شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

توقیف محموله ۳ هزار لیتری آب‌لیموی بدون مجوز در مهریز

توقیف محموله ۳ هزار لیتری آب‌لیموی بدون مجوز در مهریز
خبر یزد - سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز: با گزارش مردمی و پیگیری کارشناسان بهداشت محیط، یک محموله ۳ هزار و ۴۰۰ لیتری آب‌لیموی بدون مشخصات بهداشتی در شهرستان مهریز کشف شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز: با گزارش مردمی و پیگیری کارشناسان بهداشت محیط، یک محموله 3 هزار و 400 لیتری آب‌لیموی بدون مشخصات بهداشتی در شهرستان مهریز کشف شد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، دکتر فلاحتی گفت: با گزارش مردمی و پیگیری کارشناسان بهداشت محیط، یک محموله 3 هزار و 400 لیتری آب‌لیمو بدون مشخصات بهداشتی در شهرستان مهریز کشف و با دستور قضایی، محل نگهداری آن مهر وموم شد.
دکتر فلاحتی، ادامه داد: بهداشت محیط تعطیلی ندارد و همکاران ما در تمام ایام سال پیگیر سلامت مردم هستند.
وی افزود: پس از دریافت گزارش مردمی مبنی بر نگهداری مواد غذایی مشکوک، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مهریز از یکی از انبار‌های ضایعاتی شهرستان بازدید کردند که در جریان این بازدید، محموله‌ای شامل 3 هزار و 400 لیتری آب‌لیمو بدون هرگونه مجوز و مشخصات بهداشتی کشف شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز ادامه داد: پس از طی مراحل قانونی و با دستور دادستان شهرستان، این محموله توقیف و محل نگهداری آن مهر و موم شد. 
دکتر فلاحتی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تأیید نتایج آزمایشگاه مواد غذایی استان یزد، مبنی بر غیرقابل مصرف بودن محموله، تمام آب‌لیمو‌های کشف‌شده معدوم و متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.


نظرات شما