شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

زیرسازی و آسفالت ۱۵ هزار مترمربع از معابر منطقه دو

زیرسازی و آسفالت ۱۵ هزار مترمربع از معابر منطقه دو
خبر یزد - مدیر منطقه دو شهرداری یزد از عملیات اجرایی زیرسازی و آسفالت ۱۵ هزار مترمربع از معابر این منطقه در بازه زمانی یک ماهه گذشته به منظور افزایش ضریب ایمنی و سهولت عبور و مرور شهروندان خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیر منطقه دو شهرداری یزد از عملیات اجرایی زیرسازی و آسفالت 15 هزار مترمربع از معابر این منطقه در بازه زمانی یک ماهه گذشته به منظور افزایش ضریب ایمنی و سهولت عبور و مرور شهروندان خبر داد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد ، علیرضا ابویی با اعلام این خبر افزود: در راستای عملیات اجرایی نهضت آسفالت در شهر یزد، بیش از 15 هزار مترمربع عملیات زیر سازی و آسفالت و بیش از 100 تن لکه گیری در دستور کار منطقه قرار گرفت.
ابویی افزود: این حجم از عملیات ساماندهی آسفالت در بخش‌هایی از معابر محلاتی نظیر حسن آباد و نعیم آباد و ظرف مدت یک‌ماهه گذشته اجرا شده است.
مدیر منطقه دو شهرداری یزد در پایان اظهار امیدواری کرد در مدت باقیمانده از سال بتوانیم برای تعدادی دیگر از معابر و کوچه‌های مورد درخواستی مردمی در محلات دیگر در منطقه دو، شاهد اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت باشیم.


نظرات شما