشت وزن مشخص شده‌اند. در اوزان 70 و 79 کیلوگرم نیز نفرات منتخب به مسابقات رنکینگ‌ مجارستان خواهند رفت تا در ادامۀ چرخه انتخابی تیم ملی، ملی‌پوشان این دو وزن نیز مشخص شوند. برنامه‌ریزی ما به‌ گونه‌ای بوده که در هر اردو هدف خاصی را دنبال کنیم. ان‌شاء‌الله در آستانۀ مسابقات جهانی همه بچه‌های ما به آن سطح آمادگی مد نظر می‌رسند.
او درباره کار دشوار آزادکاران ایران در مسابقات جهانی 2025 کرواسی گفت: همینطور است و قطعا کار سختی در این رقابت‌ها داریم. دو تیم روسیه و آمریکا طی سالیان اخیر به عناوین قهرمانی جهان رسیده‌اند و نبرد تیمی سختی داریم. از تیم‌های ژاپن، گرجستان و آذربایجان هم نباید غافل شویم و البته که تک‌ستاره‌هایی هم در سایر تیم‌ها مثل بحرین، هند و مجارستان حضور دارند که می‌توانند خطرساز باشند ولی ما تیم خوب و یکدستی داریم و بیشتر به توانایی خودمان فکر می‌کنیم. قطعاً وقتی توانایی‌ات را بالاتر ببری، رقبا را پشت سر می‌گذاری.
درستکار درباره وضعیت آسیب‌دیدگی برخی کشتی‌گیران تیم ملی نیز گفت: خدا را شکر ضرب‌خوردگی جدی میان بچه‌ها نداریم. امیرعلی آذرپیرا هم که جراحی سنگینی را پشت‌ سر گذاشت به تشک برگشت و انتخابی هم گرفت. محمد نخودی نیز بعد از جراحی‌اش، به تمرینات آمده است و امیدوارم دیگر آسیب‌دیدگی جدی نداشته باشیم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره حذف برخی نفرات از چرخه انتخابی وزن 70 کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد و اینکه آیا بابت دو وزن باقیمانده نگرانی دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: نگران نیستیم. برنامه‌ریزی فدراسیون و کادر فنی طوری بوده که دست‌مان پر است. در وزن 79 کیلوگرم به محمد نخودی به دلیل کسب مدال در مسابقات جهانی آلبانی و مصدومیتی که داشت فرصت دادیم تا به محض آمادگی وارد چرخه‌ شود. در وزن 70 کیلوگرم نیز گزینه‌های خوبی داریم که در حال رقابت هستند.
بازار
او درباره آخرین وضعیت حسن یزدانی و اینکه آیا مشخص شده است او پس از بازگشت به میادین به دنبال انجام عمل جراحی، در وزن 92 یا 97 کیلوگرم مبارزه می‌کند، گفت: حسن هم با من و هم آقای دبیر مرتباً تماس دارد و بدون حاشیه در حال تمرین است. امیدواریم از یک تا دو ماه آینده به روی تشک بازگردد. با توجه به شرایط وزنی که دارد و همچنین دو بار انجام عمل جراحی کتف، کاهش وزن به صلاح یزدانی نیست و او بعد از مسابقات جهانی به احتمال زیاد در وزن 97 کیلوگرم کشتی خواهد گرفت. ان‌شاءالله یک حسن یزدانی خوب و سر حال، همان‌طور که مردم دوست دارند، داشته باشیم.
درستکار در پایان درباره صحبت‌های علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی، مبنی بر اینکه اگر امیررضا معصومی پس از چند مرتبه غیبت این بار نیز در تمرینات تیم ملی حاضر نشود از ترکیب تیم ملی کنار گذاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: در تیم ملی حرف اول را نظم و اخلاق می‌زند و فرقی ندارد کشتی‌گیر در چه جایگاهی است. هر کسی نتواند با برنامه اردو همراه باشد و نظم اردو را بر هم بزند، باید تنبیه شود. در روز اول اردوی قبلی ما، امیررضا مشکل تحصیلی داشت و به اردو نیامد اما در اردوی بعدی نیز بدون دلیل غایب بود و حالا هم که در اردوی فعلی تیم ملی کنار ما نیست. اگر توضیحات او قانع‌کننده نباشد و به همین منوال پیش برود، دیگر او را نخواهیم داشت.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/734313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از چشمان استثنایی تا ضربات مرگبار؛ چگونه میگوی آخوندکی به جانوری بی‌نظیر تبدیل شده است؟

پرسپولیس راهی ترکیه شد

سرمربی فوتسال بانوان: بعضی از بازیکنان برای اولین بار به اردو دعوت شده‌اند

زمان ورود سرمربی آذربایجانی جودو به تهران مشخص شد

میزبان مسابقات بسکتبال سه نفره کاپ آسیا مشخص شد

گلریزان سنگین‌سواران یزدی برای آزادی زندانیان

بیت‌الاحزان حسینی؛ خانه‌ای که هر صبح با نوای سلام بر حسین جان می‌گیرد

اهتمام بیشتر به رعایت مقررات ملی در ساخت و ساز‌ها

آخرین وضعیت پروازها در آسمان ایران

ادعایی درباره‌ی حذف پیامک‌های خاموشی برای تهرانی‌ها

کمترین کارمزد و قیمت، بالاترین سرعت خرید تتر

«عروس دریایی» آسمان: شکار تصویری جادویی از یک پدیده جوی نادر از فضا

جدایی دو جین ستاره؛ ملوان کجایی!

تهران، میزبان اردوی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر

آخرین وضعیت رونی کلمن در بیمارستان؛ حال "پادشاه" وخیم است

پیاتزا و نیاز به آماده‌ترین ورژن این ستاره

سرگیجه پیاتزا: کدام یک از این دو نفر را انتخاب کنم

قانون نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند

شب شعر آئینی عطش عشق در یزد برگزار شد

حریق منازل مسکونی در صدر آتش‌سوزی‌های یزد

غربالگری نوزادان در بدو تولد راهی برای پیشگیری از عوارض مغزی فنیل‌کتونوری

اجتماع بزرگ بانوان زینبی در بافق

مهر موم انبار احتکار روغن در یزد

بورس هفته را منفی تمام کرد

نفت برنت به مرز 70 دلار رسید

از انتقال وجه با کد QR تا شارژ حساب، بلو همیشه یک راه‌حل جایگزین داردمروری بر چند قابلیت در اپلیکیشن بلو برای انتقال سریع و آنی وجه

میزان پرداخت وام ازدواج و فرزند از ابتدای سال جاری اعلام شد

ارزیابی جمعیت باکتری‌ها در بیماران مبتلا به گاستریت و آتروفی معده

تونی کروس: در تمام دوران فوتبالم، استعدادی مثل یامال ندیده‌ بودم

خشم پالمر از ستاره چلسی؛ چرا پاس ندادی؟

ادعای ستاره پاریس؛ حرفی با امباپه نداریم!

حضور هشت بانوی تیرانداز قم در دومین مرحله مسابقات آزاد کشوری

سلاح جذاب ایران برای هفته سرنوشت‌ساز لیگ ملت‌ها

دادمرز با یک کشتی ملی‌پوش می‌شود

خبر تعامل تراکتور و پرسپولیس در موضوع بیرانوند

لیگ ملت‌ها؛ نماینده آسیا برای شگفتی‌سازی کم آورد

رد درخواست مهم باشگاه پرسپولیس!

اتراکس چگونه زیر فشار بحران، دسترسی را حفظ کرد؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزار تومان قرار گرفت

گوشی دلخواه‌تان را همین امروز تحویل بگیرید؛ پرداخت اقساطی تا 12 ماه

کاهش هزینه برق در کولر آبی با راهکار‌های ساده

آخرین وضعیت فرودگاه‌ها؛ 6 هزار میلیارد تومان بلیت هواپیما کنسل شد

احتمال جدایی زود هنگام چند بازیکن از خیبر خرم‌آباد

استقبال فدراسیون فوتبال از تعامل پرسپولیس و تراکتور در پرونده بیرانوند

عملیات پلیسی در تور دو فرانس؛ دوچرخه‌های سرقت‌ شده پیدا شدند

آیین عزاداری 13 محرم در یزد

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکوردشکنی صندوق‌ قابل معامله در بورس بیت‌کوین

آخرین نرخ‌ها از بازار ارز تجاری

افزایش قیمت لبنیات تکذیب شد

آغاز فروش بلیت قطارهای اربعین از دهه دوم تیرماه