خبر یزد - یزد - مدیر مرکز تحقیقات ژنتیک میبد گفت: با حضور آیتالله اعرافی از سند برنامه پنج ساله دوم توسعه راهبردی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد در افق ۴۰۹ رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحسن فلاح ضمن بیان اینکه مرکز تحقیقات ژنتیک بعنوان اولین مرکز خیریهای کشور است که از شهریور ۱۳۹۱ شروع به کار کرد و اولین سند توسعه راهبردی در بهمن ۹۲ برای افق ۴۰۴ رونمایی کرد و الان سند برنامه پنج ساله دوم توسعه راهبردی این مرکز با حضور آیت الله علیرضا اعرافی و دیگر مسئولین شهرستان در شورای فرهنگ عمومی شهرستان میبد رونمایی شد.
مدیر مرکز تحقیقات وژنتیک میبد گفت: این سند در ۱۲۱ صفحه و ۵ فصل است که نسبت به سند قبلی در همه بخشها تغییر و بازنگری داشتند ولی فصل دوم، چون بخش روش انجام کار بوده تغییر کمتر و فصل سوم که چشم انداز و مسائل استراتژیک مرکز ژنتیک است بیشترین تغییرات را داشتند.
فلاح افزود: در کل حدود ۲۰ درصد بازنگری شده و مهمترین استراتژیک این مرکز برای آینده کاهش معلولیتها و اختلا لات ژنتیک در سطح جنوب شرق کشور و همچنین دستیابی به جامعه سالم است.