سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

کشف ۹۳ درصدی پرونده‌ها توسط پلیس فتای یزد

کشف ۹۳ درصدی پرونده‌ها توسط پلیس فتای یزد
خبر یزد - پلیس فتا با کشف ۹۳ درصد پرونده‌ها، یکی از پلیس‌های تخصصی موفق استان است.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - پلیس فتا با کشف 93 درصد پرونده‌ها، یکی از پلیس‌های تخصصی موفق استان است.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فرمانده انتظامی استان یزد با بیان این که پلیس فتا با کشف 93 درصد پرونده‌ها، یکی از پلیس‌های تخصصی موفق استان است، عنوان کرد: در این مدت جمعاً 23 میلیارد تومان کلاهبرداری در این بخش انجام شده که مبالغ بسیار زیادی از آن به مالباختگان برگشت داده شده است.
وی افزود: در پنج ماهه ابتدای امسال تعداد تماس‌های مردمی با پلیس 110 حدود 33 درصد افزایش داشته که این استقبال، نشان از اعتماد مردم به پلیس است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به مصالحه 60 درصدی پرونده‌های ارجاع شده به واحد مشاوره در کلانتری‌های استان، گفت: طی پنج ماهه سال جاری در اکثر شاخص‌های انتظامی شاهد افزایش کشفیات بوده‌ایم. 
وی خاطرنشان کرد: در رابطه با سرقت‌های به عنف که از خشن‌ترین سرقت‌هاست نیز در سال جاری کشف 90 درصد موارد را در استان شاهد بودیم و کشف و دستگیری در گروکشی و قتل‌ها نیز 100 درصد بوده است.
سردار بهدانی‌فرد به کشف 535 هزار لیتر سوخت قاچاق اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 155 میلیارد تومان کالای قاچاق در استان کشف شده است.


نظرات شما