سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

اختصاص بیش از ۳ هزار تن قیر به شهرداری‌های استان یزد

اختصاص بیش از ۳ هزار تن قیر به شهرداری‌های استان یزد
خبر یزد - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از اختصاص سهمیه سه هزار و ۲۴۳ تنی قیر به شهرداری‌های استان خبر داد و اعلام کرد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد این میزان جذب شده است.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از اختصاص سهمیه سه هزار و 243 تنی قیر به شهرداری‌های استان خبر داد و اعلام کرد که تاکنون بیش از 50 درصد این میزان جذب شده است.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری یزد، سیدمهدی طلائی‌مقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، گفت: سه هزار و 243 تن قیر به شهرداری‌های استان اختصاص یافته که تاکنون بیش از 50 درصد آن جذب شده است.
وی افزود: این قیر از محل اعتبارات بند (س) تبصره (هفت) قانون بودجه سال 1403 تأمین شده و نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
طلائی‌مقدم با اشاره به پیگیری‌های دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، اظهار داشت: قیر تخصیص‌یافته در اجرای پروژه‌های عمرانی، بهسازی معابر و بهبود وضعیت سطح شهرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اقدام در راستای ارتقای کیفیت زیرساخت‌های شهری و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به شهروندان انجام شده است.


نظرات شما